Vacature Integratie Tester - Den Haag

Den Haag

ANWB
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving
Waar ga je aan werken?

Heb jij lef? Ben jij stress bestendig? En lever jij onvoorwaardelijke kwaliteit? Wij hopen van wel, want dat is wat je zeker nodig hebt wanneer jij binnenkort als integratie tester er mede voor verantwoordelijk bent dat 600 callcenter medewerkers onze leden goed te woord kunnen staan; dat 860 wegenwachten in staat gesteld worden om onze leden met pech op weg te helpen; dat 750 winkelmedewerkers dagelijks onze klanten van de juiste producten en diensten voorzien; en 4,6 miljoen ANWB-leden zorgeloos en met plezier onderweg kunnen zijn.

Durf jij jouw applicatie integratie testkennis en ervaring in te zetten om onze leden en klanten weergaloze ANWB-ervaring te laten beleven? Zie jij het als een uitdaging om, in een multidisciplinair team van creatieve IT-specialisten, de integratie tussen diverse IT-systemen van de ANWB, haar dochterorganisaties, haar leveranciers en haar klanten voor je rekening te nemen? Durf jij samen met ons de Integratieoplossingen van de toekomst te ontdekken en te testen? Zo ja…..dan zoeken wij jou!

Vrijwel de volledige integratie oplossing (ESB) wordt in eigen beheer - en met de nieuwste technologieën gemaakt. Binnen het Integratie Competence Center werken wij in een Agile-team continu aan de doorontwikkeling en optimalisatie van de Integratie oplossingen. Het team is van A tot Z verantwoordelijk voor de oplossing en bewaakt het correct functioneren van de omgeving. Door het sterk toenemen van web en app gebruik, door de komst van Cloud, door de alsmaar groeiende behoefte aan (real-time) data en informatie is er meer en meer vraag aan integratie oplossingen. Om dit mogelijk te maken zijn wij per direct op zoek naar uitbreiding voor het team.

lees meer

Functie-eisen
Hebben we een match?

Je bent een ervaren, gedreven, leergierige tester. Je hebt een afgeronde technische/exacte HBO/WO opleiding en/of relevante werkervaring. Je ziet het als een uitdaging om de complexe integratie tussen verschillende systemen te testen zodat jouw teamgenoten de integratie componenten kunnen aanpassen en beheren. Je bent op de hoogte van ontwikkelingen in de markt; durft vooruit te kijken en durft te vernieuwen. Je bent een teamplayer die niet bang is om vragen te stellen of feedback te geven. Je helpt je collega’s en neemt binnen het team vanzelfsprekend je verantwoordelijkheid, alsof je je eigen onderneming runt. Agile werken kost jou geen enkele moeite en je ziet werken met de diverse moderne tools, -Cloud oplossingen en -technieken als een uitdaging. Je bent proactief en resultaatgericht. Je beschikt over een brede testautomatiseringsachtergrond waarbij je kennis hebt opgedaan van integratie concepten, web services, ESB, soapUI, xml/xsd/wsdl, json, api, SQL en Java(scripts). Je hebt ervaring met het maken van geautomatiseerde tests en het geautomatiseerd uitvoeren van integratietests. Het is een pre als je ervaring hebt met SOAtest van Parasoft, Linux en Git. Je beschikt over sterke communicatieve, sociale en uitdrukkingsvaardigheden en een goede beheersing van de Nederlandse taal.

lees meer

Taalvaardigheid Vereist: Nederlands
Salarisinformatie Bruto € 2.804 - € 5.386 p/m
Overige info
Wat is ons aanbod aan jou?
 • Bruto maandsalaris tussen 2804 en 5386 euro o.b.v. 38 uur
 • Eindejaarsuitkering van 5,58 %
 • ANWB lidmaatschap en Wegenwacht abonnement voor je auto of je fiets
 • Bijdrage in woon-werkverkeer voor de auto
 • Volledige vergoeding van je woon-werkverkeer voor het OV
 • 25 verlofdagen en 13 ADV per jaar op basis van fulltime contract
 • De mogelijkheid om te sparen voor extra verlof
 • Volop trainings-, opleidings-, en ontwikkelingsmogelijkheden bij onze ANWB Academie
 • Diverse collectiviteiten waaraan je deel kunt nemen, met interessante kortingen en regelingen op alle ANWB producten en diensten
 • Prima pensioenregeling

lees meer

Bedrijfsomschrijving
Waar werk je in de organisatie?

Een uitdagende, verantwoordelijke functie bij een professionele organisatie met een marktconform salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden. De kans om al je creativiteit in te zetten voor een miljoenenpubliek en je kennis te vergroten en te delen via ons Digital Academy programma, interne workshops en gildes. Je gaat deel uitmaken van een begrip in Nederland. Een bedrijf met een grote zichtbaarheid en een rijke historie. Al meer dan 135 jaar oud, maar met een organisatie die continue in ontwikkeling is en waar de leden altijd voorop staan. Je komt te werken in een innovatieve omgeving binnen een van de prachtigste rijks monumentale gebouwen van Den Haag op een steenworp afstand van het centrum, met uitzicht over Landgoed Clingendael en een goede bereikbaarheid met auto of openbaar vervoer.

Over de ANWBVoor de samenlevingJouw ontwikkeling

lees meer

Contactpersoon ANWB
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare ICT Vacatures in Den Haag
Meer soortgelijke vacatures
 1. ICTerGezocht.nl
 2. ICT Vacatures
 3. Den Haag