user question-circle dropbox exclamation folder-open-o sign-in exclamation-triangle ban youtube building-o icon-mouse-pointer angle-down angle-up location-arrow file-text-o heart-o heart envelope bars comment times info-circle envelope-o thumb-tack list-alt google lock at map-marker search twitter linkedin facebook bold users bar-chart home chevron-left chevron-right check chevron-down chevron-up file-pdf-o eye filter pencil-square-o database rss-square link whatsapp cogs upload calender plus minus picture-o sort step-backward step-forward weixin share share shopping-cart circle download level-up star phone check-square-o clock-o arrow-up trash-o external-link arrow-down price-tag

Waar wacht je nog op? Schrijf je in en word koning van je carrière!

Vacature ICT-/applicatiebeheerder, fulltime, Waalwijk

Applicatiebeheerder
Lightronics
  • Lightronics
  • MBO niveau 4 of hoger
  • Junior/Medior niveau
  • Vast contract
  • 40 uur p/w
Functieomschrijving Vind jij het leuk om scripts te schrijven en vind jij het leuk om ad-hoc zaken op te lossen op ICT gebied? Dan is dit jouw functie:

Als ICT-/Applicatiebeheerder ben je verantwoordelijk voor het optimaal functioneren van ons ERP-pakket, Isah, en je ontwikkelt je tot een expert van deze applicatie. Daarnaast kun je de vraag uit de organisatie omzetten naar de applicatie door eenvoudige scripts en presets aan te passen en rapporten te maken in Fast Reports. Je bent ook verantwoordelijk voor het beheer van onze andere applicaties en hardware. Je analyseert storingen, adviseert over maatregelen en draagt zorg voor oplossingen. Tevens stel je richtlijnen op voor het gebruik van de applicaties.

Jouw plaats in de organisatie:
Jouw functie is een zelfstandige functie en je rapporteert aan de Finance/HR Manager. Je werkt intensief samen met onze ICT en ISAH partner en jouw collega’s binnen de organisatie.

lees meer

Functie-eisen Je hebt minimaal een afgeronde ICT-gerelateerde opleiding op MBO+ niveau en relevante werkervaring. Je hebt kennis van het ERP-pakket, Isah en Office365. Kennis van SQL en Sybase is een pré. Uiteraard beheers je de Nederlandse taal, in woord en geschrift. Je bent proactief, een zelfstarter en weet je anderen mee te krijgen in jouw visie.

lees meer

Taalvaardigheid Vereist: Nederlands
Handig om te kunnen: Engels, Duits
Rijbewijs Vereist: Auto (B)
Bedrijfsomschrijving Lightronics streeft naar goed werkgeverschap. Samen met onze werknemers maken we het verschil: we willen dat iedereen zich onderdeel van de Lightronics-familie voelt. Daarom willen we een werkomgeving creëren waarin iedereen zich gewaardeerd en gerespecteerd voelt. Hier hoort een goed salaris bij, maar ook aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden. En natuurlijk schenken we aandacht aan belangrijke persoonlijke gebeurtenissen, zoals verjaardagen, huwelijken, geboortes en jubilea.

lees meer

Salarisinformatie Salaris in overleg

Lightronics biedt een baan die bij je past met goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden. Maar ook uitgebreide scholingstrajecten en trainingen, die jouw loopbaan richting geven. Rode draad in onze organisatie zijn teamspirit en waardering voor elkaar. Voor ons is medewerkerstevredenheid de basis voor onze klanttevredenheid.

lees meer

Aantal uur per week 40 uur p/w
In overleg mag het ook parttime zijn
ICT-/applicatiebeheerder, fulltime, Waalwijk
Score: 7.3
Stemmen: 33

  1. ICTerGezocht.nl
  2. ICT Vacatures
  3. Waalwijk