Contact

Tosch Automatisering & Security https://cdn.ictergezocht.nl/logo_groot/9c9606412b6518ab5fd0d499925e801164ec4ca9109c887d.png
Koolhovenstraat 4
3772MT Barneveld Gelderland NL

0611897895
Score: 9.9
Stemmen: 29

Tosch Automatisering & Security

Vacatures & Werken bij Tosch Automatisering & Security

Tosch Automatisering & Security
Bekijk ICT vacatures

Tosch is een allround automatiseringsbedrijf in Barneveld. Sinds 1999 helpen wij zzpers, mkbers en non-profitinstellingen om hun bedrijfsprocessen effectiever, gebruiksvriendelijker n veiliger in te richten. Dat doen we met name bij organisaties tot 150 werkplekken.

Wij worden enthousiast van alles wat draadjes, lampjes en knopjes bevat! In het vinden van de best mogelijke oplossingen voor iedere situatie zijn wij gespecialiseerd! En die oplossingen leveren en installeren wij graag persoonlijk. Op die manier creëren wij voor de klant de perfecte werkplek, zodat zij kunnen doen waar ze goed in zijn. Voor onze klanten leveren wij alle apparatuur, hardware en software die zij nodig hebben om efficiënt te kunnen werken. Of het nu gaat om servers, notebooks, telefoons of printers: bij ons zijn ze aan het juiste adres.

Pas als alles optimaal functioneert doen wij de deur achter ons dicht. Internetaansluiting, serverinrichting, netwerkconfiguratie, gebruikersinstellingen, synchronisatie van e-mail en agendas; het moet allemaal als een geoliede machine lopen. En zeker zo belangrijk: wij zorgen ervoor dat de klant begrijpt wat wij doen.

Tosch Automatisering & Security Vacatures > 1 openstaande ICT vacature
IT Consultant
Barneveld HBO Junior/Medior/Senior
Tosch Automatisering & Security
Bekijk ICT vacatures