user question-circle dropbox exclamation folder-open-o sign-in exclamation-triangle ban youtube building-o icon-mouse-pointer angle-down angle-up location-arrow file-text-o heart-o heart envelope bars comment times info-circle envelope-o thumb-tack list-alt google lock at map-marker search twitter linkedin facebook bold users bar-chart home chevron-left chevron-right check chevron-down chevron-up file-pdf-o eye filter pencil-square-o database rss-square link whatsapp cogs upload calender plus minus picture-o sort step-backward step-forward weixin share share shopping-cart circle download level-up star phone check-square-o clock-o arrow-up trash-o external-link arrow-down price-tag

Vacature Functioneel beheerder die de zorg vernieuwt

Functioneel BeheerderMedior Functioneel BeheerderFunctioneel Beheerder Amsterdam
  • Amsta
  • HBO of hoger
  • Medior niveau
  • Tijdelijk contract
  • 36 - 40 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving Informatisering en ICT is een dynamische afdeling die volop in ontwikkeling is. Jouw collega’s zijn ICT professionals op het gebied van beheer, informatisering en projecten. Onze functioneel beheerders werken nauw samen met informatieadviseurs, de helpdesk en digicoaches. Je standplaats is de locatie Jan Bonga in Amsterdam-West, maar in de praktijk ben je veel op de verschillende zorglocaties aanwezig.

In de loop van 2019 stapt Amsta over naar een nieuw ECD. Dat is een dynamisch project waarin je een belangrijke rol gaat spelen. Als functioneel beheerder zorgapplicaties beheer je samen met je collega’s alle applicaties die worden gebruikt in het zorgproces. Dat zijn onder meer het ECD (elektronisch cliënt dossier) en het voorschrijfsysteem. Door steeds slimmer te werken en te innoveren willen we het werkplezier van de medewerkers verhogen. Jij helpt mee om het werk van onze zorgprofessionals te vergemakkelijken en zo de zorg aan onze bewoners te verbeteren.

Voor de zorgapplicaties heb je de volgende taken
· je werkt mee in projecten waaronder het project Nieuw ECD;
· je zorgt ervoor dat (nieuwe) functionaliteiten op een goede manier gebruikt kunnen worden door de organisatie;
· je analyseert (complexe) functionele storingen en lost deze op, zo nodig met inschakeling van de leverancier;
· je zorgt ervoor dat vragen van medewerkers worden beantwoord. Op basis van de vragen geef je adviezen over aanvullende trainingen.

lees meer

Functie-eisen Wat we zoeken in jou
· een hbo werk- en denkniveau;
· zelfstandig, accuraat en klantgericht kunnen werken, van aanpakken weten en verantwoordelijkheid nemen voor de applicaties;
· overzicht en rust bewaren ook als er druk wordt uitgeoefend;
· kennis van en ervaring met beheerprocessen;
· communicatief sterk, zowel naar binnen als buiten de organisatie;
· goede adviesvaardigheden, zowel mondeling als schriftelijk in het Nederlands;
· in staat om in korte tijd een nieuwe applicatie te beheersen.

lees meer

Taalvaardigheid Vereist: Nederlands
Salarisinformatie Bruto € 2.668 - € 3.582 p/m

Amsta heeft niet alleen hart voor haar bewoners, maar ook voor jou. Kwaliteit van zorg en ontwikkeling van medewerkers staan bij Amsta hoog in het vaandel. Salariëring en arbeidsvoorwaarden zijn volgens de CAO VVT FWG 50 maximaal € 3.582,26 o.b.v. een 36-urige werkweek. In eerste instantie krijg je een contract voor een jaar met de intentie om deze voort te zetten. Amsta heeft een prima pakket secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder een pensioenregeling, een goede verlofregeling, een aanvullende reiskostenregeling, verschillende personeelskortingen en bovendien bieden wij diverse doorgroei- en opleidingsmogelijkheden.

lees meer

Contactpersoon Dhr. Van der Ham
0653958613
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare vacatures voor in regio Amsterdam Bekijk alle soortgelijke vacatures
  1. ICTerGezocht.nl
  2. ICT Vacatures
  3. Amsterdam