Contactgegevens

Visser & Smit Hanab
Rietgorsweg Papendrecht
3356LJ Papendrecht Zuid-Holland NL

Visser & Smit Hanab
Score: 9.6
Stemmen: 44

Visser & Smit Hanab

Rietgorsweg Papendrecht, Papendrecht

Visser Smit Hanab is d specialist op het gebied van boven- en ondergrondse leidingen en kabel infrastructuur. Wij zorgen voor de aanleg van leidingen, realiseren aansluitingen en plaatsen installaties. Via onze kabels en leidingen vindt transport plaats van stroom, olie, aardgas of water.

Wij hebben een strategie die volledig geënt is op de energietransitie. Je draagt dus ook nog bij aan een duurzame samenleving. We willen samen met onze klanten de energietransitie realiseren en versnellen. Focus op elektrificatie, wind, zonneparken, warmtenetwerken, waterstof en geothermie. Lekker ondernemen en tegelijkertijd winst maken voor onze aandeelhouders en voor de benodigde investeringen in opleiding van vakmensen. We zijn niet voor niets al drie bedrijfsscholen gestart. Onze vakmensen maken nu en in de toekomst het verschil.

Werken bij Visser & Smit Hanab? Geen openstaande ICT vacatures Bekijk vervulde
1 vervulde ICT vacature
System Engineer (vervuld)
Visser & Smit Hanab System Engineer Papendrecht, 40 uur Visser & Smit zoekt een enthousiaste System Engineer! Je bent een ICT-professional met interesse in de beheer- en de ..
Bekijk ICT vacatures