user question-circle dropbox exclamation folder-open-o sign-in exclamation-triangle ban youtube building-o icon-mouse-pointer angle-down angle-up location-arrow file-text-o heart-o heart envelope bars comment times info-circle envelope-o thumb-tack list-alt google lock at map-marker search twitter linkedin facebook bold users bar-chart home chevron-left chevron-right check chevron-down chevron-up file-pdf-o eye filter pencil-square-o database rss-square link whatsapp cogs upload calender plus minus picture-o sort step-backward step-forward weixin share share shopping-cart circle download level-up star phone check-square-o clock-o arrow-up trash-o external-link arrow-down price-tag

Waar wacht je nog op? Schrijf je in en word koning van je carrière!

Vacature Office 365 & Azure Administrator, Apeldoorn

ApplicatiebeheerderNetwerkbeheerderSysteembeheerder
ZOA
 • ZOA
 • HBO of hoger
 • Junior/Medior/Senior niveau
 • Vast contract
 • 24 - 40 uur p/w
Functieomschrijving Gemotiveerd om IT inzet te verbeteren voor het goede doel? Ben je ervaren met Office 365 en Azure en enthousiast om de gebruikerservaring te verbeteren met deze Microsoft producten? En word je blij van een internationale context waarin we vanuit NL support leveren aan al onze 15 landen? Dan worden wij blij van jou!

Wie zijn wij?
ZOA is een Nederlands, christelijk goed doel dat noodhulp en wederopbouw projecten doet voor mensen die slachtoffer zijn van een natuurramp of gewapend conflict. Ons hoofdkantoor staat in Apeldoorn en van daaruit ondersteunen we als IT team onze collega's in Nederland en de 15 landen waar we werken. We hebben eind 2018 onze wereldwijde Office 365 uitrol afgerond (met name Outlook, OneDrive, Skype for Business) en willen de komende jaren verder digitaliseren en automatiseren op dit platform. Dat betekent verplaatsen van applicaties naar de (Azure) cloud en verder introduceren van SharePoint, Teams, PowerApps, Flow en Power BI oplossingen. Met meer dan 600 gebruikers kunnen we in ons toegewijde en ongedwongen team dus wel extra ondersteuning gebruiken!

Wat doe jij?
Je bent onderdeel van ons IT team en werkt gezamenlijk aan de ondersteuning van eindgebruikers en de continue verbetering van onze Azure omgeving:
 • Je doet 3e lijns support voor eindgebruikers op O365 en Azure;
 • Je beheert de O365 en Azure omgevingen (security, back-up, updates);
 • Je werkt mee aan het verbeteren van O365 en Azure door het oppakken van User Stories van de IT Product Backlog;
 • Je speelt namens de IT afdeling een rol in lopende en toekomstige projecten en verbetertrajecten;
 • Je bent sparringpartner voor de IT focal points in de landen en adviseert en ondersteunt waar nodig;
 • De mogelijkheid bestaat dat je incidenteel naar een land afreist voor ondersteuning en training.
Kortom, je speelt een rol in vrijwel alle IT activiteiten van ZOA, waarbij je focus ligt op Office 365 & Azure.

Het aantal werkuren is in overleg te bepalen, maar ligt ergens tussen de 24 en 40 uur per week. Startdatum is zo spoedig mogelijk. De vacature heeft geen sluitingsdatum, zolang de vacature nog online staat kun je sollicteren.

lees meer

Functie-eisen Wie ben jij?
 • Je bent proactief en communicatief vaardig in Engels (en evt Nederlands, Frans en/of Arabisch);
 • Je werkt gestructureerd en bewaart het overzicht voor jezelf en anderen;
 • Je hebt een brede interesse op IT gebied en denkt vanuit business belang;
 • Je vind het leuk om de eindgebruiker te ondersteunen om zijn/haar werk slimmer en makkelijker te doen en om hun problemen op te lossen;
 • Je hebt minimaal 2 jaar ervaring met Office 365 admin taken gerelateerd aan Azure AD, Exchange, Skype for Business, SharePoint en Teams;
 • Je hebt ervaring met Azure Services (Virtual Machines, SQL databases, App Services);
 • Je hebt bij voorkeur ook ervaring met Azure Security & Compliance en PowerShell;
 • Ervaring met PowerApps, Flow en/of Logic Apps, Power BI, Teams-PSTN integratie en/of Intune is een pré;
 • Ervaring met On Premise server beheer en netwerk infrastructuur is een pré.

lees meer

Taalvaardigheid Vereist: Engels
Handig om te kunnen: Nederlands, Frans
Bedrijfsomschrijving ZOA is een internationale christelijke hulporganisatie en biedt HULP aan mensen die getroffen zijn door een natuurramp of gewapend conflict. ZOA wil bijdragen aan een nieuw perspectief van HOOP waardoor mensen in waardigheid en onderling vertrouwen samen kunnen werken aan hun toekomst. Samen met de getroffen gemeenschappen werken wij aan verder HERSTEL totdat zij weer in hun eigen levensonderhoud kunnen voorzien. Het werk van ZOA wordt gecoördineerd vanuit Apeldoorn. Van daaruit werken wij in meerdere landen in Afrika, het Midden-Oosten en Azië. Bij ZOA werken wereldwijd ongeveer 1000 medewerkers.

lees meer

Salarisinformatie Salaris in overleg

ZOA biedt voor deze afwisselende baan een arbeidsvoorwaardenpakket dat past bij een ontwikkelingshulporganisatie en bij het profiel van deze functie. Daarnaast bieden wij je een omgeving waarin je direct bij kan dragen aan de missie van ZOA, door het mede mogelijk maken van HULP, HOOP en HERSTEL voor mensen in door natuurrampen of conflicten getroffen gebieden. Dit doe je samen met een team van enthousiaste, jonge en ervaren ZOA-collega’s in binnen- en buitenland. Samengevat: een prachtige en misschien wel onverwachte stap in je carrière!

lees meer

Aantal uur per week 24 - 40 uur p/w
Het aantal uren is in overleg te bepalen
Office 365 & Azure Administrator, Apeldoorn
Score: 9.9
Stemmen: 47

 1. ICTerGezocht.nl
 2. ICT Vacatures
 3. Apeldoorn