Vacature Senior Cloud Data Integration Engineer - Den Haag

Den Haag

ANWB
 • ANWB Bedrijfsprofiel
 • MBO niveau 3 of hoger
 • Senior niveau
 • Vast contract
 • 40 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving
Waar ga je aan werken?

Meebouwen aan de ledenorganisatie van de toekomst door nieuwe data producten en diensten voor onze klanten te ontwikkelen. Daar kan je aan bijdragen door data beter en veiliger beschikbaar te maken en nieuwe data diensten te ontwikkelen voor de ANWB. Je krijgt de mogelijkheid om met innovatieve data concepten en technologieën te werken. Je bent betrokken bij data initiatieven uit de hele organisatie en werkt samen met ervaren teamgenoten met de nieuwste cloud-native AWS technologie. Als Cloud Data Integration Engineer ben je zeer veelzijdig bezig met het bouwen aan het nieuwe data platform waar we data op laten landen en beschikbaar maken voor analyse toepassingen, maar ook voor de website en mobiele apps. Vanuit dit platform kunnen we data op grote schaal, efficiënter, veiliger en real-time beschikbaar stellen aan de verschillende data toepassingen.

Je werkt in een Cloud DevOps omgeving waarin je als engineer bezig bent met het ontsluiten van data van interne systemen, SaaS applicaties, externe data leveranciers, maar ook bijvoorbeeld IoT devices. Daardoor werk je mee aan innovatieve projecten in de hele ANWB. Het platform wordt verder uitgebouwd door meer bronnen te ontsluiten en oplossingen als self-service producten beschikbaar te stellen aan de andere IT teams. Ook is data governance hierbij van groot belang; Hoe houden we het overzicht en controle over al die data. Tenslotte faciliteren we ons Analytical Center Of Excellence (ACE team) en daarmee de hele organisatie met het industrialiseren van hun Data Science modellen.
Toon uitgebreide omschrijving Verberg uitgebreide omschrijving

lees meer

Functie-eisen
Hebben we een match?

Je bent een gedreven, leergierige Cloud Engineer met analytisch denkvermogen en relevante ervaring, die precies weet wat nodig is om efficiënte cloud data integratie oplossingen te realiseren. Altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en je denkt liever in oplossingen, dan in problemen. Een flexibele en vernieuwende teamplayer; je wilt voor jezelf, je collega’s en onze leden alleen het allerbeste. Je bent niet bang om vragen te stellen of feedback te geven, helpt je collega’s buiten de kaders van hun eigen functie te denken en neemt binnen het team vanzelfsprekend je verantwoordelijkheid, alsof je je eigen onderneming runt. Agile/DevOps werken kost jou geen enkele moeite en je hebt een natuurlijke drive om zaken te automatiseren om de beheerlast (Ops) in de perken te houden. Je ziet werken met de diverse moderne tools, cloud oplossingen en technologie als een uitdaging. Je hebt programmeer skills in verschillende talen, bij voorkeur Python. Ervaring met AWS Cloud is een pré. Je beheersing van de Nederlandse taal is uiteraard goed, evenals je communicatieve, sociale en uitdrukkingsvaardigheden. 

Heb jij ervaring met Amazon Web Services (AWS); met verschillende database types als RDBS, NoSQL, OLAP, Graph en tools als Python, AWS Lambda, Step Functions en Elastic Container Service (ECS). Ben je bekend met CI/CD, IT4IT en DevOps concepten? Beschik jij over de juiste vaardigheden om grootschalige cloud data integratie oplossingen te ontwikkelen? Vind je het leuk om met ervaren teamleden in een AWS Cloud native / Python omgeving te werken en mooie self-service data producten voor onze collega's te maken? Dan zoeken wij jou!

lees meer

Taalvaardigheid Vereist: Nederlands
Overige info
Wat is ons aanbod aan jou?
 • Een goed salaris
 • Een organisatie die echt wil investeren in jouw ontwikkeling
 • Eindejaarsuitkering van 5,58 %
 • ANWB lidmaatschap en Wegenwacht abonnement voor je auto of je fiets
 • Bijdrage in woon-werkverkeer voor de auto
 • Volledige vergoeding van je woon-werkverkeer voor het OV
 • 25 verlofdagen en 13 ADV per jaar op basis van fulltime contract
 • De mogelijkheid om te sparen voor extra verlof
 • Volop trainings-, opleidings-, en ontwikkelingsmogelijkheden bij onze ANWB Academie
 • Diverse collectiviteiten waaraan je deel kunt nemen, met interessante kortingen en regelingen op alle ANWB producten en diensten
 • Prima pensioenregeling

lees meer

Bedrijfsomschrijving
Waar werk je in de organisatie?

Je werkt in centrale omgeving van de ANWB, wat betekent dat je bezig bent met opdrachten vanuit de gehele ANWB. De ANWB heeft vele diensten en verschillende bedrijfstakken, wat het werk juist zo interessant en veelzijdig maakt. Je gaat deel uitmaken van een begrip in Nederland. Je komt te werken in een innovatieve omgeving binnen een bedrijf met een grote zichtbaarheid en een rijke historie. 135 jaar oud maar met een organisatie die continue in ontwikkeling is en waar de leden altijd voorop staan. In de huidige periode hebben we prima faciliteiten om vanuit huis te werken, maar uiteindelijk kom je te werken in één van de prachtigste rijksmonumentale gebouwen van Den Haag op een steenworp afstand van het centrum, met uitzicht over Landgoed Clingendael en een goede bereikbaarheid met auto of openbaar vervoer.

Over de ANWBVoor de samenlevingJouw ontwikkeling

lees meer

Contactpersoon ANWB
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare ICT Vacatures in Den Haag Bekijk alle soortgelijke vacatures
Meer soortgelijke vacatures
 1. ICTerGezocht.nl
 2. ICT Vacatures
 3. Den Haag