Vacature Support Engineers Cloudsourcing

ICT Support
Intermax Cloudsourcing BV
 • Intermax Cloudsourcing BV Bedrijfsprofiel
 • MBO niveau 4 of hoger
 • Junior/Medior/Senior niveau
 • Vast contract
 • 40 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving Intermax heeft grote klanten die complexe vraagstukken bij ons beleggen. Door de groei van het aantal klanten en de complexiteit van de oplossingen die we voor onze klanten ontwikkelen, zijn wij op zoek naar meerdere Support Engineers om onze klantenteams uit te breiden. Onze Support Engineers zijn het eerste aanspreekpunt voor de klanten. Als onze Support Engineer beoordeel jij wie de vraag het best kan beantwoorden. Afhankelijk van jouw eigen interesses neem je verantwoordelijkheid voor technische of minder technische zaken die in het team van Support Engineers belegd worden. Je hebt meestal contact met Systeembeheerders of Super Users van onze klanten. Je streeft ernaar de klant te verrassen met onze excellente service! Ideeën om de service te verbeteren zijn altijd nuttig; dus deel ze en implementeer ze!

Wat ga je doen?
Jij bepaalt met jouw directe collega of je de vroege of latere shift neemt; wij zijn tussen 08.00 en 18.00 uur bereikbaar voor onze klanten. Jouw dag in het kort:
 • Eerst; een kop goede koffie of thee, een stuk fruit uit de fruitmand, “goedemorgen” en dan aanmelden.
 • Controleren of er in de nacht issues zijn ontstaan waar nog acties uit voortkomen die jij kunt oppakken.
 • In de morgen een stand-up met jouw team: elkaar kort en krachtig op de hoogte brengen wat er die dag gaat spelen en een goed moment voor iedereen om hulp te vragen of te bieden.
 • Vragen van klanten beantwoorden; soms eenvoudig, soms complex. Jij beoordeelt of je het zelf op kan lossen of dat je het door moet zetten naar een teamlid.
 • Klanten goed bevragen en zorgen dat de informatie zo verwerkt wordt dat een andere collega direct voor de klant aan de slag kan.
 • Issues direct oplossen.
 • Tussen de middag; een lekkere lunch met je collega’s in onze keuken en even een blokje om in de stad als je zin hebt.
 • In de middag wissel je met je collega; wie is nu het eerste contactpunt en wie gaat aan de slag met de andere werkzaamheden? Denk bijvoorbeeld aan het verwerken van issues die uit Back-up controles komen of KA vraagstukken voor onszelf. Of misschien werk je aan het verbeteren of automatiseren van werkzaamheden waarvan jij denkt dat het beter kan.
 • Voordat je naar huis gaat; controle of alle over te dragen zaken zijn belegd en opgepakt, en of je alle klanten hebt beantwoord die je dat hebt toegezegd.

lees meer

Functie-eisen Niveau van de functie
 • MBO werk- en denkniveau
 • liefst minimaal 2 jaar aantoonbare ervaring in vergelijkbare functie
 • het schakelen tussen de vele klantomgevingen ervaar je als een uitdaging en prettige afwisseling
 • communicatie op hoog niveau: je bent proactief en houdt rekening met de situatie van de klant bij het communiceren van wensen en problemen en bij het afhandelen daarvan.
 • je legt verantwoording af aan de teammanager.
Persoonlijke kenmerken
 • je bent gemotiveerd, enthousiast en initiatiefrijk
 • je beschikt over goede communicatieve en sociale vaardigheden en bent extravert
 • je bent representatief en klantgericht
 • je bent accuraat en doelgericht
 • je kunt zowel zelfstandig als in teamverband werken
 • wonend in de regio Groot Rotterdam
Technische competenties
Affiniteit met IT en kantoorautomatisering is het belangrijkst.

lees meer

Taalvaardigheid Vereist: Nederlands
Handig om te kunnen: Engels
Bedrijfsomschrijving Over Intermax
Intermax is het oudste nog zelfstandige cloud- en IT-securitybedrijf van Nederland. Wij leveren al bijna een kwart eeuw hoogwaardige technologie-oplossingen aan klanten in onder meer de zorg, publieke sector en financiële wereld. Wij bieden betrouwbaarheid en veiligheid op de momenten die er echt toe doen.
Daarnaast zijn we flink aan het uitbreiden, met onder andere een nieuwe vestiging in Rotterdam en in Zwolle. Intermax heeft een top 3 notering in het onderzoek van Computable van juni 2018 en staat ook dit jaar weer in de top 5 op de lijst van Great Place to Work 2019. Onze grootste aantrekkingskracht is de sterke en hechte cultuur. De gedeelde passie is internet. De manier waarop we communiceren, onderling en naar de klant, is open en de sfeer is informeel en direct. Onze kernwaarden daarbij zijn transparantie, betrokkenheid en nieuwsgierigheid.
Wij zijn het meest veelvuldig gecertificeerde managed services-bedrijf van Nederland en staan garant voor een innovatieve combinatie van outsourcing en clouddiensten: cloudsourcing.

Werken bij Intermax
De werksfeer is persoonlijk, de cultuur hands-on, het enthousiasme binnen en de trots op het bedrijf zijn groot. Intermax verwacht dat je verder kijkt dan jouw eigen vakgebied om bij te dragen aan het succes van Intermax Cloudsourcing. Eigen initiatief is belangrijk en je blijven ontwikkelen is een vereiste waar we je volledig in ondersteunen, onder andere door een onbeperkt studiebudget. Naast hard werken ondernemen we ook veel gezamenlijke activiteiten. Zo organiseren we onder andere een familiedag, een ouderavond, vrijdagmiddagborrels, kerstevent en een zomer BBQ. Ook organiseren de werknemers onderling veel activiteiten zoals filmavonden, Virtual Reality -avonden en sportieve evenementen.

Vacatures Intermax
Intermax is doorlopend op zoek naar Cloudspecialisten zoals Support Engineers, Cloud Engineers en Cloud Architecten. Ook bieden wij stageplaatsen aan bijvoorbeeld studenten met studieachtergrond Technische Informatica.

lees meer

Salarisinformatie Salaris in overleg

Wat wij bieden
Een uitdagende en actieve functie binnen een collegiaal en professioneel team. De werksfeer is persoonlijk, de cultuur hands-on, het enthousiasme binnen en de trots op het bedrijf zijn groot. De geboden primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden zijn uitstekend. Je krijgt de gelegenheid om jezelf eindeloos te ontwikkelen, onder andere door het volgen van gerichte opleidingen.

lees meer

Contactpersoon Anne Groen
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare ICT Vacatures Rotterdam Bekijk alle soortgelijke vacatures
 1. ICTerGezocht.nl
 2. ICT Vacatures
 3. Rotterdam