user question-circle dropbox exclamation folder-open-o sign-in exclamation-triangle ban youtube building-o icon-mouse-pointer angle-down angle-up location-arrow file-text-o heart-o heart envelope bars comment times info-circle envelope-o thumb-tack list-alt google lock at map-marker search twitter linkedin facebook bold users bar-chart home chevron-left chevron-right check chevron-down chevron-up file-pdf-o eye filter pencil-square-o database rss-square link whatsapp cogs upload calender plus minus picture-o sort step-backward step-forward weixin share share shopping-cart circle download level-up star phone check-square-o clock-o arrow-up trash-o external-link arrow-down price-tag

Waar wacht je nog op? Schrijf je in en word koning van je carrière!

Vacature MBO/HBO-werk/denkniveau, kennis van HTML/CSS, technische opl, omgeving Amsterdam, fulltime

Functioneel ApplicatiebeheerderFront-end Developer
Just Brands B.V.
 • Just Brands B.V.
 • MBO niveau 4 of hoger
 • Junior/Medior niveau
 • Vast contract / Tijdelijk contract
 • 40 uur p/w
Functieomschrijving Je gaat bezig met het verbeteren van de huidige processen en technieken. Het IT landschap is erg uitgebreid en bevat koppelingen tussen verschillende systemen. Om er voor te zorgen dat deze koppelingen goed werken zullen er continue verbeteringen nodig zijn. Tevens komen er nieuwe systemen bij die ook de nodige support zullen vragen.
Je bent het eerste aanspreekpunt voor de shopmanagers die hun webshop zo optimaal mogelijk willen inrichten. Op het moment dat het te technisch wordt voor de shopmanagers kom jij om de hoek kijken om hier een geniale oplossing voor te bedenken en te (laten) maken.
Ook heb je contact met het warehouse als er vertragingen zijn of ze de verzendberichten niet hebben ontvangen, je schakelt met developers om features te testen/ontwikkelen en als je het nodig vindt om de pakbonnen een nieuw ontwerp te geven dan heb je contact met de DTP afdeling om een nieuwe versie te laten opmaken.
Je werkt direct samen met de IT & Operations verantwoordelijke om alle systemen zo goed mogelijk op elkaar te laten aansluiten en denkt mee over het continue verbeteren van de (werk)processen.

lees meer

Functie-eisen
 • Iemand met een MBO/HBO-werk en denkniveau met een technische opleidingsachtergrond of een technische ambitie.
 • Je hebt HTML en CSS kennis.
 • Je ziet het als een uitdaging om van een spinnenweb aan processen een geoliede machine te maken.
 • Bent iemand die graag samen werkt met de shopmanagers.
 • Daarnaast houd je van zelfstandig werken en zelf oplossingen bedenken.
 • Magento kennis is een pré, maar je duikt graag in nieuwe software systemen om uit te pluizen hoe ze werken.
 • Je bent op de hoogte van technische vernieuwingen en kan niet wachten om dit door te voeren in het huidige IT landschap.

lees meer

Taalvaardigheid Vereist: Nederlands
Handig om te kunnen: Engels, Duits
Bedrijfsomschrijving Just Brands is een jong en dynamisch bedrijf. Young at heart, maar met meer dan 25 jaar ervaring in het ontwerpen van herenkleding
in de modewereld. In ons hoofdkantoor in Lijnden werken dagelijks meer dan honderd kledingspecialisten samen aan het ontwerpen, fabriceren, inkopen, marketen, verkopen en distribueren van onze drie topmerken: PME Legend, Vanguard en Cast Iron. In de Benelux heeft Just Brands ruim 1500 verkooppunten waaronder een tiental eigen Just Brands stores. In de loop der jaren hebben we aan een sterke positie in de jeans- en casualmarkt gewerkt, waar wij erg trots op zijn. Onze corporate culture is no-nonsense, eerlijk, open en informeel.

lees meer

Salarisinformatie Salaris in overleg

Je salaris is marktconform en wordt vastgesteld op basis van werkervaring. Een dertiende maand? Ja die hebben we ook. Woon je verder dan 10 km van ons kantoor? Geen probleem, wij vergoeden deels je reiskosten als je met de auto komt en 100% voor reizen met het openbaar vervoer. Daarnaast bieden we een aantrekkelijk arbeidsvoorwaardenpakket in een dynamische en flexibele organisatie. Met een collectieve pensioenregeling en zorgverzekering. Proactieve initiatieven en ideeën worden gewaardeerd, ongeacht hoe lang je in dienst bent. Verder hebben we een gym inclusief sportlessen en is er tijd voor ontspanning tijdens gezellige borrels op donderdag en vrijdag.

lees meer

MBO/HBO-werk/denkniveau, kennis van HTML/CSS, technische opl, omgeving Amsterdam, fulltime
Score: 8.3
Stemmen: 27

 1. ICTerGezocht.nl
 2. ICT Vacatures
 3. Lijnden