user question-circle dropbox exclamation folder-open-o sign-in exclamation-triangle ban youtube building-o icon-mouse-pointer angle-down angle-up location-arrow file-text-o heart-o heart envelope bars comment times info-circle envelope-o thumb-tack list-alt google lock at map-marker search twitter linkedin facebook bold users bar-chart home chevron-left chevron-right check chevron-down chevron-up file-pdf-o eye filter pencil-square-o database rss-square link whatsapp cogs upload calender plus minus picture-o sort step-backward step-forward weixin share share shopping-cart circle download level-up star phone check-square-o clock-o arrow-up trash-o external-link arrow-down price-tag

Waar wacht je nog op? Schrijf je in en word koning van je carrière!

Vacature Functioneel Applicatiebeheerder

Functioneel Applicatiebeheerder
Jeugdgezondheidszorg Zuid-Holland West
 • Jeugdgezondheidszorg Zuid-Holland West
 • MBO niveau 4 of hoger
 • Junior/Medior niveau
 • Tijdelijk contract
 • 32 uur p/w
Functieomschrijving De functioneel applicatiebeheerder ondersteunt de eindgebruikers bij het optimaal gebruiken van de applicaties die zij voor hun werkzaamheden nodig hebben, zoals het digitaal kinddossier (KD+), employee selfservice (AFAS), kwaliteitssystemen en de algemene werkplekautomatisering. Daarnaast ondersteun je op het gebied van de uitlevering en inname van hardware. Ook het beheer op de applicaties behoort tot de taken op de afdeling, waaronder accountbeheer, databeheer en releasebeheer.
 • Ondersteunen van de gebruikers bij het dagelijks gebruik van de diverse applicaties. Je signaleert opleidingsbehoefte, zet deze behoefte om in passende cursussen en verzorgt deze cursussen waar mogelijk zelf. Uiteraard deel je jouw kennis ook met de directe collega’s in het FAB-team.
 • Inrichten van de applicatie op basis van de bedrijfsprocessen binnen JGZ. In overleg met de senior applicatiebeheerder voer je wijzigingen door in de functionaliteit en tabelstructuren in de inrichting van applicaties, bepaal je de impact van een nieuwe release/versie en adviseer je over een passende inrichting van de applicatie.
 • Uitvoeren van de functionele wijzigingen in de applicatie. Je voert wijzigingen door ten aanzien van de functionaliteit binnen de applicatie, stelt functionele testen op en voert deze uit.
 • Implementeren van en communiceren over wijzigingen in nieuwe versies en releases.In nauw overleg met senior functioneel applicatiebeheerder, leverancier, systeembeheerder en gebruikers verzorg je de implementatie van nieuwe versies en releases. Je weet gebruikers goed uit te leggen wat de nieuwe of aangepaste functionaliteit voor hen betekent en begeleidt hen waar nodig bij het werken met de gewijzigde applicatie.
 • Bewaken van de integriteit van de gegevens. Je draagt zorg voor de integriteit, volledigheid en het geautomatiseerd gebruik van de gegevensverzameling. Ook onderhoudt en beheer je de gegevenstabellen, zie je toe op het juiste gebruik van coderingen etc. en voer je de autorisatieadministratie uit wat betreft het activeren van aanvragen, controleren en evalueren van toegekende autorisaties.

Afdeling bedrijfsvoering
De afdeling Bedrijfsvoering wil op klantgerichte en betrouwbare manier resultaten bereiken en betrouwbare informatie verschaffen voor medewerkers, gemeente en bestuur. De afdeling werkt transparant, efficiënt, effectief en kostenbewust. Medewerkers zijn betrokken, komen hun afspraken na, communiceren met en voorzien elkaar van de nodige informatie. De medewerkers en klanten van de afdeling staan centraal en de activiteiten van de afdeling richten zich vooral op het faciliteren van de medewerkers in hun dagelijks werk. Het team Functioneel Applicatiebeheer (FAB) binnen de afdeling bedrijfsvoering bestaat uit een Senior beheerder en twee beheerders zie nauw samenwerken om de organisatie goed te ondersteunen.

lees meer

Functie-eisen
 • Je beschikt over inlevingsvermogen, doorzettingsvermogen en een klantgerichte benadering en weet goed om te gaan met klachten van collega’s en onderhandelingen met leveranciers. Je bent in staat samen te werken aan gemeenschappelijk gewenst resultaat met partijen die uiteenlopende belangen kunnen hebben
 • Je bent proactief en neemt initiatief tot verbetering. Ook heb je een groot oplossend- en organisatievermogen en heb je klanttevredenheid hoog in het vaandel staan. Je voorkomt waar mogelijk problemen en lost zo nodig zelf problemen op, waar nodig door inschakeling van je collega’s.
 • Je hebt een goede beheersing van de Nederlandse taal. Schriftelijk ten behoeve van o.a. het opstellen en motiveren van verbetervoorstellen en procesbeschrijvingen. Mondeling ten behoeve van de externe contacten. Intern is overtuigingskracht van belang.
 • Je hebt kennis van BiSL, ASL en ITIL en weet dit toe te passen in te praktijk.
 • Je beschikt over een relevante, afgeronde MBO-opleiding en functioneert op basis van aanvullende opleidingen of werkervaring op HBO werk- en denkniveau.

lees meer

Taalvaardigheid Vereist: Nederlands
Bedrijfsomschrijving Opgroeien en opvoeden gaat gelukkig meestal goed en zonder problemen. Toch gaat het niet altijd vanzelf. Alle ouders hebben weleens vragen over de ontwikkeling en opvoeding van hun kinderen. Van vragen over hoe zij het beste kunnen omgaan met een baby die veel huilt of met een dwarse peuter die maar niet wil luisteren, tot problemen die zij ervaren met een puber die met van alles experimenteert. De problemen hoeven niet groot te zijn. Ook bij een kind dat zich normaal ontwikkelt zit je wel eens met je handen in het haar. JGZ is er dan. Wij zetten ons maximaal in om ouders te ondersteunen bij de opvoeding, ontwikkeling en verzorging van hun kind.

Met 270 bedreven, gedreven en betrokken medewerkers staan wij elke dag klaar in de gemeenten Delft, Leidschendam-Voorburg, Midden-Delfland, Pijnacker-Nootdorp, Rijswijk, Westland, Wassenaar en Zoetermeer. We hebben alle kinderen in beeld, zowel de kinderen waar het goed mee gaat als de kinderen waar (tijdelijk) zorgen over zijn. Wij staan naast het kind en de ouders en ondersteunen hen met advies, hoogwaardige preventieve medische zorg en psychosociale begeleiding. Samen met onze ketenpartners maken we het mogelijk dat kinderen binnen hun eigen omgeving gezond en veilig kunnen opgroeien.

Wil jij werken in een dynamische omgeving en onderdeel zijn van een bruisende, lerende en professionele organisatie waar kind en gezin centraal staan en waar samenwerking met andere organisaties en professionals vanzelfsprekend is? Kom dan werken bij JGZ Zuid-Holland West!

lees meer

Salarisinformatie Salaris in overleg

Een veelzijdige functie binnen een veranderende omgeving. Zowel interne als externe ontwikkelingen bieden volop kansen. JGZ is een prettige werkgever met een interessant pakket arbeidsvoorwaarden, zoals vaste eindejaarsuitkering, goede pensioenvoorziening (Pensioenfonds Zorg en Welzijn) en een meerkeuzesysteem voor overige arbeidsvoorwaarden. Een marktconform salaris conform CAO VVT FWG 40. Er wordt gestart met een tijdelijk contract.

lees meer

Functioneel Applicatiebeheerder
Score: 7.7
Stemmen: 26

 1. ICTerGezocht.nl
 2. ICT Vacatures
 3. Zoetermeer