Contactgegevens

Gemeente Elburg
Zuiderzeestraatweg Oost 19
8081LA Elburg Gelderland NL

Gemeente Elburg
Score: 8.9
Stemmen: 17

Gemeente Elburg

Zuiderzeestraatweg Oost 19, Elburg

  • Gemeente Elburg
  • Elburg, Gelderland
  • > 250 medewerkers
  • Zoekt op dit moment geen ICT-ers

Gemeente Elburg. Samen verantwoordelijk voor een leefbare samenleving.
Elburg is een veelzijdige en goed bereikbare gemeente aan het Veluwemeer met historie, natuurschoon en recreatie. De gemeente Elburg wil voor haar 23.000 inwoners een doelmatige en dienstverlenende instelling zijn en voor haar ruim 200 medewerkers een aantrekkelijke werkgever.

De organisatie van de gemeente Elburg bestaat uit een directeur en vier domeinen die proces- en vraaggericht werken op basis van vooraf bepaalde resultaatafspraken. Binnen de domeinen functioneren zelforganiserende teams als uitvalsbasis voor samenwerking. Een informele sfeer en betrokken medewerkers typeren de organisatie.

Werken bij Gemeente Elburg? Geen openstaande ICT vacatures Bekijk vervulde
3 vervulde ICT vacatures
Medewerker Systeem- en Applicatiebeheer m/v (vervuld)
Gemeente Elburg Voor het team Informatisering van het domein Bedrijfsvoering zoeken wij: Medewerker Systeem- en Applicatiebeheer m/v (2 fte) Voor 36 uur per week Het team Het team ..
Functioneel beheerder (vervuld)
Gemeente Elburg Functioneel beheerder SNWV m/v 36 uur Hou jij van nieuwe ontwikkelingen? Vind jij het leuk om te werken op het snijvlak van business, archief en ICT? En wil jij je ..
Medewerker functioneel beheer (22 uur) (vervuld)
Gemeente Elburg Voor het team Informatisering van het domein Bedrijfsvoering zoeken wij: Medewerker functioneel beheer m/v Voor 22 uur per week Het team Het team Informatisering houdt..
Bekijk ICT vacatures