Contactgegevens

Xolphin B.V. https://cdn.ictergezocht.nl/logo_groot/bb8c3267351919dbadc29226011166afe88731909da89c16.png
Rogier van der Weydestraat 2
1817MJ Alkmaar Noord-Holland NL

0887757750
Xolphin B.V.
Score: 8.6
Stemmen: 31

Xolphin B.V.

Rogier van der Weydestraat 2, Alkmaar

Xolphin B.V.

Onafhankelijk, nuchter en betrouwbaar - dit kenmerkt Xolphin als organisatie maar ook de medewerkers. We werken zelfstandig en transparant en zijn verantwoordelijk voor ons eigen resultaat. Meerwaarde bieden we door het leveren van optimale service en objectief advies. Dit zijn waarden waarin de mensen ht verschil in maken.

Xolphin is een jong en flexibel bedrijf. We werken in een papierloze omgeving, de organisatie is informeel en de lijnen zijn kort. Er wordt hard gewerkt; de telefoon staat niet stil. We zijn serieus en punctueel, vanwege de branche waarin we werken. Maar natuurlijk is er ook ruimte voor de nodige ontspanning. We gaan regelmatig samen een hapje eten, of doen mee aan een lokale hardloopwedstrijd. De personeelsvereniging organiseert regelmatig leuke uitjes.

Per begin 2018 zijn we verhuisd naar een ruimer kantoor in de gezellige stad Alkmaar. Het kantoor ligt op een handige locatie vlakbij uitvalswegen en het treinstation. Het centrum van Alkmaar en de kust van Bergen en Egmond liggen op een steenworp afstand. En kom je uit de richting Amsterdam? Dan rij je altijd tegen de files in.

In het nieuwe kantoor hebben alle medewerkers volop ruimte, en hebben we bovendien genoeg plek voor nieuwe collegas. Er is een goed ingerichte keuken met koffie, thee, soep en vers fruit, en er zijn diverse relax plekken. Het welzijn van medewerkers vinden we belangrijk. Omdat de hele dag zitten niet gezond is, hebben we diverse sta-werkplekken en lopen we tweemaal daags samen een rondje in de buitenlucht. Om je werk goed te kunnen doen is een goede balans tussen werk en priv van belang, daarom zijn werktijden- en uren altijd bespreekbaar, net zoals studieverlof en een realistisch takenpakket.

Werken bij Xolphin B.V.? Geen openstaande ICT vacatures Bekijk vervulde
1 vervulde ICT vacature
Linux System Engineer in Alkmaar (vervuld)
Xolphin B.V. Wil je werken in een snel groeiende en dynamische IT-omgeving en heb je ervaring met het beheren van Linux servers? Dan maken we graag kennis met je! Als Linux System ..
Bekijk ICT vacatures