Vacature Senior Systeembeheerder Apeldoorn

Systeembeheerder
Monuta
 • Monuta Bedrijfsprofiel
 • HBO of hoger
 • Senior niveau
 • Tijdelijk contract
 • 40 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving In een dynamische uitvaartmarkt wil Monuta zich de komende jaren verder onderscheiden. Ook op ICT gebied willen wij het verschil gaan maken door voorop te lopen op technologisch gebied en onze klanten zo goed mogelijk te helpen om de steun bij ieder afscheid te kunnen zijn.Wil jij meehelpen aan de groei van onze organisatie? En vanuit jouw vakgebied steeds verder blijven kijken dan het hier en nu? Dan is deze gevarieerde vacature voor 40 uur per week als Senior Systeembeheerder op het hoofdkantoor in Apeldoorn zeker iets voor jou!

De baan
Je gaat als achtste vaste collega aan de slag binnen het compacte, enthousiast team van ICT Infra. Humor, collegialiteit, samen lunchen en een groot verantwoordelijkheidsgevoel staat garant voor een goede teamspirit. Samen staan voor de zaak, geen 9 tot 5 mentaliteit en defecten oplossen vóór de deur dichtgetrokken wordt.Als allround systeembeheerder stort jij je op het gehele Monuta palet aan exchange en storage omgevingen, infrastructuur en bedrijfsapplicaties. Dit maakt dat je veel onder handen hebt én van betekenis kunt zijn: je kunt aan alle knoppen draaien en leidend zijn in systemen binnen een enterprise omgeving. We dagen je uit hierin je talenten in te zetten! In deze generalistische functie weet je van alle vlakken iets af; dat is belangrijker dan de details of jouw certificaten. Daarnaast vind je het niet erg om iedere 4 weken van woensdag tot woensdag 24/7 bereikbaar te zijn. Want een Monuta zonder werkende systemen is ondenkbaar!

Wanneer vind jij deze baan aantrekkelijk? Als je iemand bent die:
 • in complexe omgevingen wil werken;
 • de nieuwste technologieën actief bijhoudt en signaleert;
 • niet stil wil staan in de functie maar mee pioniert in de toekomst;
 • een nieuwe uitdaging zoekt in een brede functie die alles binnen Monuta raakt.

lees meer

Functie-eisen De kandidaat
Jij komt bovenop de stapel te liggen als:
 • je over hbo-werk- en denkniveau, het liefst aantoonbaar door jouw hbo-diploma;
 • je ongeveer 10 jaar meedraait op de ICT arbeidsmarkt, waarvan minimaal 5 jaar als Senior Systeembeheerder in een complexe omgeving;
 • je breed inzetbaar bent en aantoonbare ervaring hebt met Office365, Microsoft SQL, Azure en virtualisatie, bij voorkeur met VMWare;
 • je als kers op de taart ook nog iets afweet van SharePoint, Exchange, Lync en Dynamics365.
Jij voegt verder waarde aan het team toe als:
 • je een teamplayer bent. Je zet door en springt bij als een collega iets niet redt, niet kent of onverwacht afwezig is;
 • je leer- en nieuwsgierig bent waardoor je in jouw oplossingsgerichtheid niet altijd voor de gebaande paden kiest;
 • je in je vrije tijd net zo ICT-gedreven bent als op kantoor én over een gezonde dosis humor beschikt.

lees meer

Taalvaardigheid Vereist: Nederlands, Engels
Handig om te kunnen: Duits
Rijbewijs Vereist: Auto (B)
Bedrijfsomschrijving Bij het lezen van de naam Monuta, denk je waarschijnlijk aan uitvaartzorg en uitvaartverzekeringen. En dat klopt, dat is wat we doen: samen met de nabestaanden geven wij vorm aan een bijzonder afscheid dat past bij de overledene. Wij kunnen daarbij rekenen op onze 700 medewerkers, franchisenemers en samenwerkingspartners. Zij zijn onze steun, vanuit de meer dan 100 vestigingen verspreid over het land (uitvaartcentra, crematoria, begraafplaatsen en kantoren) en ons hoofdkantoor in Apeldoorn, waar alle stafafdelingen vertegenwoordigd zijn. Ook in Duitsland zijn we inmiddels 10 jaar succesvol actief op de groeiende uitvaartverzekeringsmarkt vanuit het hoofdkantoor in Düsseldorf.
Hoewel we vooral bekendstaan als een menselijke uitvaartonderneming en -verzekeraar, zijn we natuurlijk ook werkgever. Als werkgever hebben we onze mensen veel te bieden. Zo zijn er prima arbeidsvoorwaarden, stimuleren we opleiding en groei en vinden we een goede werksfeer belangrijk. Een goede werksfeer betekent werk in een professionele, dynamische omgeving waarin iedereen zichzelf kan zijn, gerespecteerd wordt en interesse in elkaar heeft. Een bijzondere werkgever waarbij je ongeacht de functie, op jouw manier bijdraagt aan een bijzonder afscheid.

lees meer

Salarisinformatie Bruto € 4.786 p/m

Ons aanbod
• Kom jij het ICT-team versterken, dan stellen wij daar het volgende tegenover:
• Een salaris van maximaal € 4.786,- bruto per maand op basis van 40 uur per week;
• Een standby-vergoeding 1x per vier weken
• Een eindejaarsuitkering ter hoogte van een dertiende maand;
• Een jaarcontract voor 40 uur per week met de intentie je voor langere tijd aan Monuta te binden;
• Een goed inwerktraject en een hecht team collega's voor een warm welkom binnen Monuta.

lees meer

Overige info interesse?
Maak ons blij met jouw sollicitatie en reageer het liefst zo snel mogelijk. Wij streven ernaar jou binnen een week een reactie te geven.Het sollicitatieproces bestaat uit een kennismaking gevolgd door een tweede gesprek op korte termijn. Hiervoor vul je een online persoonlijkheidsvragenlijst in. We doen je vervolgens een aanbod, doen een (social media) screening en vragen een VOG voor je aan. Waarna je het liefst zo snel mogelijk instroomt wat ons betreft. Remco kijkt uit naar jouw reactie!

Vragen?
Nog niet helemaal overtuigd dat dit jouw baan is? Of heb je aanvullende vragen? Remco Nienhuis, Manager ICT Operations, beantwoordt ze graag via telefoonnummer 055- 539 1180.

lees meer

Nienhuis Contactpersoon Dhr. Nienhuis
055- 539 1180
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare ICT Vacatures Apeldoorn Bekijk alle soortgelijke vacatures
 1. ICTerGezocht.nl
 2. ICT Vacatures
 3. Apeldoorn