user question-circle dropbox exclamation folder-open-o sign-in exclamation-triangle ban youtube building-o icon-mouse-pointer angle-down angle-up location-arrow file-text-o heart-o heart envelope bars comment times info-circle envelope-o thumb-tack list-alt google lock at map-marker search twitter linkedin facebook bold users bar-chart home chevron-left chevron-right check chevron-down chevron-up file-pdf-o eye filter pencil-square-o database rss-square link whatsapp cogs upload calender plus minus picture-o sort step-backward step-forward weixin share share shopping-cart circle download level-up star phone check-square-o clock-o arrow-up trash-o external-link arrow-down price-tag

Waar wacht je nog op? Schrijf je in en word koning van je carrière!

Vacature Agile (Automated) Software Tester

Software Tester
Vesting Finance
 • Vesting Finance Bedrijfsprofiel
 • HBO of hoger
 • Medior niveau
 • Vast contract
 • 40 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving Binnen de Software Development-afdeling van Vesting Finance wordt gebruik gemaakt van de nieuwste technieken. Hierbij wordt gebruikgemaakt van tools als Visual Studio, Microsoft DevOps, Specflow, Gherkin en Jira. Er wordt ontwikkeld op Azure, het Cloud-platform van Microsoft. Samen met je directe collega’s zit je in een Agile Scrumteam met softwareontwikkelaars, een Scrum Master en een Product Owner. Jij bent zelfstandig, hebt een duidelijke visie op testautomatisering en hebt affiniteit met CI/CD en BDD. Je hebt verantwoordelijkheidsgevoel over je werk en over de kwaliteit van door het team opgeleverde software. Met jouw Agile mindset, energieke en pro-actieve houding ben je sterk in samenwerken.

Als (Automated) Software Tester werk je samen met de business/stakeholders om een verdiepingsslag te maken in de acceptatiecriteria van een user story, om zo te komen tot een complete set aan scenario-(regressie)tests. Deze stel je op in Gherkin, waarbij je de developers het doel van de tests uit kan leggen. Uitbreiden van de geautomatiseerde testset is een onderdeel van de Definition of Done, maar je bent niet bang om verbeterpunten aan te dragen om deze DoD naar een nog hoger niveau te krijgen.

lees meer

Functie-eisen
 • Ervaring met Scrum en Agile werken;
 • Visie op testautomatisering en het implementeren ervan;
 • Naast geautomatiseerd testen ook in staat om functionele testen uit te voeren;
 • Oog voor detail;
 • Samen met het team stroomlijnen van het ontwikkelproces op weg naar continuous delivery;
 • Adviseren van ontwikkelaars tijdens het uitvoeren van tests;
 • Affiniteit TDD/BDD en CI/CD.

lees meer

Taalvaardigheid Vereist: Nederlands, Engels
Bedrijfsomschrijving Vesting Finance is marktleider op het gebied van Financial Servicing en Credit Management. Wij verzorgen voor banken en andere financiële dienstverleners de volledige backoffice van consumptieve kredieten en hypothecaire leningen. Verder blinken wij uit in het voorkomen en terugdringen van betaalachterstanden voor opdrachtgevers in uiteenlopende branches.

Bijgestaan door innovatieve IT systemen, ondersteunt Vesting Finance haar opdrachtgevers in alle fasen van het proces van klantacceptatie tot en met betaling. De slimme inzet van data maakt dat wij hierin bijzonder succesvol en efficiënt zijn.

Vesting Finance staat voor financiële vitaliteit. Voor onze opdrachtgevers, maar bovenal voor consumenten. Passende, individuele oplossingen voor de lange termijn staan daarbij voorop. Wij streven naar een balans in de belangen van de consument, opdrachtgever en de maatschappij. Vesting Finance werkt op basis van een AFM-vergunning waarbij de toezichthouder toeziet op zorgplicht en naleving van de reglementen. Ook werken wij volgens de richtlijnen van de NVI, die regelmatig worden getoetst.

Building Better Financial Futures
Vesting Finance is 100% dochter van Arrow Global Group, met een beursnotatie in Londen. Arrow Global heeft een portefeuille waarde van 40 miljard, waarvan 4 miljard van Vesting Finance. Ons kantoor is sinds kort gevestigd in Amersfoort en we groeien snel. Met meer dan 570 collega’s blijven we structureel verbeteren en bouwen we verder aan de waarden van onze organisatie:

• We succeed together
• We do the right thing
• We’re trusted and valued
• We’re brave and creative

lees meer

Salarisinformatie Salaris in overleg

Vesting Finance biedt jou een uitdagende en verantwoordelijke baan in een plezierige werkomgeving, een enthousiast team van collega’s en volop mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen. We vinden het belangrijk om een uitdagende carrière te bieden. Dat betekent niet dat je carrière bij Vesting Finance voor je is uitgestippeld. We bieden je alle kansen, het is aan jou ze te benutten. Je profiteert vanaf dag één van onze uitstekende arbeidsvoorwaarden, waaronder 29 vakantiedagen, 8% vakantiegeld en een vaste 13e maand.
Ons kantoor is gevestigd op loopafstand van het Amersfoort Centraal station, wij verwachten dan ook dat je met het OV naar het werk komt, deze kosten vergoeden wij 100%.

lees meer

Contactpersoon Mevr. Jaakke
0616243224
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare vacatures voor in regio Amersfoort Bekijk alle soortgelijke vacatures
 1. ICTerGezocht.nl
 2. ICT Vacatures
 3. Amersfoort