user question-circle dropbox exclamation folder-open-o sign-in exclamation-triangle ban youtube building-o icon-mouse-pointer angle-down angle-up location-arrow file-text-o heart-o heart envelope bars comment times info-circle envelope-o thumb-tack list-alt google lock at map-marker search twitter linkedin facebook bold users bar-chart home chevron-left chevron-right check chevron-down chevron-up file-pdf-o eye filter pencil-square-o database rss-square link whatsapp cogs upload calender plus minus picture-o sort step-backward step-forward weixin share share shopping-cart circle download level-up star phone check-square-o clock-o arrow-up trash-o external-link arrow-down price-tag

Waar wacht je nog op? Schrijf je in en word koning van je carrière!

Vacature Applicatiebeheerder, fulltime, Papendrecht

Applicatiebeheerder
Staay Food Group
 • Staay Food Group Bedrijfsprofiel
 • HBO of hoger
 • Junior/Medior/Senior niveau
 • Vast contract
 • 40 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving Staay Food Group is de internationale Sales en Marketing organisatie in verse groenten en fruit met eigen teelt én verwerking. Wij zijn echte Fresh Food Professionals sinds 1946. Onze visie op de toekomst: een gezonder leven met optimale beschikbaarheid van gezond, vers en veilig voedsel. Wij lopen voorop op het gebied van (teelt)kennis, duurzaamheid en innovatie. Zo bouwen wij aan “The Future of Fresh”.

Wil jij met ons meebouwen aan deze toekomst? Voor ons hoofdkantoor in Papendrecht zoeken wij per direct een:
Applicatiebeheerder (fulltime)

Onze afdeling ICT ondersteunt vanuit het hoofdkantoor in Papendrecht de vijf Nederlandse vestigingen en het teeltbedrijf in Spanje. Ben jij een enthousiaste en gedreven Applicatiebeheerder en houd je van werken in een dynamische werkomgeving? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Als applicatiebeheerder zorg je voor het optimale gebruik van onze kernapplicaties. Je bent het eerste aanspreekpunt voor het gebruik van onze ICT applicaties. Je instrueert en adviseert de gebruikers, je brengt de wensen en eisen van gebruikers in kaart en je vertaalt deze in functionele oplossingen dan wel aanpassingen in de applicatie. Je hebt nauwe contacten met de gebruikersorganisatie en leveranciers en een brede kennis van de bedrijfsprocessen op het gebied van ICT.

Je bent actief in een klein team waar een hands-on-mentaliteit hoog in het vaandel staat. Hierdoor behoren ondersteunende activiteiten ook tot jouw taken zoals het oplossen van incidenten op het gebied van computers, printers en telefonie. Waar nodig zal je ook werkzaamheden verrichten op onze andere vestigingen. Dit geheel zorgt voor een zeer afwisselende functie.

lees meer

Functie-eisen Als applicatiebeheerder heb jij:
 • HBO werk- en denkniveau, bij voorkeur een opleiding in de richting Bedrijfskundige Informatica;
 • Goede communicatieve eigenschappen;
 • Veelzijdigheid en kan je een hands-on-mentaliteit waarderen;
 • De kwaliteit om stevig in je schoenen te staan en ben je in staat om anderen te overtuigen van jouw standpunt.

lees meer

Taalvaardigheid Vereist: Nederlands
Bedrijfsomschrijving Staay Food Group is de internationale Sales en Marketing organisatie in verse groenten en fruit met eigen teelt én verwerking; Fresh Food Professionals sinds 1946. Onze visie op de toekomst: een gezonder leven met optimale beschikbaarheid van gezond, vers en veilig voedsel.

Wij lopen voorop op het gebied van (teelt)kennis, duurzaamheid en innovatie. Zo bouwen wij aan “The Future of Fresh”. Wil jij met ons meebouwen aan deze toekomst?

lees meer

Salarisinformatie Salaris in overleg

Een uitdagende werkomgeving met circa 200 eindgebruikers, waar je door jouw inzet nog echt het verschil kunt maken. Staay Food Group excelleert en samen met jou willen wij verder bouwen aan een solide en hecht team om aan de wensen en eisen te kunnen blijven voldoen die een dynamische organisatie van ons vraagt.

• Een goed pakket aan primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden;
• Informele werksfeer.

lees meer

Contactpersoon Mevr. Rianne Kruithof
0180 679100
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare vacatures voor in regio Papendrecht Bekijk alle soortgelijke vacatures
 1. ICTerGezocht.nl
 2. ICT Vacatures
 3. Papendrecht