Vacature Functioneel en technisch applicatiebeheer AFAS omgeving Haarlem

in Haarlem

Sportservice Nederland
  • Sportservice Nederland
  • HBO of hoger
  • Medior niveau
  • Vast contract
  • 24 - 32 uur p/w
Functieomschrijving Team Sportservice is met zijn bedrijfsprocessen in grote mate afhankelijk van AFAS en heeft een complexe inrichting die in de loop van de jaren met behulp van diverse externe adviseurs is ingericht. In je rol als Functioneel Beheerder AFAS ben je verantwoordelijk voor het onderhoud van de bestaande inrichting. Voor gebruikers ben je het eerste aanspreekpunt. Dit doe je niet vanuit een stil hoekje, maar in actieve communicatie met gebruikers. Jij geeft problemen of knelpunten zelf door aan gebruikers wanneer je deze ontdekt, prioriteert deze problemen en zoekt actief naar oplossingen en indien nodig voer je de oplossing ook zelf door in de systemen.

Je vraagt ook actief uit of er aanpassingen nodig zijn, adviseert gebruikers over aanpassingen en nieuwe releases en zorgt vervolgens voor de juiste aanpassingen. Hetzelfde doe je met de informatiebehoefte onder gebruikers. Jij zorgt dat je weet wat er nodig is en zorgt voor de juiste voorlichting en gebruikershandleidingen bij nieuwe ontwikkelingen en functionaliteiten. Tenslotte ben je verantwoordelijk voor het testen van (nieuwe) functionaliteiten.

Bij alles wat je doet, kijk je verder dan het dagelijkse reilen en zeilen. Waar kan het beter qua functionaliteiten en hoe kunnen we onze bedrijfsprocessen optimaliseren met de software van AFAS? Jij hebt een visie op functioneel beheer en geeft van daaruit de standaarden vorm.

lees meer

Functie-eisen Je hebt een afgeronde HBO-opleiding, bij voorkeur op het gebied van informatica. je beschikt over ervaring met AFAS Insite en Profit en bent bereid je hier verder in te verdiepen. Je hebt kennis van en affiniteit met financiële en HR processen en ICT oplossingen. Je bent communicatief vaardig, waardoor je onze medewerkers ook vaardigheid in AFAS kunt bijbrengen. Je bent in staat om de vragen van de medewerkers en klanten te vertalen in concrete oplossingen.

lees meer

Taalvaardigheid Vereist: Nederlands
Bedrijfsomschrijving Team Sportservice richt zich op de maatschappelijke inzet van sport en bewegen. Onze drijfveer is om écht ieder mens, en daarmee de maatschappij, maximaal te laten profiteren van de positieve effecten die het met zich meebrengt; op het vlak van plezier, mentale en fysieke gezondheid en het bieden van een sociaal netwerk.

Nederland heeft een bijzonder rijke sportinfrastructuur die onder andere bestaat uit verenigingen, accommodaties, onderwijs en vrijwilligers. In de vorm van advies, kennisoverdracht, begeleiding of uitvoering zorgen wij ervoor dat dit sportieve kapitaal een zo groot mogelijke bijdrage levert aan een gezonde, vitale en sociale samenleving. Zo zorgen wij dat accommodaties vaker en beter gebruikt worden, bewegen op en rond de school een grotere betekenis krijgt binnen het onderwijs en de vereniging een échte ontmoetingsplek wordt met aanbod voor veel verschillende mensen.

Provinciaal verzorgen wij al sinds onze oprichting in 1976 de kennisfunctie, waarbij wij kijken naar landelijke ontwikkelingen en hoe wij deze kennis lokaal kunnen verspreiden en toepassen. Andersom voeden wij met onze lokale knowhow weer de landelijke kennisontwikkeling. Dit kunnen wij doen omdat wij in bijna 20 gemeenten met bijna 300 medewerkers de lokale uitvoer van het sportbeleid voor onze rekening nemen. Dit levert een bijzondere combinatie van kennis- en praktijkervaring op waarmee we als Team Sportservice het verschil maken.

Binnen Team Sportservice zijn veel mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen. De Team Sportservice Academy biedt workshops en opleidingen op het gebied van kennis en competenties. Daarnaast leer je natuurlijk veel in de praktijk en zijn collega’s altijd bereid om te helpen. Collegialiteit binnen Team Sportservice is een vanzelfsprekendheid. Naast het werk wordt ook samen gesport in de vorm van bootcamp groepen, bedrijfstennis, gezamenlijke deelname aan hardloopevenementen etc. En op verschillende kantoren wordt regelmatig een borrel georganiseerd om elkaar ook op een andere manier te leren kennen.

lees meer

Salarisinformatie Salaris in overleg

De hoogte van het salaris is afhankelijk van opleiding en ervaring.
Aantal uur per week 24 - 32 uur p/w
Je start met een contract voor 24 tot 32 uur per week van 1 november 2019 tot en met 31 juli 2020.
Functioneel en technisch applicatiebeheer AFAS omgeving Haarlem
Score: 8.4
Stemmen: 13

  1. ICTerGezocht.nl
  2. ICT Vacatures
  3. Haarlem