Vacature Applicatiebeheerder, omgeving Alkmaar, fulltime

Applicatiebeheerder
De Groot en Slot B.V.
  • De Groot en Slot B.V.
  • HBO of hoger
  • Junior/Medior niveau
  • Vast contract
  • 40 uur p/w
Functieomschrijving Innovatief zijn is wat we nastreven in al onze processen, waarbij goede ondersteuning vanuit ICT onmisbaar is. Daarom zoekt De Groot en Slot ter versterking van het team een enthousiaste Applicatiebeheerder.

Wat ga je doen als applicatiebeheerder?
Als applicatiebeheerder werk je samen met je collega’s op de ICT-afdeling aan de ontwikkeling, implementatie, continuïteit en het optimaal functioneren van meerdere (informatie)systemen. Hierbij geef je structuur aan alle data binnen De Groot en Slot en draag je bij aan de vindbaarheid, registratie en rapportage van deze data. Hiervoor wordt gebruik gemaakt van diverse Microsoft toepassingen (Windows 10, SQL Server, SQL Reporting, Office 365, Power BI) en volg je de nieuwste ontwikkelingen. Daarnaast ben je aanspreekpunt voor je collega’s, de externe support- en ontwikkelingspartijen en begeleid en adviseer je het projectteam over de kostenconsequenties en tijdslijnen.

lees meer

Functie-eisen Naar wie zijn we op zoek?
Je beschikt over hbo werk- en denkniveau en een opleiding bedrijfskundige informatie of een hiermee vergelijkbare opleiding. Ook ben je analytisch en initiatiefrijk en heb je relevante werkervaring op het gebied van applicatiebeheer. Je hebt goede kennis van databases en hebt ervaring met het werken in een Windows omgeving. Voor een goede uitoefening van deze functie is het nodig dat je de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift beheerst.

lees meer

Taalvaardigheid Vereist: Nederlands, Engels
Bedrijfsomschrijving De Groot en Slot is een Nederlandse, in Noord-Holland gevestigde organisatie met een bijzonder specialisme: uienzaad. Al meer dan 60 jaar hebben wij ervaring in het ontwikkelen en produceren van uienzaad. De focus ligt op de voortdurende ontwikkeling en instandhouding van nieuwe hoogwaardige rassen, teelt van plantmateriaal, zaadproductie en verkoop van het zaad. Samen met onze partner Bejo zijn we wereldmarktleider in uienzaad en daar zijn we trots op!

lees meer

Salarisinformatie Salaris in overleg

De cao voor de tuinzaadbedrijven is de basis voor ons beloningspakket en bestaat onder meer uit een prima salaris en uitstekende arbeidsvoorwaarden.
Applicatiebeheerder, omgeving Alkmaar, fulltime
Score: 8.9
Stemmen: 50

  1. ICTerGezocht.nl
  2. ICT Vacatures
  3. Broek op Langedijk