user question-circle dropbox exclamation folder-open-o sign-in exclamation-triangle ban youtube building-o icon-mouse-pointer angle-down angle-up location-arrow file-text-o heart-o heart envelope bars comment times info-circle envelope-o thumb-tack list-alt google lock at map-marker search twitter linkedin facebook bold users bar-chart home chevron-left chevron-right check chevron-down chevron-up file-pdf-o eye filter pencil-square-o database rss-square link whatsapp cogs upload calender plus minus picture-o sort step-backward step-forward weixin share share shopping-cart circle download level-up star phone check-square-o clock-o arrow-up trash-o external-link arrow-down price-tag

Waar wacht je nog op? Schrijf je in en word koning van je carrière!

Vacature Engineer (junior/medior/senior) in de omgeving Bilthoven

Netwerk Engineer
Triple Audio
  • Triple Audio Bedrijfsprofiel
  • HBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior niveau
  • Vast contract
  • 32 - 40 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving Als Engineer bij Triple Audio ga je aan de slag met afwisselende en uitdagende projecten gericht op professionele audio-, video- en besturingstoepassingen. Jouw doelgroep bestaat uit broadcast maar ook overheid.

Je zult je binnen Triple Audio bezighouden met veel verschillende taken:
- Hard- en software oplossingen bedenken voor klanten
- Ontwerpen, engineeren en troubleshooten in AoIP-netwerken
- Bekabelingen, schakelingen en interfaces ontwerpen (ook studiomeubilair als dat je ding is)
- Installeren en bouwen van radio- en TV-studio’s
- Creatief omgaan met slimme techniek en betrouwbare toepassingen

Bij Triple Audio geven we jou de kans om je te ontwikkelen in dat wat jij interessant vindt, je zult dus echt bezig zijn met dat wat jou het meeste aanspreekt in de branche waar Triple Audio zich in bevindt. Hierin bieden wij eventueel opleidingen aan, zodat je alles uit je baan kunt halen!

lees meer

Functie-eisen Belangrijk is dat je basiskennis hebt van netwerken, Microsoft Windows, ICT en dat je natuurlijk affiniteit hebt met elektronica. Daarnaast is het handig als je bijvoorbeeld kennis hebt van Cisco, Mikrotik, Juniper, Dell, HP, PFsense of Fortigate. We kunnen je altijd bijleren, dus een eventuele basiskennis is zeker voldoende!
Als Engineer bij Triple Audio heb je een HBO werk- en denkniveau (een HBO-opleiding is dus niet verplicht!) en beheers je de Nederlandse en Engelse taal goed.

Het is daarnaast een vereiste dat je het leuk vindt om uitgedaagd worden voor een wedstrijdje op de flipperkast en dat je openstaat voor de gaafste kerstborrels ter wereld!

lees meer

Taalvaardigheid Vereist: Nederlands, Engels
Rijbewijs Vereist: Auto (B)
Bedrijfsomschrijving Triple Audio is marktleider op het gebied van complexe techniek in audio, video en besturingstoepassingen. We werken aan veel afwisselende en uitdagende projecten voor broadcast en overheid.

Triple Audio is opgericht in 1995. Aan het begin functioneerde het als service organisatie voor de broadcast industrie, maar inmiddels zijn we uitgegroeid tot een zeer breed georiënteerde en specialistische organisatie. Naadloze integratie van techniek in de breedste zin van het woord en juist de eenvoud en overzichtelijkheid van de user-interface staat bij ons centraal.

Bij Triple Audio werken we in een jong en energiek team en hebben we het leukste kantoor en de gaafste kerstborrels.

lees meer

Salarisinformatie Salaris in overleg

Hier wordt rekening gehouden met je ervaring en kwalificaties.
Aantal uur per week 32 - 40 uur p/w
32 uur is ook bespreekbaar
Overige info Triple Audio is ideaal te bereiken! Ons kantoor zit in Bilthoven, slechts een vijf minuten verwijderd van op- en afritten van de A27 en A28. Ook met het openbaar vervoer is Triple Audio goed te bereiken, pak de bus vanaf Station Bilthoven en binnen 10 minuten sta je voor de deur.

lees meer

Contactpersoon Dhr. Martijn Reinalda
0302217788
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare vacatures voor in regio Bilthoven Bekijk alle soortgelijke vacatures
  1. ICTerGezocht.nl
  2. ICT Vacatures
  3. Bilthoven