user question-circle dropbox exclamation folder-open-o sign-in exclamation-triangle ban youtube building-o icon-mouse-pointer angle-down angle-up location-arrow file-text-o heart-o heart envelope bars comment times info-circle envelope-o thumb-tack list-alt google lock at map-marker search twitter linkedin facebook bold users bar-chart home chevron-left chevron-right check chevron-down chevron-up file-pdf-o eye filter pencil-square-o database rss-square link whatsapp cogs upload calender plus minus picture-o sort step-backward step-forward weixin share share shopping-cart circle download level-up star phone check-square-o clock-o arrow-up trash-o external-link arrow-down price-tag

Waar wacht je nog op? Schrijf je in en word koning van je carrière!

Vacature Werkplekbeheerder / Servicedesk, 0-3 jaar relevante ervaring, voltijd, omgeving Amsterdam

WerkplekbeheerderICT Servicedesk Medewerker
Socia ICT
 • Socia ICT Bedrijfsprofiel
 • MBO niveau 3 of hoger
 • Junior/Medior niveau
 • Vast contract
 • 40 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving Ben je een IT-professional met een afgeronde MBO ICT opleiding en beschik je over relevante werk- en/of stage ervaring? Ben je communicatief vaardig, wil jij mensen helpen en stop je niet tot je de oplossing hebt gevonden? Wanneer je het daarnaast leuk vindt om verschillende klanten van Socia te ondersteunen met hun ICT, dan is deze functie iets voor jou.

In de rol van Werkplekbeheerder zal je afwisselend voor verschillende klanten van Socia werken. Het kan om zowel korte als langdurige projecten gaan, voor één of meer dagen per week per klant. Je bent voor deze klanten hét gezicht van Socia en biedt ondersteuning bij ICT gerelateerde vraagstukken. Typische werkzaamheden bestaan uit het helpen van eindgebruikers, het voorbereiden van nieuwe werkplekken of IT diensten en het installeren van werkplekken en/of randapparatuur. Je bent in staat om zelfstandig en zelfsturend te werken en kunt hoofdzaken van bijzaken onderscheiden.
Op andere dagen zal je bij Socia op kantoor werken en een bijdrage leveren aan het beheren en ondersteunen van klanten die ICT oplossingen van Socia afnemen. Hierbij gaat het onder meer om werkplek- en serverbeheer en cloud diensten zoals Office 365, Hosted VoIP en Online Back-up.

lees meer

Functie-eisen Het belangrijkste is dat je het leuk vindt om voor verschillende klanten te werken. Je hebt een flexibele en proactieve houding en ziet geen problemen, maar uitdagingen. Je haalt voldoening uit het ondersteunen van eindgebruikers en gaat niet voor half werk.

Overige eisen:
 • Je hebt een afgeronde ICT opleiding (MBO niveau 3 of 4);
 • Je beschikt over enige werkervaring in een beheer en/of servicedesk functie;
 • Je hebt ervaring met het ondersteunen van eindgebruikers op klantlocatie;
 • Je bent communicatief vaardig, zowel mondeling als schriftelijk;
 • Je hebt ruime ervaring met het configureren van Windows systemen;
 • Je hebt affiniteit met het configureren van iOS en Android apparaten;
 • Je hebt een passie voor ICT en bent leergierig;
 • Je woont op maximaal een uur reizen van Amsterdam;
 • Je beschikt over het rijbewijs B.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

lees meer

Taalvaardigheid Vereist: Nederlands
Handig om te kunnen: Engels
Rijbewijs Vereist: Auto (B)
Bedrijfsomschrijving Socia adviseert en ondersteunt zelfstandige ondernemers, midden- en kleinbedrijf en grootzakelijke bedrijven al sinds 2003. Of het nu gaat om het leveren van soft- en hardware, het beheer van de ICT-omgeving of complexere vraagstukken.

Wij benaderen iedereen met hetzelfde enthousiasme en dezelfde motivatie. Altijd vanuit jouw perspectief en met de toekomst van jouw organisatie in het vizier. Dat is ons streven.

Ken je de quote do more of what you want? Wij veranderen die graag in do more of what you’re good at. Want als wij ons werk goed doen, doe jij dat ook!

lees meer

Salarisinformatie Salaris in overleg

Bij Socia (circa 40 medewerkers) heerst een ontspannen werksfeer, waarbij je veel verantwoordelijkheid krijgt. Door samenwerking worden er telkens bijzondere mijlpalen behaalt. Binnen Socia vindt je ook veel mogelijkheden om te ontspannen. Denk aan tafeltennis, een pooltafel, race simulatoren, darten en uiteraard game consoles. Uiteraard mogen ook de teamuitjes niet ontbreken.

Wanneer je bij Socia komt werken dan kun je rekenen op:

• Uitdagende projecten bij verschillende opdrachtgevers;
• Mogelijkheden tot het volgen van opleidingen en certificeringen;
• Een marktconform salaris met onregelmatigheidstoeslag;
• Pensioenvoorziening en 24 vakantiedagen op voltijd basis;
• Reiskostenvergoeding;
• Telefoon en laptop van de zaak.

lees meer

F.A. Peeters Contactpersoon Dhr. F.A. Peeters
0207085591
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare vacatures voor in regio Amsterdam Bekijk alle soortgelijke vacatures
 1. ICTerGezocht.nl
 2. ICT Vacatures
 3. Amsterdam