user question-circle dropbox exclamation folder-open-o sign-in exclamation-triangle ban youtube building-o icon-mouse-pointer angle-down angle-up location-arrow file-text-o heart-o heart envelope bars comment times info-circle envelope-o thumb-tack list-alt google lock at map-marker search twitter linkedin facebook bold users bar-chart home chevron-left chevron-right check chevron-down chevron-up file-pdf-o eye filter pencil-square-o database rss-square link whatsapp cogs upload calender plus minus picture-o sort step-backward step-forward weixin share share shopping-cart circle download level-up star phone check-square-o clock-o arrow-up trash-o external-link arrow-down price-tag

Waar wacht je nog op? Schrijf je in en word koning van je carrière!

Contactgegevens

Plan International Nederland https://cdn.ictergezocht.nl/werkgever_groot/8650/d63b065a557ae4bdd189d2d83d6ba0c2/
Stadhouderskade 60
1072AC Amsterdam Noord-Holland NL

0205495520
Plan International Nederland
Score: 9.6
Stemmen: 31

Plan International Nederland

Stadhouderskade 60, Amsterdam

Plan International Nederland
  • Plan International Nederland
  • Amsterdam
  • 51 - 250 medewerkers
  • 0205495520

Plan International Nederland is een internationale ontwikkelingsorganisatie die werkt aan het realiseren van gelijke kansen en rechten voor meisjes en jonge vrouwen en het verbeteren van de levensomstandigheden van meisjes, jonge vrouwen en jongens in ontwikkelingslanden. Plan International werkt aan een wereld waarin meisjes en jonge vrouwen dezelfde kansen en rechten krijgen als jongens, zodat alle kinderen zich volledig kunnen ontwikkelen.

Plan International doet dit door projecten uit te voeren in 54 ontwikkelingslanden in Afrika, Azië en Latijns Amerika en te lobbyen om de levensomstandigheden en toekomstkansen van meisjes en jongens te verbeteren en door wereldwijd op te komen voor kinderrechten, met de nadruk op de rechten van meisjes. Plan International Nederland werkt intensief in 17 van die landen.

Werken bij Plan International Nederland? Geen openstaande ICT vacatures Bekijk vervulde
2 vervulde ICT vacatures
Dynamics 365 CRM Applicatiebeheerder, in de Pijp in Amsterdam, parttime mogelijk! (vervuld)
Plan International Nederland Microsoft Dynamics 365 CRM is het core-systeem van de organisatie en ondersteunt alle primaire processen van de organisatie, waaronder kindsponsoring, campagnes en ..
Dynamics 365 CRM Servicecoördinator, middenin de Pijp in Amsterdam, parttime mogelijk (vervuld)
Plan International Nederland De rol van CRM Servicecoördinator is een combinatie van incident-, release- en leveranciersmanagement. Je bent het eerste aanspreekpunt voor de betrokken CRM key-users, CRM ..
Bekijk ICT vacatures
  1. ICTerGezocht.nl
  2. ICT bedrijven
  3. Amsterdam