Vacature Teamleider Informatiemanagement, Den Haag

Den Haag

Staedion
 • Staedion Bedrijfsprofiel
 • Universitair of hoger
 • Medior/Senior niveau
 • Vast contract
 • 36 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving Onze duizenden huurders nóg beter helpen: daar streven we naar. Met behulp van nieuwe technologieën als drones, robots, sensoren en data engineering, kunnen we steeds efficiënter werken, de klanttevredenheid verhogen en het verschil maken in de corporatiesector. In deze digitale stroomversnelling zijn we opzoek naar een enthousiaste aanvoerder van ons informatiemanagement-team. Neem jij ons mee op reis naar de top?

Een typische werkdag
Je start de ochtend op ons kantoor in hartje Den Haag. Goed moment om eerst nog even bij te praten met je collega’s bij de koffieautomaat, om vervolgens samen af te trappen met de weekstart. Niks geen lange zitting aan een grote tafel, maar juist staand en informeel om kort de lopende projecten, wijzigingen en andere activiteiten door te nemen. Waar staan we? Tegen welke problemen lopen we aan? En hoe kunnen we die oplossen?

Als teamleider coach je een jong team van ongeveer twintig proces- en informatieanalisten, functioneel beheerders en data engineers om het beste uit zichzelf te halen. Een groep slimme koppen bij elkaar die je naast de nodige kennis, ook leert omgaan met weerstand en politieke belangen die nou eenmaal meespelen in een grote organisatie. Juist die persoonlijke groei en transformatie staan met stip genoteerd in jouw agenda.

Naast intensief contact met je team, overleg je ook veel met het bestuur en management. Die schotel je gevraagd en ongevraagd advies voor om verdere digitalisering van Staedion te stimuleren. Proactief als je bent, laat je zien wat innovatie en verandering voor kansen biedt. Met een visie die staat als een huis, overtuig je onze organisatie en loop je voorop in de (digitale) toekomst.

lees meer

Functie-eisen Jouw beslissingen maken de stad
Als teamleider informatiemanagement sta je aan de basis van verandering. Je leidt een belangrijke afdeling, en wel op deze manier. Jij:
 • Duikt in vraagstukken op het snijvlak van (business)processen, gebruikers, beleid en systemen
 • Bent een inspirerende sparringpartner voor iedereen binnen de organisatie
 • Weet wat de wensen en behoeften zijn en vertaalt die door naar de inrichting van bedrijfsprocessen
 • Werkt nauw samen met het Projectmanagement en Servicemanagement team om de veranderingen ook daadwerkelijk te realiseren
 • Ziet altijd digitale kansen, zoals de online diensten, slimme meters en conditiemetingen door drones
 • Adviseert het bestuur en management over informatiemanagement en stelt het beleid op

Dit heb je nodig
 • Academisch werk- en denkniveau. Met een afgeronde studie op het gebied van bedrijfskunde, bedrijfskundige informatica, informatiemanagement en/of strategie
 • Een digitale transformatie kent voor jou geen geheimen meer: in vorige functies vervulde je daarin ook al een sleutelpositie
 • 4+ jaar werkervaring als leidinggevende. Jouw coachende stijl van leidinggeven werkt verbindend en motiverend. Je herkent iedereens individuele kracht en weet deze verder te ontplooien
 • Een duidelijke visie waar niemand omheen kan
 • Doorzettingsvermogen: als jij een programma opstart, maak je het ook af
 • Een onbegrensde nieuwsgierigheid naar nieuwe trends binnen de IT- en corporatiesector, om die vervolgens toe te passen binnen Staedion

lees meer

Taalvaardigheid Vereist: Nederlands
Handig om te kunnen: Engels
Bedrijfsomschrijving Staedion: samen thuis
Een op de zeven woningen in Den Haag is van Staedion. Als woningcorporatie verhuren we ruim 36.000 woningen en 6.300 overige objecten zoals winkels, bedrijfsruimten en parkeerplaatsen in Den Haag. Ons hoger doel is dat we ‘een eigen thuis bereikbaar maken met onze bewoners’, met als gewaagd doel dat al onze bewoners zich in 2020 thuis voelen.

We vinden het belangrijk om te weten wat er speelt bij onze bewoners en willen hun invloed op ons werk vergroten. Met ‘onze bewoners’ doelen we op onze huidige en toekomstige bewoners. Dat is soms weleens lastig, in tijden waarin keuzes gemaakt moeten worden. Maar we geloven dat we bewoners actief kunnen betrekken bij onze projecten en dat we onze keuzes kunnen uitleggen. Het werken aan een fijne woonomgeving doen we immers samen.

lees meer

Salarisinformatie Bruto € 4.138 - € 5.747 p/m

Dit krijg je ervoor terug
De kans om Staedion digitaal naar de Champions League te brengen. Plus:

• Een salaris tussen de € 4.138,- en € 5.747,- bruto, op basis van 36 uur.
• Een vierdaagse werkweek, als je dat wilt. Zo kun je werk en privé nog beter in balans houden.
• Een loopbaanontwikkelingsbudget van € 900,- per jaar op basis van een fulltime dienstverband.
• Een jaarcontract met uitzicht op een vast dienstverband, in hartje Den Haag en tegenover het Centraal Station. Als je met het ov reist, vergoeden wij de kosten volledig. Fiets je liever? Dan belonen we je gefietste kilometers. Wij zijn groot voorstander van duurzame activiteiten.

lees meer

Contactpersoon Mevr. Visser
0683278669
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare ICT Vacatures Den Haag Bekijk alle soortgelijke vacatures
 1. ICTerGezocht.nl
 2. ICT Vacatures
 3. Den Haag