Vacature System Engineer

Vacature Hilversum

System Engineer
MyBit
 • MyBit Bedrijfsprofiel
 • HBO of hoger
 • Junior/Medior/Senior niveau
 • Vast contract
 • 32 - 40 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving Als System Engineer maak je onderdeel uit van een hecht team en schakel je veel met de developers van MyBit. Je bent verantwoordelijk voor het inrichten, beheren, monitoren en onderhouden van onze eigen hosting omgeving. Jouw inspanningen zorgen voor het zo optimaal en constant mogelijk functioneren van de verschillende OTAP-straten, server infrastructuur en bijbehorende netwerkarchitectuur.

Geen werkdag is voor je hetzelfde, maar één ding weet je zeker: je begint elke dag met een Stand Up en een goeie bak koffie. Samen met je teamleden bespreek je de belangrijkste issues van gisteren en neem je de prio’s voor de nieuwe dag door. Jij pakt de spoedklus op om de supportafdeling te ondersteunen bij een kritieke storing in JIRA. Daarna werk je verder aan een onderzoek om de storagetechnieken voor onze grootste partner te vernieuwen en te verbeteren.

Na een gezellige lunch met verse soep, richt je een Testomgeving in voor één van onze development teams. Daarna komt een developer bij je langs om jouw advies te vragen voor de inrichting van de virtuele machines voor een toekomstige Productieomgeving. Je helpt hem op weg en werkt samen om deze inrichting definitief te maken. Aan het einde van de dag ga je om de tafel met enkele collega’s om te sparren over jouw voorstel voor een nieuwe monitoringtool die beter aansluit bij MyBit en onze partners. De dag is voorbijgevlogen, tijd voor een drankje en een afsluitend potje tafelvoetbal.

lees meer

Functie-eisen Je opleiding en/of je tenminste 2 jaar werkervaring hebben ervoor gezorgd dat je bekend bent met:
 • VMware omgevingen of soortgelijke virtualisatie oplossingen
 • Managementtools (Ansible – AWX – Atlassian Bamboo & Bitbucket)
 • Scriptingtalen (Bash – Python)
 • Monitoringssystemen (Zabbix – ELK Stack)
Daarbij ben je vooral thuis in Linux-omgevingen (Red Hat – Debian – Ubuntu). Mocht je sporen hebben verdiend in de containerhosting (Docker – Kubernetes), rollen we de rode loper voor je uit. En wat jou verder typeert? Flexibel, initiatiefrijk en blij worden van werkomgeving met veel vrijheid.

lees meer

Taalvaardigheid Vereist: Nederlands
Handig om te kunnen: Engels
Bedrijfsomschrijving Wij zijn MyBit! Gewoon. Goed. Op het Media Park in Hilversum werken wij al meer dan 10 jaar aan het maken van innovatieve, complexe software voor verschillende vaste partners. Vanuit een gloednieuw kantoorpand werken onze teams aan applicaties voor onder andere cameraobservatie, 3D-productconfigurators en papierloos vergaderen. In samenwerking met de Hogeschool van Amsterdam investeren wij ook structureel in de toekomst van ICT, door een omscholingsprogramma “Make-IT-Work” tot Software Engineer aan te bieden.
Je komt te werken in een open no-nonsense organisatie waar innovatie, verantwoordelijkheid en vrijheid voorop staan. Door veel persoonlijke aandacht, relevante workshops, lezingen en (online) cursussen investeren wij volop in jouw groei en ontwikkeling. Een prima salaris, pensioenregeling, ontspannen werkomgeving en gezellige uitjes spreken natuurlijk voor zich.

lees meer

Salarisinformatie Salaris in overleg
Contactpersoon Dhr. Marcel Mentink
0356773967
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare ICT Vacatures Hilversum Bekijk alle soortgelijke vacatures
 1. ICTerGezocht.nl
 2. ICT Vacatures
 3. Hilversum