Vacature Een communicatief vaardige AFAS & ICT-beheerder die wil optimaliseren

in Den Haag

ICT Beheerder
Exterus
 • Exterus
 • MBO niveau 4 of hoger
 • Junior/Medior niveau
 • Vast contract
 • 32 - 40 uur p/w
Functieomschrijving Voor en met onze (internationale) klanten zijn we dagelijks aan de slag om hen en hun (buitenlandse) werknemers op alle fronten goed te begeleiden en te adviseren bij het werken over de eigen landsgrenzen. We doen dat door onze kennis op het gebied van immigratie, internationale belastingheffing en salarisadministratie te vertalen naar praktische en werkbare oplossingen. Sinds begin 2018 zijn wij gestart met AFAS waarin alle afdelingen continu werken en zoveel mogelijk automatiseren. Voor ons team van 20 collega’s zijn wij opzoek naar een AFAS & ICT-beheerder. Jij begeleidt onze organisatie bij het inrichten en constant innoveren van onze bedrijfsprocessen binnen AFAS en hiernaast ben jij onze ICT kenner.

Exterus zoekt:
Een communicatief vaardige AFAS & ICT-beheerder die wil optimaliseren

Wat je doet?
 • Als AFAS-goeroe ben jij degene die het systeem verder inricht en advies geeft over hoe het optimaal voor iedere afdeling en het MT kan werken. In samenwerking met verschillende collega’s vertaal jij werkprocessen naar AFAS. Jij motiveert collega’s om ondanks de drukte door te blijven bouwen aan AFAS en bent gemotiveerd om te blijven automatiseren en het systeem te blijven ontwikkelen.
 • Jij zorgt ervoor dat alles op ICT-gebied tot in de puntjes is geregeld. Hierbij doe jij het eerstelijns ICT-beheer, kom je in actie als de printer kapot is, communiceer je met onze ICT-partner en optimaliseer je de telefonie.
 • Op AFAS en ICT-gebied geef jij trainingen, uitleg en ben jij de vraagbaak. Is er een systeem update? Dan ben jij hier allang van op de hoogte, zoek je uit wat er systeemtechnisch verandert en communiceer je aan het team wat dit voor Exterus en mogelijk voor de klanten betekent.
 • Deze nieuwe zelfstandige rol maak jij snel eigen met jouw flexibele en proactieve instelling. Jij kunt goed schakelen en stelt de juiste vragen om erachter te komen wat er nodig is op AFAS & ICT-gebied. Ook wanneer en nieuwe systemen of ICT-vraagstukken opkomen pak jij dit graag op.
 • Je analyseert kritisch je eigen werk en bent accuraat. Er valt altijd wat te leren!
 • Je draagt bij aan de groei en ontwikkeling van onze organisatie door je vakkennis te ontwikkelen en up-to date te houden.

lees meer

Functie-eisen Onze nieuwe collega
 • Heeft MBO/HBO werk- en denkniveau (informatica/bedrijfskundig).
 • Heel goed thuis in AFAS Profit (CRM, Projecten, Fiscaal, Insite/Outsite) of erg gemotiveerd om AFAS-expert te worden.
 • Snapt hoe processen binnen een kleine zakelijke organisatie werken en weet te motiveren.
 • Voelt zich uitgedaagd om bij te dragen aan de groei van Exterus.
 • Is 32-40u per beschikbaar, standplaats Den Haag.

lees meer

Taalvaardigheid Vereist: Nederlands
Handig om te kunnen: Engels
Bedrijfsomschrijving Exterus (sinds 2006) is een onafhankelijk adviesbureau gevestigd in Den Haag (hoofdkantoor) en Amsterdam en met ongeveer 20 medewerkers voornamelijk actief in de Randstad. Wij zijn specialisten in advisering en ondersteuning op gebied van immigratie, fiscaal advies en payroll services aan internationale bedrijven (in Nederland) met grensoverschrijdende activiteiten en internationale opdrachten voor werknemers. Onze werkwijze kenmerkt zicht door een persoonlijke, klantgerichte en betrouwbare aanpak. Onze medewerkers zijn allen expert op hun vakgebied (immigratie, fiscaal advies en payroll) en altijd op de hoogte van de laatste wet- en regelgeving.

lees meer

Salarisinformatie Salaris in overleg

Van ons mag je een afwisselende baan verwachten binnen een klant gedreven, informele organisatie waar goede initiatieven worden beloond. Wij stimuleren jouw professionele ontwikkeling en natuurlijk ontvang je marktconforme arbeidsvoorwaarden.

lees meer

Een communicatief vaardige AFAS & ICT-beheerder die wil optimaliseren
Score: 8.1
Stemmen: 14

 1. ICTerGezocht.nl
 2. ICT Vacatures
 3. Den Haag