user question-circle dropbox exclamation folder-open-o sign-in exclamation-triangle ban youtube building-o icon-mouse-pointer angle-down angle-up location-arrow file-text-o heart-o heart envelope bars comment times info-circle envelope-o thumb-tack list-alt google lock at map-marker search twitter linkedin facebook bold users bar-chart home chevron-left chevron-right check chevron-down chevron-up file-pdf-o eye filter pencil-square-o database rss-square link whatsapp cogs upload calender plus minus picture-o sort step-backward step-forward weixin share share shopping-cart circle download level-up star phone check-square-o clock-o arrow-up trash-o external-link arrow-down price-tag

Waar wacht je nog op? Schrijf je in en word koning van je carrière!

Contactgegevens

Jeugdgezondheidszorg Zuid-Holland West https://cdn.ictergezocht.nl/werkgever_groot/8545/aafe5909af1ced1326574030959222d9/
Croesinckplein 24-26
2722EA Zoetermeer Zuid-Holland NL

06 52799344
Jeugdgezondheidszorg Zuid-Holland West
Score: 8.9
Stemmen: 51

Jeugdgezondheidszorg Zuid-Holland West

Croesinckplein 24-26, Zoetermeer

Jeugdgezondheidszorg Zuid-Holland West
  • Jeugdgezondheidszorg Zuid-Holland West
  • Zoetermeer
  • 51 - 250 medewerkers
  • 06 52799344

Opgroeien en opvoeden gaat gelukkig meestal goed en zonder problemen. Toch gaat het niet altijd vanzelf. Alle ouders hebben weleens vragen over de ontwikkeling en opvoeding van hun kinderen. Van vragen over hoe zij het beste kunnen omgaan met een baby die veel huilt of met een dwarse peuter die maar niet wil luisteren, tot problemen die zij ervaren met een puber die met van alles experimenteert. De problemen hoeven niet groot te zijn. Ook bij een kind dat zich normaal ontwikkelt zit je wel eens met je handen in het haar. JGZ is er dan. Wij zetten ons maximaal in om ouders te ondersteunen bij de opvoeding, ontwikkeling en verzorging van hun kind.

Met 270 bedreven, gedreven en betrokken medewerkers staan wij elke dag klaar in de gemeenten Delft, Leidschendam-Voorburg, Midden-Delfland, Pijnacker-Nootdorp, Rijswijk, Westland, Wassenaar en Zoetermeer. We hebben alle kinderen in beeld, zowel de kinderen waar het goed mee gaat als de kinderen waar (tijdelijk) zorgen over zijn. Wij staan naast het kind en de ouders en ondersteunen hen met advies, hoogwaardige preventieve medische zorg en psychosociale begeleiding. Samen met onze ketenpartners maken we het mogelijk dat kinderen binnen hun eigen omgeving gezond en veilig kunnen opgroeien.

Wil jij werken in een dynamische omgeving en onderdeel zijn van een bruisende, lerende en professionele organisatie waar kind en gezin centraal staan en waar samenwerking met andere organisaties en professionals vanzelfsprekend is? Kom dan werken bij JGZ Zuid-Holland West!

Werken bij Jeugdgezondheidszorg Zuid-Holland West? Geen openstaande ICT vacatures Bekijk vervulde
1 vervulde ICT vacature
Functioneel Applicatiebeheerder (vervuld)
Jeugdgezondheidszorg Zuid-Holland West De functioneel applicatiebeheerder ondersteunt de eindgebruikers bij het optimaal gebruiken van de applicaties die zij voor hun werkzaamheden nodig hebben, zoals het digitaal ..
Bekijk ICT vacatures
  1. ICTerGezocht.nl
  2. ICT bedrijven
  3. Zoetermeer