user question-circle dropbox exclamation folder-open-o sign-in exclamation-triangle ban youtube building-o icon-mouse-pointer angle-down angle-up location-arrow file-text-o heart-o heart envelope bars comment times info-circle envelope-o thumb-tack list-alt google lock at map-marker search twitter linkedin facebook bold users bar-chart home chevron-left chevron-right check chevron-down chevron-up file-pdf-o eye filter pencil-square-o database rss-square link whatsapp cogs upload calender plus minus picture-o sort step-backward step-forward weixin share share shopping-cart circle download level-up star phone check-square-o clock-o arrow-up trash-o external-link arrow-down price-tag

Waar wacht je nog op? Schrijf je in en word koning van je carrière!

Vacature Goede Werkplekbeheerder in de omgeving van Zaandam (1 fte)

Werkplekbeheerder
Regio College
 • Regio College
 • MBO niveau 4 of hoger
 • Medior niveau
 • Tijdelijk contract
 • 40 uur p/w
Functieomschrijving Je werk
Als werkplekbeheerder ben jij het gezicht van de ICT afdeling. Jij haalt alles uit de kast voor een tevreden eindgebruiker en lost problemen razendsnel op. Je vindt het leuk om in een team te werken waarin je de vrijheid en verantwoordelijkheid krijgt om jouw klanten met volle tevredenheid te helpen.

Daarnaast ondersteun je de functioneel applicatiebeheerders bij de MBO-colleges en de diensten en de eerste lijn medewerker. Hierbij horen o.a. de volgende activiteiten:
 • Gebruikers ondersteuning (autoriseren, instrueren, gebruikershandleidingen maken, vraagbaak zijn en oplossen van incidenten);
 • Inventariseren van gebruikerswensen, management en ICA adviseren in aanschaf, upgrade, optimalisatie, vervanging of uitfasering van applicaties en na besluitvorming de realisatie daarvan;
 • Initiëren van updates, wijzigingsbeheer en documentatie beheer;
 • Opstellen, beheren en zo nodig opheffen/uitbreiden van licentieovereenkomsten en onderhoudscontracten;
 • Bijdragen aan de SLA met de leverancier(s) op basis van het ICT jaarplan en bewaken dat de applicaties voldoen aan de gestelde eisen in het contract en conform SLA worden geleverd;
 • Proactief relaties beheren met interne en externe partijen;
 • Actief volgen van ontwikkelingen op het vakgebied en waar nodig hierop anticiperen;
 • Ondersteuning functioneel applicatiebeheerders van de MBO colleges en diensten en eerste lijn medewerker (instrueren en organiseren van kleine trainingen)

lees meer

Functie-eisen Wij zoeken
Je hebt MBO+/HBO-werk- en denkniveau, bij voorkeur een afgeronde opleiding en werkervaring op het gebied van IT en facilitair. Ook heb je werkervaring op het gebied van applicatiebeheer en heb je een ruim technisch inzicht. Je bent in staat problemen te signaleren en analyseren, verbanden te leggen en hierop te acteren. Je bent praktisch ingesteld. Je kunt aantoonbaar adviseren, je beschikt over open communicatieve eigenschappen en je kunt ideeën helder aan anderen duidelijk maken. Ook kun je goed plannen en organiseren en ben je kwaliteits- en resultaatgericht.

lees meer

Taalvaardigheid Vereist: Nederlands
Handig om te kunnen: Engels
Rijbewijs Vereist: Auto (B)
Bedrijfsomschrijving Het Regio College verzorgt beroepsonderwijs en educatie aan circa 6.000 studenten. Het Regio College ontwikkelt in partnerschap met de regionale omgeving uitdagende en effectieve beroepsopleidingen en taaltrajecten. De studenten worden begeleid bij het ontwikkelen van hun talenten en het nemen van verantwoordelijkheid voor hun leerproces. De (beroeps)praktijk heeft in het leren een centrale plaats. Voor de ruim 500 medewerkers zijn hart voor studenten, klantgerichtheid en resultaatgerichtheid belangrijke kwaliteiten.

lees meer

Salarisinformatie Bruto € 3.286 p/m

Het betreft in eerste instantie een aanstelling voor een jaar. Het salaris bedraagt maximaal € 3286,= bruto per maand (schaal 8 cao-mbo) bij een volledig dienstverband. Inschaling is afhankelijk van de relevante werkervaring die je meebrengt.
Werken in het onderwijs biedt daarnaast goede secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een goede regeling vakantiedagen, 8% vakantietoeslag, 8,3% eindejaarsuitkering en mogelijkheden voor ontwikkeling en scholing.

lees meer

Goede Werkplekbeheerder in de omgeving van Zaandam (1 fte)
Score: 7.5
Stemmen: 51

 1. ICTerGezocht.nl
 2. ICT Vacatures
 3. Zaandam