user question-circle dropbox exclamation folder-open-o sign-in exclamation-triangle ban youtube building-o icon-mouse-pointer angle-down angle-up location-arrow file-text-o heart-o heart envelope bars comment times info-circle envelope-o thumb-tack list-alt google lock at map-marker search twitter linkedin facebook bold users bar-chart home chevron-left chevron-right check chevron-down chevron-up file-pdf-o eye filter pencil-square-o database rss-square link whatsapp cogs upload calender plus minus picture-o sort step-backward step-forward weixin share share shopping-cart circle download level-up star phone check-square-o clock-o arrow-up trash-o external-link arrow-down price-tag

Vacature Business Intelligence Ontwikkelaar bij NHG in Utrecht

Business Analist
NHG
 • NHG Bedrijfsprofiel
 • HBO of hoger
 • Medior niveau
 • Vast contract
 • 32 - 40 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving Jij maakt het verschil
Binnen NHG ben jij verantwoordelijk voor het realiseren van een Business Intelligence infrastructuur, die goed aansluit bij de behoeften uit de markt en de eisen van de organisatie. Hierbij houd je rekening met performance, beschikbaarheid en data-architectuur. Je realiseert interfaces voor het automatisch ontsluiten van externe databronnen. Je biedt technische ondersteuning aan het datamanagementteam bij het verzamelen, verwerken, analyseren en presenteren van data. Hierbij vertaal je business requirements naar technische requirements en bouwt op basis hiervan de infrastructuur voor het datawarehouse, middels ETL tooling en SQL queries. Je verricht beheerwerkzaamheden, zodanig dat de continue beschikbaarheid van onderdelen van de bestuurlijke informatiesystemen gewaarborgd is. Onderdeel hiervan is het beheren van de datamodellen van de primaire applicaties op het Mendix platform. Daarnaast neem je deel aan projecten, ten behoeve van het optimaliseren en vernieuwen van de functionaliteit van het datawarehouse op basis van behoeftes, eisen en wensen van de organisatie.

lees meer

Functie-eisen Ben jij de BI Ontwikkelaar die wij zoeken?
Je bent een stevige, gedreven professional en kritische sparringpartner. Daarnaast steek je graag de handen uit de mouwen, houd je er van nieuwe concepten te bedenken én je weet deze ook snel uit te voeren. Je bent probleemoplossend en hebt oog voor de interne en externe omgeving. Daarnaast beschik je over:
 • Hbo werk- en denkniveau
 • 3 tot 5 jaar relevante werkervaring
 • Kennis van projectmatig werken, scrum agile is een pré
 • Kennis van data-analyse, datawarehouse specificaties, datamodellering en ETL-processen
 • Kennis van Microsoft BI
 • Ervaring met Azure is een pré

lees meer

Taalvaardigheid Vereist: Nederlands
Bedrijfsomschrijving NHG
Uitdaging en impact. Dat zijn woorden die jou prikkelen. Je wilt ’s ochtends vol energie aan je dag beginnen omdat je werk doet van betekenis. En elke dag blijven leren. Bij NHG bieden we je ruimte en verantwoordelijkheid – aan jou de kans die te benutten. We houden niet van hokjesdenken, dus je mag grenzen doorbreken. Je kennis en kunde in de volle breedte inzetten. Ontwikkelingen in de maatschappij hebben invloed op je werk. En andersom heb jij, met de unieke dienstverlening en producten die je levert, invloed op de markt en maatschappij. Onze collega’s zijn allemaal verschillend, maar wat we delen is de drive om het verschil te maken.

Oplossingen met impact
Bij ons werk je in het hart van de woning- en hypotheekmarkt. Onze ambitie is dat iedereen kan wonen en blijven wonen in de woning die past bij zijn situatie. Dat vraagt om maatwerk en klantgerichtheid. En om collega’s die sterk zijn in het vinden van oplossingen, want je hebt te maken met complexe uitdagingen in een dynamisch werkveld.

Samenwerking, innovatie en kennisdeling zijn key. Zowel intern als met markt en overheid. Want alleen door samen te werken en te vernieuwen kunnen we de beste producten en dienstverlening ontwikkelen. Een voorbeeld van zo’n oplossing is onze nieuwe methodiek voor beginnende zzp’ers.

lees meer

Salarisinformatie Bruto € 3.030 - € 4.320 p/m

Uitdagend werk! Samen met ongeveer 70 enthousiaste en vakkundige collega’s werk jij op een unieke positie in de Nederlandse woning- en hypotheekmarkt. Wij bieden je volop ruimte en verantwoordelijkheid – aan jou de kans die te benutten. Daarnaast kun je bij ons rekenen op:
• Een salaris van € 3.030,- tot € 4.320,- bruto per maand, op basis van 40 uur, afhankelijk van kennis en ervaring
• Uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder een 13e maand, NS Business Card 1e klas en een goede pensioenregeling
• Goede opleidingsmogelijkheden
• Een jaarlijks vitaliteitsbudget
• Mogelijkheid om plaats en tijdonafhankelijk te werken
• Een moderne, inspirerende werkomgeving in het WTC in Utrecht. Direct gelegen naast het Centraal Station.

lees meer

Mark Bisseling Contactpersoon Dhr. Mark Bisseling
0621449656
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare vacatures voor in regio Utrecht Bekijk alle soortgelijke vacatures
 1. ICTerGezocht.nl
 2. ICT Vacatures
 3. Utrecht