Vacature Consultant Business Applications (Finance), omgeving Culemborg

Culemborg

Royal A-ware
  • Royal A-ware Bedrijfsprofiel
  • HBO of hoger
  • Medior niveau
  • Vast contract
  • 40 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving Wat ga je doen?
In jouw rol als Consultant Business Applications zoek je continu de uitdaging op het raakvlak van ERP en BI. In een team met ervaren consultants word je medeverantwoordelijk voor de functionele aspecten van alle financiële bedrijfsapplicaties (inclusief BI).

Naast het inrichten van de functionele stuurtabellen, zorg je voor het opzetten en verder uitbreiden van de managementrapportages op het Cognos BI-platform. Je lost problemen op, voert wijzigingen door en participeert in de diverse implementatie- en verbeterprojecten die de komende jaren gepland zijn.

lees meer

Functie-eisen Wie ben jij?
Royal A-ware biedt jou een functie waarin je jouw kwaliteiten direct kunt inzetten en waar je jezelf verder kunt ontwikkelen binnen een internationaal opererende organisatie en een sterk merk in de zuivelindustrie. Professionaliteit, persoonlijke ontwikkeling, en de wil om elke dag te verbeteren staan zowel binnen het team als in de relatie met het management centraal.
Jij hebt al een aantal jaren ervaring als ERP Consultant (liefst in de food of logistiek), kennis van het ERP-systeem M3 is een sterke pré. Daarnaast heb je een HBO of WO opleiding richting finance afgerond.

Je vindt het leuk om in een veranderende organisatie te werken, waarbij voldoende uitdaging, dynamiek en ontwikkeling geboden wordt.

Je beschikt over goede communicatieve vaardigheden en hebt een uitstekende beheersing van de Nederlandse taal. Ook ben je enthousiast, gedreven, analytisch sterk, oplossingsgericht en flexibel ingesteld.

lees meer

Taalvaardigheid Vereist: Nederlands
Handig om te kunnen: Engels
Rijbewijs Vereist: Auto (B)
Bedrijfsomschrijving Wij zijn Royal A-ware, een oer-Hollands familiebedrijf met passie voor goed eten. Met meer dan 2.000 collega’s spannen we ons dagelijks in om de lekkerste kaas, zuivel, tapas en andere verse foodproducten te maken voor Nederland én de rest van de wereld. Wij zijn gedreven en nuchtere doeners. Ondernemerschap staat bij ons centraal. Als actieve ketenpartner in agri-food werken we graag samen met melkveehouders, klanten en leveranciers aan verrassende innovaties en smakelijke producten. We werken daarbij van consument tot koe en gebruiken de ervaring die we in ons meer dan 130-jarig bestaan hebben opgedaan. Met ons jarenlange vakmanschap, slim gebruik van technologie en kennis van consumententrends, gaan we altijd op zoek naar de beste en meest duurzame oplossing. Als familiebedrijf voelen wij ons persoonlijk betrokken bij elkaar, bij onze relaties en bij onze omgeving. Plezierig en veilig samenwerken op basis van vertrouwen draagt bij aan het succes van onze organisatie en medewerkers, en aan de beste smaak van onze producten.

Royal A- ware – driven by taste

lees meer

Salarisinformatie Salaris in overleg
Overige info Wat kun je van ons verwachten?
Je werkt nauw samen in een hecht IT team. Het team is continu in ontwikkeling en bestaat uit goed opgeleide professionals waarin teamwork, ambitie, zelfstandigheid, groei en enthousiasme centraal staan. Omdat het een kleine afdeling is, heb je met alle aspecten van dit vakgebied te maken. Hierdoor kun je je uiteindelijk ontwikkelen tot Senior M3 Consultant.
Naast leuke collega’s, uitdagende en afwisselende werkzaamheden en een prettige werkomgeving waarbij ruimte is tot verdere ontwikkeling, ontvang je marktconforme arbeidsvoorwaarden (waaronder een leaseauto, laptop en telefoon).

Enthousiast?
Dan leren we je graag kennen en ontvangen we graag je CV en motivatie!

Wil je liever nog wat meer informatie?
Dat kan uiteraard, hiervoor kun je contact opnemen met Mandy van Leeuwen, HR Business Partner, via 088-738 1531.

lees meer

Contactpersoon Mevr. M. van Leeuwen
0610957202
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare ICT Vacatures Culemborg Bekijk alle soortgelijke vacatures
  1. ICTerGezocht.nl
  2. ICT Vacatures
  3. Culemborg