Vacature Clusterverantwoordelijke ICT

Vacature Sliedrecht

Carante Groep / ASVZ
  • Carante Groep / ASVZ
  • HBO of hoger
  • Medior/Senior niveau
  • Vast contract
  • 36 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving Je werkzaamheden:
Je stuurt de clusters Backend/Networking en Technisch Applicatiebeheer/ Kantoorautomatisering aan en bent verantwoordelijk voor het uitvoeren van de personeelszaken binnen het team. Denk bijvoorbeeld aan; het werven van nieuwe medewerkers, het voeren van jaargesprekken en het bijhouden van de roosters en het organiseren van de bereikbaarheidsdiensten;
Je ondersteunt en adviseert de clustermedewerkers en draagt zorg voor een goede samenhang en samenwerking binnen het team.

Als clusterverantwoordelijke ben je het eerste aanspreekpunt voor de aangesloten organisaties alsook voor de clusterverantwoordelijken van Business Intelligence, Functioneel Applicatiebeheer en Zorgtechnologie & Innovatie. Je zorgt voor de aansturing en fungeert als adviseur richting ICT-management.
In relatie tot Changemanagement ben jij de aansprekende manager met betrekking tot het ICT-beheer. Je neemt daarvoor deel in het CAB (Change Advisory Board) en je zorgt dat het wijzigingsbeheerproces voldoet aan de gesteld kwaliteitseisen van ISO9000/27001 en van ISAE2402typeII.

lees meer

Functie-eisen Je profiel:
* HBO-werk- en denkniveau;
* minimaal 3 jaar aantoonbare ervaring in vergelijkbare functie;
* kennis van en ervaring met kwaliteitssystemen;
* kennis van en ervaring met Microsoft-oplossingen;
* ervaring in Enterprise omgevingen;
* goede communicatieve vaardigheden;
* leidinggevende capaciteiten;
* besluitvaardig.

lees meer

Taalvaardigheid Vereist: Nederlands
Bedrijfsomschrijving Carante Groep is een samenwerkingsverband van twaalf zelfstandige organisaties in de caresector. De aangesloten organisaties zijn regionaal actief, verspreid over Nederland. 
De samenwerkende organisaties bieden met ruim 19.000 medewerkers zorg, begeleiding en ondersteuning op maat aan ruim 20.000 cliënten. Carante Groep is actief in de zorg en dienstverlening aan mensen met een lichamelijke en/of verstandelijke beperking, de psychiatrie, ouderenzorg, welzijn en jeugdhulpverlening, met andere woorden carebreed.

lees meer

Salarisinformatie Bruto € 4.499 p/m

Salariëring en overige arbeidsvoorwaarden zijn conform de CAO-Gehandicaptenzorg FWG 60, maximaal € 4.499,- bruto per maand, afhankelijk van leeftijd en ervaring.
Overige info Je werkplek:
Het team Beheer (20 FTE) valt binnen de afdeling ICT Carante Groep (75 FTE). De afdeling ICT vormt samen met de afdelingen BI, FAB en Zorgtechnologie & Innovatie de afdeling I&A (in totaal 125 FTE).
De functie van clusterverantwoordelijke geldt voor de clusters Backend/Networking en Technisch Applicatiebeheer/Kantoorautomatisering. Beide clusters zijn verantwoordelijk voor het beheer, onderhoud en ontwikkeling van de volledige backend-omgeving inclusief applicaties, digitale werkplek en networking.
Je werkt intensief samen met de 5 clusterverantwoordelijken van de overige teams binnen ICT, zoals Telecom & Domotica, Servicemanagement, HelpDesk/1e lijns en Ontwikkeling & Digitalisering.

Ons aanbod:
Naast de salariëring biedt Carante Groep onder andere het volgende:

* 8% vakantiegeld;
* eindejaarsuitkering;
* werktijden flexibel in te vullen (bijvoorbeeld 4 x 9);
* opleidingsmogelijkheden;
* doorgroeimogelijkheden;
* thuiswerkmogelijkheden.

De standplaats waar de werkzaamheden worden verricht is Sliedrecht. Het betreft een fulltime-functie (36 uur per week). Je begint met een tijdelijk dienstverband dat na gebleken geschiktheid wordt omgezet naar een vaste aanstelling.

Je komt in dienst bij samenwerkende organisatie ASVZ. Dit betekent dat de CAO Gehandicaptenzorg op jou van toepassing is en dat je aanspraak kunt maken op de bij ASVZ geldende aanvullende arbeidsvoorwaarden.

Meer info en solliciteren:
Voor nadere informatie over de functie kunt u contact opnemen met de heer Leon Urbanus, Hoofd ICT Carante Groep, telefoon 0184-491200.

Je sollicitatie ontvangen wij graag voor 26 september 2019.

lees meer

Contactpersoon Dhr. Leon Urbanus
0184-491200
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare ICT Vacatures Sliedrecht Bekijk alle soortgelijke vacatures
  1. ICTerGezocht.nl
  2. ICT Vacatures
  3. Sliedrecht