user question-circle dropbox exclamation folder-open-o sign-in exclamation-triangle ban youtube building-o icon-mouse-pointer angle-down angle-up location-arrow file-text-o heart-o heart envelope bars comment times info-circle envelope-o thumb-tack list-alt google lock at map-marker search twitter linkedin facebook bold users bar-chart home chevron-left chevron-right check chevron-down chevron-up file-pdf-o eye filter pencil-square-o database rss-square link whatsapp cogs upload calender plus minus picture-o sort step-backward step-forward weixin share share shopping-cart circle download level-up star phone check-square-o clock-o arrow-up trash-o external-link arrow-down price-tag

Waar wacht je nog op? Schrijf je in en word koning van je carrière!

Vacature Support / Functioneel applicatie beheerder

Functioneel ApplicatiebeheerderICT Medewerker
Duynie Holding B.V.
 • Duynie Holding B.V. Bedrijfsprofiel
 • MBO niveau 4 of hoger
 • Medior niveau
 • Vast contract
 • 40 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving In deze functie ben je het eerste aanspreekpunt van de gebruikersorganisatie in binnen- en buitenland voor alledaagse ICT-zaken op het gebied van applicaties, mobiele apparaten, hardware, etc. Daarnaast houd je je bezig met het functionele applicatie beheer, waarbij je de organisatie ondersteunt in het gebruik van bestaande en nieuwe business applicaties en functionaliteiten. Waar nodig heb je operationeel contact met de leveranciers van onze software. De eindgebruikers zijn jouw klanten en klanttevredenheid staat bij jou hoog in het vaandel.

Het systeem- en werkplekbeheer is ondergebracht bij het Shared Service Center van ons moederbedrijf (Cosun). Hierin heb je een coordinerende rol en ben je de begeleider van werkzaamheden van het SSC op onze locaties.

Je maakt onderdeel uit van een ICT-team bestaande uit 5 personen en rapporteert aan de Manager ICT.

lees meer

Functie-eisen Jouw kwaliteiten:
 • Enkele jaren relevante werkervaring als medewerker ICT
 • Plezier in het helpen van mensen op het gebied van ICT
 • Ervaring met gebruikersbeheer binnen applicaties
 • De eigenschap je snel applicaties eigen te maken
 • Bij voorkeur ervaring met ERP-systemen, met name: Exact Globe; Exact Synergy en in de toekomst MS Dynamics 365.
 • Beheersing van de Nederlandse en Engelse taal (mondeling en schriftelijk)
 • Uitstekende communicatieve vaardigheden
 • Klantgericht, pragmatisch en resultaatgericht

lees meer

Taalvaardigheid Vereist: Nederlands, Engels
Handig om te kunnen: Duits, Frans
Bedrijfsomschrijving Duynie Group bestaat uit 15 internationaal opererende handels- en productieondernemingen in Europa. De ondernemingen houden zich bezig met het op een innovatieve manier, maximaal tot waarde brengen en afzetten van coproducten uit de levensmiddelenindustrie. Duynie Group heeft 275 medewerkers en maakt deel uit van Royal Cosun. Duynie Group bestaat uit: Duynie Feed, leverancier van vochtrijke diervoeders in Europa; Novidon, vermarkten van aardappelzetmeel en zetmeelderivaten; AgriBioSource, actief in de vermarkting van biomassa als grondstof voor energie-opwekking; Duynie Ingredients, biedt duurzame oplossingen voor de hobbyhuisdiersector. Kijk voor meer informatie op www.duyniegroup.com

lees meer

Salarisinformatie Salaris in overleg

Een fulltime functie met uitstekende arbeidsvoorwaarden en mogelijkheden om jezelf en de functie verder te ontwikkelen. Standplaats van deze functie is Alphen aan den Rijn. Daarnaast verwachten wij ook dat je met regelmaat te vinden bent op onze vestigingen in Nijmegen. Het kan voorkomen dat je afreist naar een van onze buitenlandse vestigingen om daar ondersteuning te bieden.

lees meer

Contactpersoon Mevr. Linders
0247440178
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare vacatures voor in regio Alphen aan den Rijn Bekijk alle soortgelijke vacatures
 1. ICTerGezocht.nl
 2. ICT Vacatures
 3. Alphen aan den Rijn