Contactgegevens

Small Steps https://cdn.ictergezocht.nl/logo_groot/69f6839b006917a35daeb34f843f71594e6a16c2d14b8de0.jpg
Demmersweg 76
7556BN Hengelo Overijssel NL

Small Steps
Score: 8.6
Stemmen: 46

Small Steps

Demmersweg 76, Hengelo

Small Steps
  • Small Steps
  • Hengelo, Overijssel
  • 51 - 250 medewerkers
  • Zoekt op dit moment geen ICT-ers

Wie zijn wij?
Kinderen stap voor stap hun talenten laten ontdekken. Dat is onze belangrijkste drijfveer. Daarom werken we elke dag aan de beste zorg en de juiste uitdaging voor ieder kind. Dit doen we samen met ouders, de lokale gemeenschap, partners en experts. Van Zeeland tot Groningen en van Enschede tot Amsterdam. Met zon 3.500 medewerkers, verdeeld over 150 kinderdagverblijven, 30 peuterspeelzalen en 170 buitenschoolse opvanglocaties. Daarmee is Smallsteps een van de grootste kinderopvangorganisaties in Nederland. Toch heeft elke Smallsteps-locatie een eigen karakter, passend bij de buurt of wijk.

Het hebben van een goed ingericht AFAS systeem is geen vraag meer, het is een must. Dat hoeven we jou als ervaren applicatiebeheerder niet uit te leggen, dat snap jij als geen ander. Op het servicekantoor in Hengelo werken ongeveer 80 collegas, verdeeld over 4 teams. Jouw collegas uit het ICT-team ontvangen je met open armen. De sfeer op kantoor kan je het beste beschrijven als informeel, nuchter en gezellig met een gezonde werkmentaliteit. Samen zorgen jullie er voor dat jullie collegas in het land zich zo goed mogelijk ondersteund voelen.

Werken bij Small Steps? Geen openstaande ICT vacatures Bekijk vervulde
2 vervulde ICT vacatures
AFAS Applicatiebeheerder (vervuld)
Small Steps Ervaren AFAS Applicatiebeheerder Hoe kan ik je helpen? Dat is jouw lijfspreuk als applicatiebeheerder van Afas. Jij wordt het eerste aanspreekpunt voor onze collega’s op de..
Traineeship voor AFAS application expert (vervuld)
Small Steps Heb je net je HBO/WO studie afgerond? Erken je de charme van de Twentse regio en heb je geen zin om je tijd te verdoen in de file richting het Westen? Zoek je een leuke baan, ..
Bekijk ICT vacatures