Vacature Systeembeheerder / Applicatiebeheerder

Vacature Rijswijk

Applicatiebeheerder
Eurofins NMDL-LCPL
 • Eurofins NMDL-LCPL Bedrijfsprofiel
 • HBO of hoger
 • Medior/Senior niveau
 • Vast contract
 • 32 - 40 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving Als systeem/applicatiebeheerder ben je o.a. verantwoordelijk voor het beheer van de IT-infrastructuur en zorg je ervoor dat het gebruik en de kwaliteit van applicaties wordt geoptimaliseerd. Je vervult een rol als spin in het digitale web van ons laboratorium informatiesysteem LMS en de koppelingen naar andere informatiesystemen (kennis van HL-7 is hierbij een pré). Jouw doel is zorgen dat alles technisch goed functioneert en de medewerkers kunnen vertrouwen op goed werkende systemen zodat zij optimaal hun werk kunnen doen.
Daarnaast ben je verantwoordelijk voor het begeleiden en instrueren van gebruikers in het gebruik van de verschillende laboratoriumsystemen. Hiervoor is kennis van met name LMS en UDPS een pré. We hebben meer dan 40 werkplekken en in onze serveromgeving draaien meer dan 20 virtuele servers op de nieuwste technieken (software defined storage op basis van HP VSA) met een omvangrijke storage omgeving van meer dan 100TB.

lees meer

Functie-eisen Je herkent je in het volgende:
 • Je beschikt over minimaal HBO werk- en denkniveau en kennis van HL-7 is een pré;
 • Je houdt goed het overzicht en overziet de exacte impact van wijzigingen in de verschillende systemen;
 • Je vindt het belangrijk om ruimte te krijgen voor zelfsturing en eigen verantwoordelijkheid;
 • Je houdt er van om ‘hands on’ taken op te pakken, maar bent ook op zoek naar uitdaging, welke je vindt in projecten zoals het meedenken, ontwikkelen en uitrollen van een nieuw laboratoriumsysteem;
 • Het lijkt jou leuk en uitdagend om in een commerciële organisatie te werken die erg klant- en servicegericht is;
 • Je vindt het leuk om mee te denken over (proces) verbeteringen en ICT-innovaties;
 • Daarnaast ben je nauwkeurig, behulpzaam, vriendelijk en communicatief vaardig.

lees meer

Taalvaardigheid Vereist: Nederlands, Engels
Rijbewijs Vereist: Auto (B)
Bedrijfsomschrijving NMDL-LCPL is een medisch laboratorium gespecialiseerd in dermatopathologie, cytologie en moleculaire diagnostiek. Onze klanten zijn huisartsen, gezondheidszorginstellingen en zelfstandige behandelcentra. Een van onze opdrachten is het uitvoeren van het Bevolkingsonderzoek (BVO) baarmoederhalskanker.

NMDL-LCPL is onderdeel van Eurofins Scientific, een internationaal beursgenoteerd bedrijf dat haar klanten voorziet van hoogwaardig laboratoriumonderzoek en advies. Eurofins is wereldwijd marktleider op het gebied van bio-analytische testen voor voeding, water, milieu en farmaceutische producten. Daarnaast is Eurofins één van de grootste aanbieders ter wereld in een groeiend aantal andere markten zoals bijvoorbeeld de agrarische sector of op het gebied van genomics. Eurofins maakt daarbij gebruik van een unieke hoeveelheid analysemethoden en een ongekend hoog kennisniveau en expertise. Eurofins bestaat wereldwijd uit ruim 45.000 medewerkers verdeeld over meer dan 650 hypermoderne laboratoria actief in 47 landen en heeft in 2018 een omzet gerealiseerd van EUR 3.7B (pro-forma 4.2B).

Eurofins kent sterke groeiambities en verwacht in 2020 met circa 50.000 medewerkers een omzet van EUR 4.7B te kunnen realiseren. Naast zeer sterke autonome groei met 25 startups in 2018, heeft Eurofins afgelopen jaar in verschillende landen een totaal van ruim 50 acquisities gedaan. Eurofins is continu op zoek naar getalenteerde en betrokken medewerkers die het verschil willen maken.

NMDL-LCPL is een compacte dynamische organisatie die veel waarde hecht aan de ontwikkeling van haar medewerkers en biedt volop opleidings- en scholingsmogelijkheden. Medewerkers krijgen veel ruimte voor zelfsturing en eigen verantwoordelijkheid in een werkomgeving die resultaat- en vernieuwingsgericht is. We zijn een ambitieus, enthousiast en klantgericht bedrijf. NMDL-LCPL heeft kwaliteit hoog in het vaandel staan en is ISO15189 geaccrediteerd.

lees meer

Salarisinformatie Bruto € 3.000 - € 4.000 p/m

Je maakt onderdeel uit van een compacte dynamische organisatie die veel waarde hecht aan de ontwikkeling van haar medewerkers en hebt volop opleidings- en scholingsmogelijkheden. Medewerkers krijgen veel ruimte voor zelfsturing en eigen verantwoordelijkheid in een werkomgeving die resultaat- en vernieuwingsgericht is. Het salaris ligt tussen de €3.000,- en €4.000,- bruto per maand en is afhankelijk van kennis en ervaring. Daarnaast bieden we leuke extra’s zoals bedrijfsbootcamp, pilates lessen, borrels en uitjes.

lees meer

Contactpersoon Receptie
0882350235
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare ICT Vacatures Rijswijk Bekijk alle soortgelijke vacatures
 1. ICTerGezocht.nl
 2. ICT Vacatures
 3. Rijswijk