Vacature Ervaren allround ICT Consultant (M/V) 40 uur Zwolle + Auto

Vacature Zwolle

Consultant
Johan Land
 • Johan Land Bedrijfsprofiel
 • MBO niveau 4 of hoger
 • Medior/Senior niveau
 • Vast contract
 • 40 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving Onze consultants zijn de spil van ons bedrijf. Zij hebben contact met onze klanten, bezoeken onze klanten en realiseren de ICT wensen van onze klanten. In verband met uitbreiding en professionalisering zoeken we een allround ICT consultant, met communicatieve vaardigheden.

Je zult namens GBL ICT diverse ICT projecten leiden, plannen en uitvoeren. Daarnaast zullen alle overige dagelijkse ICT ondersteunende werkzaamheden door jou uitgevoerd of ingepland worden. Ook denk je mee in commerciële oplossingen die GBL ICT nieuwe projecten opleveren.

lees meer

Functie-eisen Jouw profiel – Wie ben jij?
 • Je hebt voldoende werkervaring met ICT aanleg en onderhoud bij het Midden- en kleinbedrijf (minimaal 4 jaar)(omgevingen van 20 tot 350 werkplekken).
 • Je hebt een HBO werk- en denk niveau.
 • Je hebt prima communicatieve vaardigheden.
 • Je kunt overzichtelijk werken.
 • Je vindt negen tot vijf prima, maar bent zeker flexibel.
 • Je hebt een drive je werk netjes af te maken.

lees meer

Taalvaardigheid Vereist: Nederlands
Handig om te kunnen: Engels, Duits
Rijbewijs Vereist: Auto (B)
Bedrijfsomschrijving GBL ICT is op weg het leukste ICT bedrijf van Zwolle te worden ->Leuk om zaken mee te doen, leuk om voor te werken!

Dat doen doen we niet alleen, daar hebben we leuke collega's voor nodig. Collega's die echt hun vak begrijpen, en er plezier in hebben er bedrijven en organisaties te helpen met hun inzet.

GBL ICT levert IT diensten (cloud en on premise) gebaseerd op de Microsoft producten. Dit doen we met een team van inmiddels meer dan 10 mensen.

lees meer

Salarisinformatie Salaris in overleg

Wat biedt GBL ICT – Wat doen we voor jou?
Om te beginnen een prima basis salaris (afhankelijk van leeftijd & ervaring), een leuk team en prettige klanten. Uiteraard kan je deelnemen aan onze pensioenregeling, en zijn er studie mogelijkheden.

lees meer

Overige info Ons bedrijf biedt diverse ICT gerelateerde oplossingen aan, dus je zult ook met diverse ICT aspecten in aanraking komen.

Naast het feit dat we hard werken en graag die extra stap zetten voor klanten en collega’s mag werken ook leuk zijn in onze optiek. Daarom geloven wij in persoonlijk contact, minimaal overhead en geen onnodige regeltjes. En wat gein op gepaste momenten!

lees meer

Contactpersoon Dhr. Johan Land
+31384606666
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare ICT Vacatures Zwolle Bekijk alle soortgelijke vacatures
 1. ICTerGezocht.nl
 2. ICT Vacatures
 3. Zwolle