Contact

QforIT https://cdn.ictergezocht.nl/logo_groot/104a4c2dc4c41a0cc6e0060126a04a90a08de3bafc6679db.png
Europalaan 12
5232BC Den Bosch Noord-Brabant NL

Score: 9.7
Stemmen: 44

QforIT

Vacatures & Werken bij QforIT

QforIT

QforIT creëert en implementeert solide, eenvoudig te onderhouden en uit te breiden interfaces met bijpassende front-end oplossingen. Bovendien bieden we een unieke service die nergens anders op de markt te vinden is: Integration as a Service (IaaS).

Bij QforIT vormen we een hecht team, waarin kennis, vakmanschap, klantgerichtheid en samenwerking voorop staan. Ons kantoor bevindt zich op een A-locatie aan de A2 in s-Hertogenbosch. Onderling contact, ontwikkeling en collegiale feedback vormt daarbij het hart van onze samenwerking.

QforIT onderscheidt zich door haar innovatieve manier van werken, focus op kwaliteit en haar naadloze samenwerking met haar opdrachtgevers. Kennisontwikkeling van onze Solution Consultants staat hierbij centraal. Naast interessante opdrachten bij onze klanten, besteedt QforIT veel aandacht aan kennisontwikkeling, bijvoorbeeld door nauwe samenwerking met de SAP product development groep in Walldorf, het organiseren van code-jams en een jaarlijks bezoek aan de SAP TechEd.

QforIT Vacatures > Geen openstaande ICT vacatures
Bekijk ICT vacatures