user question-circle dropbox exclamation folder-open-o sign-in exclamation-triangle ban youtube building-o icon-mouse-pointer angle-down angle-up location-arrow file-text-o heart-o heart envelope bars comment times info-circle envelope-o thumb-tack list-alt google lock at map-marker search twitter linkedin facebook bold users bar-chart home chevron-left chevron-right check chevron-down chevron-up file-pdf-o eye filter pencil-square-o database rss-square link whatsapp cogs upload calender plus minus picture-o sort step-backward step-forward weixin share share shopping-cart circle download level-up star phone check-square-o clock-o arrow-up trash-o external-link arrow-down price-tag

Waar wacht je nog op? Schrijf je in en word koning van je carrière!

Contactgegevens

Nsecure https://cdn.ictergezocht.nl/werkgever_groot/8541/a32cb21e0531fd705f0451d74823f7a9/
Lübeck 1
2993LK Barendrecht Zuid-Holland NL

06-10256515
Nsecure
Score: 9.6
Stemmen: 21

Nsecure

Lübeck 1, Barendrecht

Nsecure

Nsecure is een groeiende organisatie (nu 125fte) met de positie van marktleider op het gebied van toegangs- en identitymanagement. We werken voor de top-500 bedrijven zoals banken, verzekeraars en grote industriële complexen: organisaties die te maken hebben met ingewikkelde toegankelijkheids- en veiligheidsvraagstukken. Ons motto is Control your access. Onze klanten moeten in alle opzichten in control zijn als het gaat om het verlenen van toegang en het managen van hun security en safety, compliance (verantwoording en privacy) en hospitality. Wij zien de security, het risicomanagement en de prestaties van een organisatie als n geheel. Door onze systemen te integreren met vitale bedrijfsprocessen, bieden we onze opdrachtgevers niet alleen meer zekerheid en veiligheid, maar ook een aantoonbaar betere performance.

Werken bij Nsecure? Geen openstaande ICT vacatures Bekijk vervulde
1 vervulde ICT vacature
2e lijns Support Engineer (vervuld)
Nsecure "Voor het kloppende hart van onze organisatie zoeken wij een ambitieuze IT Support Engineer. Je monitort de performance van de beveiligingssystemen en bent in staat om snel ..
Bekijk ICT vacatures
  1. ICTerGezocht.nl
  2. ICT bedrijven
  3. Barendrecht