user question-circle dropbox exclamation folder-open-o sign-in exclamation-triangle ban youtube building-o icon-mouse-pointer angle-down angle-up location-arrow file-text-o heart-o heart envelope bars comment times info-circle envelope-o thumb-tack list-alt google lock at map-marker search twitter linkedin facebook bold users bar-chart home chevron-left chevron-right check chevron-down chevron-up file-pdf-o eye filter pencil-square-o database rss-square link whatsapp cogs upload calender plus minus picture-o sort step-backward step-forward weixin share share shopping-cart circle download level-up star phone check-square-o clock-o arrow-up trash-o external-link arrow-down price-tag

Waar wacht je nog op? Schrijf je in en word koning van je carrière!

Vacature EDI Business Support, fulltime, Lijnden, junior

Applicatiebeheerder
Just Brands B.V.
  • Just Brands B.V. Bedrijfsprofiel
  • MBO niveau 4 of hoger
  • Junior niveau
  • Vast contract
  • 40 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving MEDEWERKER EDI BUSINESS SUPPORT (FULL TIME)
Zin in een down to earth bedrijf waar we jouw support goed kunnen gebruiken? Lees dan verder!

JOUW WERKDAG
Als medewerker EDI business support is geen dag hetzelfde, maar is informeel en flexibel (samen)werken wel echt een rode draad bij Just Brands. In een licht en inspirerend pand aan de rand van Amsterdam, loop je elke ochtend met een versgemalen bonenkoffie naar de afdeling Business Support, waar je zorgt voor de ondersteuning van de verschillende afdelingen van Just Brands in het binnen- en buitenland. Samen met jouw team beheer je de verschillende applicaties waar wij gebruik van maken en bied je een op een hulp aan collega’s, zodra er vragen zijn over of problemen zijn met een van deze applicaties.
De hele week krijg je de ruimte om te sporten in de JB gym en kun je na een gezonde lunch uit onze biologische keuken vol energie de rest van de dag zelfstandig verder werken aan een optimale gegevensuitwisseling, waar je mogelijke problemen overziet en direct denkt in slimme oplossingen. Het verbeteren van jouw afdeling en proactief meedenken om de systemen nóg efficiënter in te zetten, is voor jou vanzelfsprekend. Voor je het weet is het half zes, maar ga je nog iets langer door om wat af te maken voor de volgende dag. Niet omdat het moet, maar omdat je samen met je collega’s optimale service wilt verlenen.

JOUW VERANTWOORDELIJKHEID
Je bent dé schakel die koppelingen legt tussen ons ERP en de systemen van onze klanten. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor het hele EDI-proces van a tot z. Van het uitbreiden en onderhouden van interfaces en EDI-verbindingen tot het proactief bijhouden van relevante gegevens voor het bevoorraden van onze klanten. Je bent een havik als het gaat om het bewaken van de betrouwbaarheid van ontvangen en verstuurde data. Maar, je handelt ook eventuele sales kansen die daaruit volgen op een professionele manier af. Denk aan het zelfstandig aanvullen van verkochte artikelen of het delen van deze informatie met de verantwoordelijke collega van de afdeling Sales.

ONZE VERANTWOORDELIJKHEID
Als het gaat om responsibility kiest Just Brands, samen met jou, zelfbewust voor maatschappelijk verantwoord ondernemen. Onder andere door samen te werken met schone fabrieken die recyclen, vervuiling zo laag mogelijk houden en een goede werksituatie voor de werknemers hebben zonder te veel overuren.

lees meer

Functie-eisen JOUW SKILLS
- Je hebt werkervaring op een afdeling waar EDI een van je hoofdtaken was
- Je hebt ruime kennis van XML, EDIFACT en andere EDI oplossingen
- Nauwkeurig en analytisch werken zit in je DNA
- Ervaring in de fashion branche is handig, maar niet noodzakelijk
- Een ondernemende, proactieve instelling
- Goed schriftelijk en mondeling in Nederlands en Engels.
- Een “good energy” down to earth personality
- Een echte flexibele team player, die graag samenwerkt
- Van nature klant- en servicegericht
- Proactief en een kei in plannen en organiseren

lees meer

Taalvaardigheid Vereist: Nederlands, Engels
Handig om te kunnen: Duits
Bedrijfsomschrijving Just Brands is een jong en dynamisch bedrijf. Young at heart, maar met meer dan 25 jaar ervaring in het ontwerpen van herenkleding in de modewereld. In ons hoofdkantoor in Lijnden werken dagelijks meer dan honderd kledingspecialisten samen aan het ontwerpen, fabriceren, inkopen, marketen, verkopen en distribueren van onze drie topmerken: PME Legend, Vanguard en Cast Iron. In de Benelux heeft Just Brands ruim 1500 verkooppunten waaronder een tiental eigen Just Brands stores. In de loop der jaren hebben we aan een sterke positie in de jeans- en casualmarkt gewerkt, waar wij erg trots op zijn. Onze corporate culture is no-nonsense, eerlijk, open en informeel.

lees meer

Salarisinformatie Salaris in overleg

Je salaris is marktconform en wordt vastgesteld op basis van werkervaring. Een dertiende maand? Ja die hebben we ook. Woon je verder dan 10 km van ons kantoor? Geen probleem, wij vergoeden deels je reiskosten als je met de auto komt en 100% voor reizen met het openbaar vervoer. Daarnaast bieden we een aantrekkelijk arbeidsvoorwaardenpakket in een dynamische en flexibele organisatie. Met een collectieve pensioenregeling en zorgverzekering. Proactieve initiatieven en ideeën worden gewaardeerd, ongeacht hoe lang je in dienst bent. Verder hebben we een gym inclusief sportlessen en is er tijd voor ontspanning tijdens gezellige borrels op donderdag en vrijdag.

lees meer

Contactpersoon Mevr. Hoekstra
+31(0)88-0530754
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare vacatures voor in regio Lijnden Bekijk alle soortgelijke vacatures
  1. ICTerGezocht.nl
  2. ICT Vacatures
  3. Lijnden