Vacature DevOps Engineer met Docker en Kubernetes ervaring! - Amersfoort

Amersfoort

Quintor B.V.
  • Quintor B.V. Bedrijfsprofiel
  • HBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior niveau
  • Vast contract
  • 36 - 40 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving Met jouw kennis en ervaring op het gebied van Windows, Linux en container gebaseerde platformen lever je als DevOps (Platform) Engineer een belangrijke bijdrage aan de ontwikkeling van de infrastructuur en maatwerk platformen voor onze klanten bij jou in de regio. Je positief kritische en analytische houding draagt bij aan het scherp houden van het team en leidt tot een betrouwbare en goed gemonitorde omgeving. Daarnaast durf je verfrissend mee te denken en draag je bij aan de innovatieve ontwikkeling.

Als DevOps (Platform) Engineer ben je een echte teamspeler die het gaaf vindt om in een Agile omgeving te werken, maar je legt ook veel nadruk op het geautomatiseerd testen van je infra-as-code oplossing en zaken als Docker en Kubernetes. Daarnaast doen we veel aan het bijhouden van onze vakkennis. Daarom geven we binnen Quintor regelmatig workshops en trainingen om voorop te blijven lopen in ons vakgebied. Momenteel hebben wij een langdurig project lopen waar jij een rol in kunt spelen! Het is de bedoeling om een DevOps omgeving op te zetten bij een van onze grotere klanten..

Heb jij een passie voor Ops, DevOps en PAAS oplossingen? En ga jij bij ons in een Scrum team van Software Engineers aan de slag met thema's zoals Hypervisors, Storage, Networking, Intrustion Detection & Prevention, Automated Provisioning, Docker Clustering, Application Servers, Databases, Voip en Mail oplossingen?

lees meer

Functie-eisen - Je hebt een afgeronde HBO- of WO-opleiding met relevante werkervaring, Linux en Windows stack in het bijzonder;
- Je bent bekend met termen zoals Docker, Kubernetes, DevOps, Salt Stack, Yum, Chocolaty, Hypervisor, VPN, IDS/IPS, Git en HAProxy;
- Je vormt graag de brug naar diverse ontwikkel afdelingen als Platform Engineer;
- Je kunt scripten en daarnaast heb je verstand van Software Development;
- Je bent bekend en gewend te werken volgens een Agile/Scrum werkwijze;
- Je deelt graag je kennis en onderhoudt continu je vakkennis;
- Je spreekt vloeiend de Nederlandse en Engelse taal.

lees meer

Taalvaardigheid Vereist: Nederlands, Engels
Rijbewijs Vereist: Auto (B)
Bedrijfsomschrijving Quintor: "Wij maken software die cruciaal is voor het succes van onze klanten".

Zij vertrouwen ons hun meest complexe IT-systemen toe, in de zekerheid dat wij de verantwoordelijkheid nemen. Software die werkt en die ertoe doet. Zo krijgt iedere student zijn studiefinanciering, en komt er cash uit de pinautomaat als je staat te pinnen. Het lijkt vanzelfsprekend, en wat ons betreft zou het ook vanzelfsprekend moeten zijn. Als Quintor je vaste partner in complexe problemen is, mag je niet alleen op korte termijn rekenen op tastbaar resultaat, de algehele performance en de werkwijze krijgen ook een blijvend zetje. Het geheim: werken in teams, met de allerbeste mensen.

Ben jij op zoek naar een nieuwe baan als Software Developer? En wil jij werken tussen vakbekwame specialisten die op jouw niveau mee kunnen praten over Software Development? Wellicht ben je een ervaren Informatie Analyst of Platform Engineer. Ook dan staat de koffie bij Quintor zeker voor je klaar!

lees meer

Salarisinformatie Bruto € 4.500 p/m

Quintor biedt naast goede arbeidsvoorwaarden een team van jonge, hoogopgeleide, gedreven en ambitieuze collega’s. Daarnaast zijn er volop ontwikkelmogelijkheden, is er passie voor techniek, kan jij opleiding volgen en worden er (wekelijks) gezellige borrels en events georganiseerd! Uiteraard werk je aan uitdagende projecten bij jou in de omgeving en ga je mee op ons eigen Summercamp! Als kers op de taart gaan wij naar dé jaarlijkse IT events, zoals JFall, Devoxx en Techorama.

lees meer

Aantal uur per week 36 - 40 uur p/w
Minimum is 36 uur
Overige info Wil jij een switch maken naar deze functie? Ook dan is er ruimte voor jou middels ons Young Professional Programma! Een intensief programma op hoog niveau en binnen een korte tijd weet jij alles af over de wereld van Platform Engineering!
Bram Köhler Contactpersoon Dhr. Bram Köhler
0639012719
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare ICT Vacatures Amersfoort Bekijk alle soortgelijke vacatures
  1. ICTerGezocht.nl
  2. ICT Vacatures
  3. Amersfoort