Vacature PHP programmeur in de regio Rotterdam fulltime - Vlaardingen

Vlaardingen

Tripany BV
  • Tripany BV Bedrijfsprofiel
  • Autodidact of hoger
  • Medior/Senior niveau
  • Vast contract
  • 40 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving Ben je op zoek naar een uitdagende baan als PHP back-end developer in de regio Rotterdam en klinken Symfony, GIT, Javascript, API's en webservices je bekend in de oren? Heb je een passie voor programmeren en ben je op de hoogte van de laatste technische ontwikkelingen en kun je deze doelbewust inzetten? Dan zit je bij ons helemaal goed!

Als PHP back-end developer ligt je focus bij het zelfstandig uitdenken en implementeren van technische oplossingen. Je bouwt back-end functionaliteiten, (RESTful) API’s en koppelingen met externe systemen. Verder ontwikkel je mee aan corporate websites en webshop oplossingen voor een zeer divers klantenbestand. Je wordt een belangrijk onderdeel van ons scrumteam en werkt nauw samen met een team dat jou ondersteunt en waar je betrokken bij bent.

lees meer

Functie-eisen Je bent betrokken, zelfstandig, sociaal vaardig, communicatief en een absolute teamspeler met ruime programmeerervaring op het gebied van OOP, MVC en PHP, Javascript, JQuery, HTML(5)/CSS en MySQL. Je hebt kennis van versiebeheer (GIT) en hebt gewerkt met frameworks zoals Symfony. Ervaring met WordPress en veel voorkomende plugins is een pré.
Je vindt onderzoek naar nieuwe uiteenlopende technieken en zelfontplooiing een uitdaging. In ons development-team komt veel verantwoordelijkheid bij jou te liggen en ben je een sparringpartner voor collega’s en klanten, met name op inhoudelijk vlak.

Heb je sterke kwaliteiten maar kan je nog niet (volledig) aan al onze verwachtingen voldoen? Of ben je gewoon heel intelligent? Laat dit je niet afschrikken om alsnog een poging te wagen!

lees meer

Taalvaardigheid Vereist: Nederlands, Engels
Bedrijfsomschrijving Tripany B.V. is een full-service online mediabureau. We werken voor een groeiend aantal landelijke, internationale en lokale opdrachtgevers uit verschillende branches.

Ons team bestaat uit verschillende mensen die van hun hobby hun werk hebben gemaakt. De bedrijfsstructuur is vlak zodat er snel geschakeld wordt en iedereen zijn eigen verantwoordelijkheden heeft. De sfeer is zeer informeel en dynamisch. De projecten waaraan gewerkt wordt lopen zeer uiteen waardoor wordt dagelijkse sleur vermeden. Onze uitdagingen zijn het ontwikkelen van backend systemen, management platformen en IoT oplossingen.

lees meer

Salarisinformatie Salaris in overleg

We bieden je een verantwoordelijke, zelfstandige functie met ruimte voor initiatief, vrijheid en een passend salaris dat in verhouding staat met je ervaring en persoonlijke ontwikkeling binnen een inspirerende, informele en sociale bedrijfscultuur waar je onderdeel wordt van een hecht en jong team.

Je krijgt de mogelijkheden om onderzoek te doen naar nieuwe technieken binnen een prettige werksfeer met gezellige collega's die hun expertise graag met je delen en kun je aan de slag met uiteenlopende uitdagende projecten voor aansprekende organisaties.

Wij investeren in onze medewerkers voor op de lange termijn. Er is alle ruimte voor doorgroeimogelijkheden en begeleiding. Je krijgt de ruimte om vorm te geven aan jouw eigen ideeën!

Daarnaast bieden wij je:
- Een half jaar contract met uitzicht op vast contract.
- 25 vakantiedagen
- Een fulltime dienstverband (40 uur)
- Flexibele werktijden
- Vrijdagmiddagborrel

lees meer

Contactpersoon Dhr. Paul de Winter
0613379390
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare ICT Vacatures Vlaardingen Bekijk alle soortgelijke vacatures
  1. ICTerGezocht.nl
  2. ICT Vacatures
  3. Vlaardingen