Vacature C# / .NET Developer die graag kennis overbrengt.

Developer
Isential IT Professionals
  • Isential IT Professionals Bedrijfsprofiel
  • HBO of hoger
  • Medior/Senior niveau
  • Vast contract
  • 40 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving Wil jij jouw passie voor .NET/C# delen met enthousiaste cursisten?
Dat kan! Als .NET/C# Trainer bij Isential Opleidingen!

Als .NET/C# Trainer heb je een passie voor .NET/C# én is het jouw tweede natuur om onze cursisten op een educatieve en enthousiaste manier kennis van .NET development bij te brengen. Na jouw training en begeleiding kunnen jouw cursisten zelfstandig aan de slag als junior .Net ontwikkelaar. Toch nog meer uitdaging nodig? Dan neem je toch een kijkje binnen onze zusterorganisatie Ifective Software Engineers waar al 25 jaar de meest vooruitstrevende maatwerk software ontwikkeld wordt?

Jouw rol
Als Hybride .Net/C# trainer bij Isential zijn niet alleen de training en begeleiding van je cursisten van belang; ook jouw eigen ontwikkeling en interesses spelen een belangrijke rol in hoe jouw werkweek eruit ziet. Jij krijgt de ruimte om naast het geven van .Net en C# trainingen uitdagende opdrachten uit te voeren als consultant of eens een kijkje in de keuken te nemen van een van de opdrachtgevers van Isential Detachering. Ook leuk: samen met onze senior C# trainer geef jij vorm aan de inhoud van de cursussen.

lees meer

Functie-eisen Wat maakt jou geschikt voor deze baan?
Jij houdt van afwisseling in je werk. Je bent een aanpakker met initiatief en hebt een afgeronde hbo-opleiding. Architecturen zijn geen onbekend terrein voor je en je hebt de nodige werkervaring opgedaan met C# en .Net. Je bent MCTS: .Net Framework 4.0 gecertificeerd (of bent bereid deze snel te halen). Je hoeft geen ervaring te hebben als trainer, maar het is mooi meegenomen als je eerder ervaring hebt opgedaan met het overdragen van je kennis. Door jouw sociale- en communicatieve vaardigheden is omgaan met mensen voor jou vanzelfsprekend. Je spreekt goed Nederlands en kunt jouw kennis duidelijk overbrengen naar je cursisten.

lees meer

Taalvaardigheid Vereist: Nederlands
Handig om te kunnen: Engels, Duits
Rijbewijs Vereist: Auto (B)
Bedrijfsomschrijving Isential is dé opleidings- en detacheringspecialist voor de IT-industrie. Wij detacheren eigen en extern ingehuurde IT-docenten voor opleidingstrajecten bij toonaangevende IT-dienstverleners en in het IT-onderwijs. Daarnaast detacheren we ervaren IT professionals voor specifieke projecten bij IT-dienstverleners. Isential is een volledige dochteronderneming van de Joustra IT Group, waartoe ook softwaremaker Ifective en IT-talentontwikkelaar IT PerformanceHouse behoren. Alle bedrijven binnen de groep werken op een eigen IT-marktsegment, maar versterken elkaar waar mogelijk door
gebruik te maken van elkaars expertise. Als medewerker binnen de groep ben je onderdeel van een grote, veelzijdige organisatie die veel mogelijkheden biedt voor doorstroming en ontwikkeling.

lees meer

Salarisinformatie Salaris in overleg

Wat wij jou bieden
Een afwisselende functie in een toonaangevende kennisorganisatie, die al meer dan 25 jaar huisleverancier is van de grootste IT-dienstverleners van Nederland. Het delen van kennis en het stimuleren van ontwikkeling en groei staan centraal bij Isential. Jouw verdere opleiding, training en begeleiding nemen we dan ook heel serieus. Graag maken we samen met jou een persoonlijk ontwikkelingsplan en geven we in overleg vorm aan de uitvoering daarvan. Uiteraard bieden wij een prima salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder een leaseauto, goede compensatieregeling en een goede laptop.

lees meer

Overige info Meer weten of solliciteren?
Bel dan met Emilie Roke- van Houwelingen op 085-044 43 20.
 
Contactpersoon Mevr. Emilie Roke- van Houwelingen
0610166192
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare ICT Vacatures Zwolle
  1. ICTerGezocht.nl
  2. ICT Vacatures
  3. Zwolle