user question-circle dropbox exclamation folder-open-o sign-in exclamation-triangle ban youtube building-o icon-mouse-pointer angle-down angle-up location-arrow file-text-o heart-o heart envelope bars comment times info-circle envelope-o thumb-tack list-alt google lock at map-marker search twitter linkedin facebook bold users bar-chart home chevron-left chevron-right check chevron-down chevron-up file-pdf-o eye filter pencil-square-o database rss-square link whatsapp cogs upload calender plus minus picture-o sort step-backward step-forward weixin share share shopping-cart circle download level-up star phone check-square-o clock-o arrow-up trash-o external-link arrow-down price-tag

Waar wacht je nog op? Schrijf je in en word koning van je carrière!

Vacature Junior Applicatiebeheerder

Applicatiebeheerder
Humaris bv
 • Humaris bv Bedrijfsprofiel
 • HBO of hoger
 • Junior niveau
 • Vast contract
 • 32 - 40 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving Als junior applicatiebeheerder bij Humaris ben je medeverantwoordelijk voor een correcte werking en toepassing van de verzuimapplicaties voor de gehele paraDIGMA Groep en onze klanten. Je onderzoekt verzoeken betreffende de applicaties VerzuimSignaal, DotWeb Cloud, VerzuimExpert en de planning tool PlanningsAgenda en biedt oplossingen aan.
Complexe of meer technische supportvragen behandel je vanuit het tweedelijns support. Vanuit je kennis en ervaring vind je het leuk om mee te werken aan verbetering en vernieuwing aan onze applicaties. Komend jaar staat er een groot migratieproject op de planning, waaraan je zult gaan deelnemen.
We zijn op zoek naar een enthousiast teamlid, die samen met ons het verschil kan maken tussen software als 'lust' in plaats van software als 'last' voor de organisatie en onze klanten. Een collega die hoort en begrijpt wat de organisatie en klanten vragen en er alles aan wil doen om de ze verder te helpen.
Het applicatiesupport en -beheerteam van Humaris maakt deel uit van het Service Center van de paraDIGMA Groep en bestaat momenteel uit 3 applicatiebeheerders en 3 supportmedewerkers, aangestuurd door de manager Service Center. De paraDIGMA Groep groeit hard en bestaat momenteel uit ca. 230 medewerkers, verdeeld over de verschillende labels van de groep.

lees meer

Functie-eisen De collega waar wij naar op zoek zijn
 • Heeft een ICT gerelateerde, afgeronde HBO opleiding (vereist);
 • Heeft bij voorkeur kennis van ticketsystemen zoals TopDesk / Zendesk, evenals kennis van verzuimapplicaties;
 • Kan goed zelfstandig werken, maar wil ook graag actief onderdeel zijn van het team;
 • Is creatief, ondernemend en voelt zich goed in een klantvriendelijke rol;
 • Werkt overzichtelijk, nauwkeurig, kritisch en denkt in oplossingen;
 • Heeft uitstekende schriftelijke én mondelinge beheersing van de Nederlandse taal.

lees meer

Taalvaardigheid Vereist: Nederlands
Handig om te kunnen: Engels
Rijbewijs Vereist: Auto (B)
Bedrijfsomschrijving Humaris draagt zorg voor een discrete overdracht van persoonsgegevens van een werkgever naar de labels van de paraDIGMA groep, waaronder Argo Advies. Humaris helpt werkgevers met het organiseren van persoonsgegevens binnen haar organisatie, en het doorgeven van deze gegevens tussen uw systemen en de systemen die de paraDIGMA groep gebruikt. In dit kader zijn de verzuimsystemen een aanverwante systemen die in gebruik zijn bij de paraDIGMA groep in beheer van Humaris.

lees meer

Salarisinformatie Salaris in overleg

Werken in een dynamische omgeving in een modern en groeiend bedrijf. Ontwikkelmogelijkheden en werken aan je persoonlijke groei vind je hier volop. Je komt te werken in een team van enthousiaste collega's!
Aantal uur per week 32 - 40 uur p/w
32 uur is bespreekbaar
Contactpersoon Mevr. Schaap
06-1828 8658
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare vacatures voor in regio Nieuwegein Bekijk alle soortgelijke vacatures
 1. ICTerGezocht.nl
 2. ICT Vacatures
 3. Nieuwegein