Vacature Citrix Engineer in de omgeving Rotterdam/Zwolle

Rotterdam

Intermax Cloudsourcing BV
  • Intermax Cloudsourcing BV Bedrijfsprofiel
  • HBO of hoger
  • Medior/Senior niveau
  • Vast contract
  • 40 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving Kunnen IT-omgevingen jou niet complex genoeg zijn? Wil jij niet alleen uitblinken in het bieden van probleemoplossingen en beantwoorden van technische vraagstukken, maar vind je het ook leuk om te adviseren in projecten en de vrijheid te krijgen om dit om te zetten naar een uitvoerbaar project? Ben jij altijd opzoek naar verbetering van je eigen werkzaamheden waarin de klant ook profiteert én wil jij werken met de nieuwste (Citrix) producten? Dat treft, want dat is precies wat een Citrix Engineer bij ons doet.

Dit ben jij
Als Citrix Engineer streef jij naar het leveren van kwaliteit en het bijdragen aan (klant)tevredenheid. Je wordt gelukkig van een stabiele omgeving, maar je vindt het nog mooier wanneer je een verbetering weet toe te voegen. Je krijgt hier immers alle vrijheid en vertrouwen voor. Ook ben je nooit uitgeleerd en sta je open voor innovatie. De balans vinden tussen mens en techniek vind je niet moeilijk. Tot slot geloof jij, net als wij, dat systemen er zijn om mensen te ondersteunen. En niet andersom.
Naast een Citrix Certified Professional certificering (CCP) vragen wij uitgebreide kennis en ervaring met verschillende producten zoals Citrix Virtual Desktops and Apps, Citrix Provisioning en Microsoft SCCM. Vanwege de koppeling met onze private cloud omgeving is het ook een pré om kennis te hebben van VMWare.
Als Citrix Engineer binnen Intermax zal je in grootschalige, veelal kritische klantomgevingen aan de slag gaan. Met jouw expertise op Citrix heb jij al enige ervaring bij het ontwerpen, implementeren, configureren dan wel beheren van producten zoals Citrix Netscaler, VMware, FSLogix, Citrix FAS en Citrix UPM.

Zo kan je dag bij ons eruitzien
Klinkt veelbelovend, maar hoe dat eruitziet in het dagelijks leven? Nou, zo ongeveer.
’s Ochtends begin je rustig de dag met een kop koffie op onze locatie in Rotterdam. Samen met je directe collega stel je een dagplanning op waarin meteen duidelijk is dat jullie je niet gaan vervelen vandaag. Je begint met het afhandelen van een openstaande issue; aan jou de taak om te achterhalen waarom de WriteCache van de Citrix Virtual Desktops op de Citrix Provisioning wordt weggeschreven. Daarna ga je aan de slag om de SCCM omgeving op te schonen. Terwijl je bezig bent kijk je meteen of je deze niet beter kan inrichten. Na een uitgebreide lunch ga je direct een meeting in om te sparren over de lopende projecten. Denk bijvoorbeeld aan een migratievoorstel wat je binnenkort aan klanten op locatie zal presenteren.
De rest van de middag vliegt voorbij en al snel ben je bezig met de laatste changes van de dag.
Wanneer je je planner bekijkt ben je tevreden met wat je hebt bereikt: naast de geplande werkzaamheden heb je al een start kunnen maken met het configureren van de Citrix Netscaler omgeving én heb je al een planning gemaakt voor de herinrichting van de Citrix Director omgeving. Hier ga je de komende week mee aan de slag. Met een gerust hart kan jij richting huis wetende dat er morgen weer een mooie, nieuwe uitdaging klaar staat.

lees meer

Functie-eisen De clichés – en wat ze bij ons betekenen
De volgende clichés kom je wel vaker tegen, als je op zoek bent naar een baan. Dit is wat ze bij ons écht betekenen.
Aantoonbare ervaring = we zoeken iemand die zelfstandig aan de slag kan met in ieder geval een paar van de genoemde expertisevlakken. Want we kunnen je veel leren, maar niet alles.
Teamplayer = omdat je zelf ook niet alles kunt weten, spar je regelmatig met collega’s om tot de perfecte oplossing te komen.
Nieuwsgierig = dat je niet alles kunt weten, wil niet zeggen dat je het niet wilt weten. En dus leer je van je door de wol geverfde collega’s, of volg je een training met ons onbeperkte studiebudget.
Enthousiast en initiatiefrijk = juist omdat je alles wilt weten op het gebied van cloudoplossingen, ga je zelf op onderzoek uit om te achterhalen waar kansen liggen.
Excellente communicatieve vaardigheden = we hebben onze klanten heel hoog zitten. En omdat je zelf contact met hen onderhoudt, ben je klantvriendelijk, correct en vriendelijk in de communicatie.
Transparant = we zijn een platte organisatie en staan met onze voeten stevig op de grond. Elke escalatie wordt besproken, elke klantsuggestie gewogen. Dat bedoelen wij met betrokken en transparant.
Betrokken = we ontwerpen en realiseren samen met onze klanten de slimste en meest betrouwbare cloud architectuur. We beheren deze alsof ze van onszelf is.

lees meer

Taalvaardigheid Vereist: Nederlands
Handig om te kunnen: Engels
Rijbewijs Vereist: Auto (B)
Bedrijfsomschrijving Intermax is het oudste nog zelfstandige cloud- en IT-securitybedrijf van Nederland. Wij leveren al bijna een kwart eeuw hoogwaardige technologie-oplossingen aan klanten in onder meer de zorg, publieke sector en financiële wereld. Wij bieden betrouwbaarheid en veiligheid op de momenten die er echt toe doen.Daarnaast zijn we flink aan het uitbreiden, met onder andere een nieuwe vestiging in Rotterdam en in Zwolle. Intermax heeft een top 3 notering in het onderzoek van Computable van juni 2018 en staat ook dit jaar weer in de top 5 op de lijst van Great Place to Work 2019. Onze grootste aantrekkingskracht is de sterke en hechte cultuur. De gedeelde passie is internet. De manier waarop we communiceren, onderling en naar de klant, is open en de sfeer is informeel en direct. Onze kernwaarden daarbij zijn transparantie, betrokkenheid en nieuwsgierigheid.Wij zijn het meest veelvuldig gecertificeerde managed services-bedrijf van Nederland en staan garant voor een innovatieve combinatie van outsourcing en clouddiensten: cloudsourcing. Werken bij IntermaxDe werksfeer is persoonlijk, de cultuur hands-on, het enthousiasme binnen en de trots op het bedrijf zijn groot. Intermax verwacht dat je verder kijkt dan jouw eigen vakgebied om bij te dragen aan het succes van Intermax Cloudsourcing. Eigen initiatief is belangrijk en je blijven ontwikkelen is een vereiste waar we je volledig in ondersteunen, onder andere door een onbeperkt studiebudget. Naast hard werken ondernemen we ook veel gezamenlijke activiteiten. Zo organiseren we onder andere een familiedag, een ouderavond, vrijdagmiddagborrels, kerstevent en een zomer BBQ. Ook organiseren de werknemers onderling veel activiteiten zoals filmavonden, Virtual Reality -avonden en sportieve evenementen.Vacatures IntermaxIntermax is doorlopend op zoek naar Cloudspecialisten zoals Support Engineers, Cloud Engineers en Cloud Architecten. Ook bieden wij stageplaatsen aan bijvoorbeeld studenten met studieachtergrond Technische Informatica.

lees meer

Salarisinformatie Salaris in overleg
Overige info Wat wij bieden
Een uitdagende en actieve functie binnen een collegiaal en professioneel team. De werksfeer is persoonlijk, de cultuur hands-on en het enthousiasme binnen, en de trots op het bedrijf zijn groot. De geboden primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden zijn uitstekend. Je krijgt de gelegenheid om jezelf eindeloos te ontwikkelen, onder andere door het volgen van gerichte opleidingen.

lees meer

Contactpersoon Dhr. Marnix Moor
+31(0) 6 12451559
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures Citrix Specialist in Rotterdam Bekijk alle soortgelijke vacatures
  1. ICTerGezocht.nl
  2. ICT Vacatures
  3. Rotterdam