Vacature ICT servicedeskmedewerker, 1 jaar ervaring, doorgroeimogelijkheden + goed salaris - Leiden

in Leiden

MostWare
 • MostWare
 • MBO niveau 3 of hoger
 • Junior/Medior niveau
 • Vast contract
 • 32 - 40 uur p/w
Functieomschrijving Hé slimme skilled servicedesker, wakker worden! Zit je nu alweer te slapen aan je bureau? Tijd voor een uitdaging waarbij jij jouw talenten écht kunt inzetten. Op een plek waar je werkt met de nieuwste software en technieken. En waar je bovendien de kans krijgt om jezelf verder te ontwikkelen en je carrière in de IT een boost te geven.

Jij hebt meer in je mars dan alleen maar het resetten van een wachtwoord. Dat begrijpen wij maar al te goed. Daarom mag je bij ons je hersens laten kraken. Op onze high skilled servicedesk handel jij de meest uiteenlopende incidenten en verzoeken met de grootst mogelijke zorg af.

Jouw werk.

Jouw werk bestaat voor een groot deel uit luisteren, samenvatten en doorvragen. Zo voelt de klant zich gehoord en geholpen. Daarnaast zorg je ervoor dat alle tickets goed worden geregistreerd en dat ze de juiste prioriteit krijgen. Vervolgens ga je op zoek naar de best mogelijke oplossing voor de klant.
Kom je er zelf niet uit? Dan weet je binnen no-time de juiste collega te vinden die het wel lukt. De opvolging houd je natuurlijk scherp in de gaten.
Ook volg je trends, ontwikkelingen en afwijkingen op de voet en signaleer je achterstanden in het systeem. Verkoopkansen geef je meteen door aan de servicedeskmanager.

Het team.
Jouw bureaustoel staat al voor je klaar op ons kantoor in Leiden. Het team waar je komt te werken bestaat uit servicedeskmedewerkers, systeem- en netwerkbeheerders en een medewerker planning.

Aan het roer van dit ambitieuze twaalfkoppige team staat jouw toekomstige manager Alex Oosterom. Van hem krijg je alle vrijheid om deze rol zelfstandig in te vullen, maar het team werkt nauw met elkaar samen waardoor je al je vragen uiteraard gewoon kan stellen om je verder op weg te helpen, maar ook te leren het elke dag nét weer een stukje beter te doen.
Een goede samenwerking, plezier in je werk en tevreden klanten staan hierbij voorop. Ook krijg je veel mogelijkheden om jezelf verder te ontwikkelen via onze MostWare Academy.

Ook toetsen we meerdere keren per jaar de tevredenheid van onze collega's met een onafhankelijk "medewerkerstevredenheidsonderzoek" waarop we een prachtige 8.4 scoren, waar het gemiddelde op 7.0 ligt. En de dingen we kunnen verbeteren? Die pakken we gelijk aan!

lees meer

Functie-eisen
 • In ieder geval een mbo 3-diploma richting ICT
 • Minimaal een jaar ervaring als servicedesk medewerker
 • Rond je net een relevante studie af? Dan nodigen we je ook van harte uit om te solliciteren!
 • Kennis van relevante Microsoft software
 • De klant altijd op de eerste plaats
 • Je bent goed in het helder en goed communiceren met klanten met als doel ze verder te helpen

lees meer

Taalvaardigheid Vereist: Nederlands
Handig om te kunnen: Engels
Bedrijfsomschrijving Wij zijn MostWare.
Ons doel? Waarde toevoegen met slimme technologie.
Bij MostWare geloven we dat iedere organisatie toegang moet hebben tot de mooiste IT-oplossingen. Daarom delen wij al sinds 1990 graag onze kennis en kunde. Inspireren met IT noemen we dat. Dat doen we altijd vanuit het oogpunt van onze klant. Door verder te kijken dan de vraag die vandaag op tafel ligt. Daarbij zijn we niet bang om buiten de gebaande paden te treden. Zo vinden we oplossingen die ook morgen en in de toekomst nog aansluiten bij jouw bedrijfsvisie. Of je nu op zoek bent naar een manier om jouw moderne werkplek vorm te geven, slimme data wilt inzetten of de infrastructuur en veiligheid naar een hoger plan wilt tillen, MostWare is jouw partner op IT-gebied.

Implementatie, beheer en instructies van hightech oplossingen
Nu de cloud volwassenheid heeft bereikt, komen er iedere dag meer en meer hightech oplossingen bij. Onze specialisten kunnen je alles vertellen over de uitgebreide mogelijkheden van deze oplossingen. Omdat we bovendien begrijpen dat je niet overal verstand van kunt hebben, doen we dat op een begrijpelijke manier. Ook de volledige implementatie, gebruikersinstructies en het beheer nemen we met plezier uit handen. Zo maken wij met nieuwe technologie de werkdag leuker en beter. Voor onszelf én voor onze klanten.

lees meer

Salarisinformatie Bruto € 2.128 - € 2.443 p/m

• Salaris afhankelijk van opleiding en ervaring
• Goede en snelle groeimogelijkheden binnen functie en salaris, maar ook naar andere functies met bijbehorend salaris. Aan jou om deze kansen te benutten
• Uitstekende pensioenregeling
• Een ambitieuze werkgever die graag investeert in jou en je collega’s
• Laptop van de zaak

lees meer

ICT servicedeskmedewerker, 1 jaar ervaring, doorgroeimogelijkheden + goed salaris
Score: 9.4
Stemmen: 20

 1. ICTerGezocht.nl
 2. ICT Vacatures
 3. Leiden