user question-circle dropbox exclamation folder-open-o sign-in exclamation-triangle ban youtube building-o icon-mouse-pointer angle-down angle-up location-arrow file-text-o heart-o heart envelope bars comment times info-circle envelope-o thumb-tack list-alt google lock at map-marker search twitter linkedin facebook bold users bar-chart home chevron-left chevron-right check chevron-down chevron-up file-pdf-o eye filter pencil-square-o database rss-square link whatsapp cogs upload calender plus minus picture-o sort step-backward step-forward weixin share share shopping-cart circle download level-up star phone check-square-o clock-o arrow-up trash-o external-link arrow-down price-tag
Contactgegevens

NHG https://cdn.ictergezocht.nl/werkgever_groot/8706/28aeb8cf2da3a339c422375deb8083dc/
Stadsplateau 13
3521AZ Utrecht Utrecht NL

+31621449656
NHG
Score: 8.7
Stemmen: 20

NHG

Stadsplateau 13, Utrecht

NHG
  • NHG
  • Utrecht
  • 51 - 250 medewerkers
  • +31621449656
Bekijk ICT vacatures

NHG
Uitdaging en impact. Dat zijn woorden die jou prikkelen. Je wilt s ochtends vol energie aan je dag beginnen omdat je werk doet van betekenis. En elke dag blijven leren. Bij NHG bieden we je ruimte en verantwoordelijkheid aan jou de kans die te benutten. We houden niet van hokjesdenken, dus je mag grenzen doorbreken. Je kennis en kunde in de volle breedte inzetten. Ontwikkelingen in de maatschappij hebben invloed op je werk. En andersom heb jij, met de unieke dienstverlening en producten die je levert, invloed op de markt en maatschappij. Onze collegas zijn allemaal verschillend, maar wat we delen is de drive om het verschil te maken.

Oplossingen met impact
Bij ons werk je in het hart van de woning- en hypotheekmarkt. Onze ambitie is dat iedereen kan wonen en blijven wonen in de woning die past bij zijn situatie. Dat vraagt om maatwerk en klantgerichtheid. En om collegas die sterk zijn in het vinden van oplossingen, want je hebt te maken met complexe uitdagingen in een dynamisch werkveld.

Samenwerking, innovatie en kennisdeling zijn key. Zowel intern als met markt en overheid. Want alleen door samen te werken en te vernieuwen kunnen we de beste producten en dienstverlening ontwikkelen. Een voorbeeld van zon oplossing is onze nieuwe methodiek voor beginnende zzpers.

Werken bij NHG? 1 openstaande ICT vacature
Business Intelligence Ontwikkelaar bij NHG in Utrecht
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
NHG - Utrecht
Bekijk ICT vacatures
  1. ICTerGezocht.nl
  2. ICT bedrijven
  3. Utrecht