Vacature Systeembeheerder in omgeving Utrecht - Nieuwegein

Nieuwegein

 • Lievense Milieu B.V.
 • MBO niveau 4 of hoger
 • Medior/Senior niveau
 • Vast contract
 • 40 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving Staan service en kwaliteit bij jou hoog in het vaandel en rust jij niet tot jouw collega’s tevreden zijn? Lievense is een snelgroeiend, advies- en ingenieursbureau met zo’n 370 werknemers verspreid over meerdere vestigingen door het hele land. Wij werken met diverse reken- en tekensoftware en om dit soepel te laten verlopen zijn wij op zoek naar een allround systeembeheerder.

Als systeembeheerder ben je verantwoordelijk voor het technisch beheer van de infrastructuur. Je werkt samen met collega’s aan het onderhouden van het netwerk op elke locatie en hiervoor ben je regelmatig onderweg. Je kunt denken aan de algemene (de)centrale hard- en software voorzieningen, maar ook het operationeel beheer van de bestaande infrastructuur. Verder verzorg je de tweedelijns ondersteuning bij vraagstukken van collega’s en werk je mee aan verbetervoorstellen voor procesoptimalisaties.

Bij Lievense staan samenwerking, verantwoordelijkheid en kennis van zaken hoog in het vaandel. Wij bieden ons personeel een uitdagende werkomgeving waarin ambitieuze en kundige medewerkers de ruimte krijgen om zich te ontwikkelen. Heb jij een afgeronde IT-opleiding en wil jij graag uitgedaagd worden om met jouw frisse blik diverse IT-vraagstukken op te lossen? Zet je volgende stap bij ons!

lees meer

Functie-eisen Jij bent hét middelpunt van onze organisatie en zorgt samen met je collega’s van de ICT afdeling voor een optimale beschikbaarheid van onze hard- en software. Binnen een informele werksfeer, ben jij in staat om zelfstandig en proactief aan de slag te gaan. Het kan er soms druk aan toe gaan, maar dat is de uitdaging die wij samen aangaan. Vanuit deze basis denken we na over verbeteringen die we kunnen aanbrengen om alles zo efficiënt mogelijk te laten functioneren. We gaan ervan uit dat je kennis hebt van MS Office, Windows 7 (en hoger) en Windows Service 2012 (en hoger) evenals kennis van de virtualisatie technieken VMware en Hyper-V. Ben je bekwaam in Powershell wordt dit gezien als een pré.

Je hebt minimaal 3 jaar relevante werkervaring opgedaan in een soortgelijke functie en beschikt over een afgeronde relevante MBO (4) / HBO opleiding. Je bent in staat overzicht te houden en efficiënt tot oplossingen te komen en maakt daarbij gebruik van kennis van collega’s en externe partijen. Je bent stressbestendig, flexibel en je hebt overtuigingskracht. Je kunt volledig zelfstandig opereren, maar bent ook een teamspeler. Daarbij zijn goede sociale en communicatieve vaardigheden vanzelfsprekend.

lees meer

Taalvaardigheid Vereist: Nederlands
Rijbewijs Vereist: Auto (B)
Bedrijfsomschrijving Lievense is een middelgroot multidisciplinair advies- en ingenieursbureau. Wij zijn een sterke speler op het gebied van bouw, infra, water en milieu. Lievense is gespecialiseerd in stedelijke ontwikkeling, multidisciplinaire projecten, bouwconstructies, milieu onderzoeken, infra, water & omgeving, leidingen & hoogspanning en leidingbeheer.

Lievense is een nationaal en internationaal opererend bureau met 10 locaties in Nederland en 3 in het buitenland. Met 375 medewerkers behoort Lievense tot één van Nederlands grootste particuliere advies- en ingenieursbureaus.

lees meer

Salarisinformatie Salaris in overleg
Overige info Wat bieden wij jou?
 • de kans om je breed te ontwikkelen binnen ons bedrijf
 • een uitdagende baan bij een vooruitstrevend advies- en ingenieursbureau
 • een inspirerende en creatieve werkomgeving
 • ondersteuning en begeleiding van je persoonlijke ontwikkeling
 • goede primaire- en secundaire arbeidsvoorwaarden
 • afwisseled werk in een dynamische omgeving

lees meer

Contactpersoon Mevr. Marielle Snoek
06-17509360
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare ICT Vacatures Nieuwegein Bekijk alle soortgelijke vacatures
 1. ICTerGezocht.nl
 2. ICT Vacatures
 3. Nieuwegein