user question-circle dropbox exclamation folder-open-o sign-in exclamation-triangle ban youtube building-o icon-mouse-pointer angle-down angle-up location-arrow file-text-o heart-o heart envelope bars comment times info-circle envelope-o thumb-tack list-alt google lock at map-marker search twitter linkedin facebook bold users bar-chart home chevron-left chevron-right check chevron-down chevron-up file-pdf-o eye filter pencil-square-o database rss-square link whatsapp cogs upload calender plus minus picture-o sort step-backward step-forward weixin share share shopping-cart circle download level-up star phone check-square-o clock-o arrow-up trash-o external-link arrow-down price-tag

Waar wacht je nog op? Schrijf je in en word koning van je carrière!

Contactgegevens

UWV via Aardoom & de Jong
La Guardiaweg 94-114
1043DL Amsterdam Noord-Holland NL

UWV via Aardoom & de Jong
Score: 9.8
Stemmen: 49

UWV via Aardoom & de Jong

La Guardiaweg 94-114, Amsterdam

  • UWV via Aardoom & de Jong
  • Amsterdam
  • > 250 medewerkers
  • Zoekt op dit moment 1 ICT-er
Bekijk ICT vacatures

UWV is een organisatie met maatschappelijke relevantie. Zon 20.000 medewerkers in het hele land zetten zich dagelijks in om mensen aan het werk te helpen en te houden en, waar nodig, hen te voorzien van tijdelijk inkomen. Zo biedt UWV haar klanten nieuw perspectief op deelname aan de maatschappij. In totaal heeft UWV circa 1,2 miljoen klanten, aan wie maandelijks tijdig en consequent een uitkering wordt verstrekt.

De activiteiten van UWV zijn ondergebracht in 5 divisies (Werkbedrijf, Sociaal Medische Zaken, Uitkeren, Klant Service en Gegevensdiensten) en de lijndirectoraten Bezwaar Beroep en Handhaving. De afdeling IT-informatiemanagement ressorteert onder de directeur van de divisie/lijndirectoraat. De eenheid is verantwoordelijk voor het ontwikkelen en realiseren van beleidsvoorstellen, en heeft namens de directie van de divisie de opdrachtgeverrol voor het (doen) realiseren van veranderingen op het terrein van de bedrijfsinrichting voor de divisie. Het perspectief van de (interne) klant is hierbij leidend. Aandachtsgebieden zijn o.a.. architectuur- en technologiebeleid, informatiebeveiliging en privacy, procesmanagement, informatieplanning en portfoliomanagement (incl. capaciteitsmanagement) en datamanagement

Daarnaast kent UWV 7 stafdirecties, waaronder Concern ICT (C-ICT). C-ICT van UWV is enerzijds verantwoordelijk voor de strategie en het beleid t.a.v. ICT binnen UWV en anderzijds voor de stabiliteit, continuteit en doorontwikkeling van het UWV ICT landschap. Naast regie- en beleidstaken, is C-ICT verantwoordelijk voor het beheren, ontwerpen en (laten) ontwikkelen van de ICT applicaties, het UWV datacenter en kantoorautomatisering. C-ICT bestaat o.a. uit de afdelingen Business Services, ICT Services, Leveranciersmanagement en CIO-Office (Portfoliomanagement, Procesmanagement, CISO en Architectuur Technologie Innovatie).

Als digitaal maatschappelijk dienstverleningsbedrijf kunnen we een dienstverlening bieden die past bij de wensen van de burger, werkgevers, politiek en overige stakeholders. Binnen de IV-organisatie werken we hieraan met 1500 medewerkers. Dit doen wij in nauwe samenwerking met externe ICT-leveranciers. De belangrijkste IV-themas zijn ondergebracht in 5 IV-domeinen. Dit zijn: Infrastructuur Informatiebeveiliging, E-dienstverlening, E-werken, Bedrijfsvoering en Gegevenshuishouding. Sleutelwoorden hierbij zijn stabiliteit, continuteit, vereenvoudiging en modernisering.

Werken bij UWV via Aardoom & de Jong? 1 openstaande ICT vacature
Manager Business IT
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
UWV via Aardoom & de Jong - Amsterdam
Bekijk ICT vacatures
  1. ICTerGezocht.nl
  2. ICT bedrijven
  3. Amsterdam