user question-circle dropbox exclamation folder-open-o sign-in exclamation-triangle ban youtube building-o icon-mouse-pointer angle-down angle-up location-arrow file-text-o heart-o heart envelope bars comment times info-circle envelope-o thumb-tack list-alt google lock at map-marker search twitter linkedin facebook bold users bar-chart home chevron-left chevron-right check chevron-down chevron-up file-pdf-o eye filter pencil-square-o database rss-square link whatsapp cogs upload calender plus minus picture-o sort step-backward step-forward weixin share share shopping-cart circle download level-up star phone check-square-o clock-o arrow-up trash-o external-link arrow-down price-tag

Waar wacht je nog op? Schrijf je in en word koning van je carrière!

Vacature IT Traineeship DevOps

Developer
Working Talent B.V.
 • Working Talent B.V.
 • HBO of hoger
 • Junior niveau
 • Vast contract / Detachering / Traineeship
 • 40 uur p/w
Functieomschrijving Wil jij je als IT’er breder ontwikkelen door te werken aan innovatieve technologieën die de technische uitdagingen van vandaag bijhouden? Dan is ons DevOps traineeship jouw volgende stap. We gaan op 1 april 2019 van start.

Als Devops Platform Engineer (CI / CD) realiseer je geautomatiseerde processen voor één of meerdere DevOps teams. DevOps is geen functie maar een manier van samenwerken waarbij beheerders en ontwikkelaars een slimme omgeving inrichten om betere software projecten te kunnen afleveren. In jouw rol zorg je dat alle applicaties en processen die betrokken zijn bij het ontwikkelproces samenwerken als één geïntegreerd platform (CI / CD). De uitdaging is om met de nieuwste technieken en bestaande bedrijfsprocessen het ontwikkelplatform te blijven verbeteren, vereenvoudigen en versnellen door continu te blijven werken aan de geautomatiseerde processen. Hiervoor houd je nauw contact met software ontwikkelaars die gebruik maken van het CI / CD platform.

Het IT Traineeship DevOps Platform Engineer start met een Masterclass van 8 weken waarin theorie wordt afgewisseld met praktijkopdrachten. De Masterclass is opgedeeld in 5 fases;
In fase 1 leer je werken volgens de Agile / Scrum methode.
In fase 2 leer je de DevOps werkmethodiek. Je gaat aan de slag met de DevOps fundamentals, DevOps in Azure, networking en cloud fundamentals.
In fase 3 bouw je kennis en vaardigheden op over DevOps werkwijzen Continuous Integration en Continuous Deployment (CI / CD) met Azure Devops en Microsoft Azure. Onderwerpen als ‘Continuous Integration Builds’, ‘Continuous Delivery and Deployment Build’ en geautomatiseerd testen komen aan bod. Ook ga je aan de slag met het beheren, bewaken en problemen oplossen op het Azure Platform en leer je hoe je dit Cloud platform kunt beveiligen.
Om dit alles te kunnen doen leer je tijdens deze fases ook het principe van scripting en hoe je API’s aan elkaar koppelt.

In fase 4 werk jij samen met je mede trainees in een veilige omgeving aan een project waarin je van A tot Z verantwoordelijk bent voor de oplevering van een ‘Proof of Concept’. Je automatiseert de implementatie van de infrastructuur, implementeert ‘Continuous Integration’ en ‘Continous Deployment’ (CI / CD) in Azure DevOps. Ook implementeer je test- en monitoring oplossingen.

Na de trainingsperiode kom je in fase 5. Je hebt een uitstekend fundament gelegd om als junior DevOps Platform Engineer aan de slag te gaan bij een van onze opdrachtgevers die wij samen met jou uitkiezen.
Tijdens fase 5 behaal jij de Cloud certificaten Microsoft Azure Infrastructure and Deployment en Microsoft Azure Developer Core Solutions. Je bent nu een DevOps Platform Engineer.

Wij bieden jou:
 • Een leerzaam en innovatief IT Traineeship tot gecertificeerd DevOps Platform Engineer
 • Baangarantie bij een top 500 werkgever in jouw woonomgeving
 • Werken met de nieuwste technieken die aansluiten bij de actualiteiten in de markt
 • Nationaal en internationaal erkende certificaten
 • Aandacht voor persoonlijke ontwikkeling door Working Talent
 • Goede begeleiding door een senior professional op de werkvloer
 • Het startsalaris is € 2600 per maand, vanaf de eerste werkdag. Na één jaar wordt het salaris verhoogd naar € 2800 per maand.

lees meer

Functie-eisen
 • Een afgeronde hbo- of wo-opleiding bij de start van het traineeship
 • Aantoonbare affiniteit met IT
 • Ervaring met scripting, programmeren of het bouwen van je eigen website is een pre (zelfstudie inbegrepen)
 • Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift
 • Werkervaring is niet vereist

lees meer

Taalvaardigheid Vereist: Nederlands, Engels
Bedrijfsomschrijving Werkend talent, dat is waar onze organisatie Working Talent voor staat. We hebben er ons vak van gemaakt talent te ontwikkelen en te ontplooien. Daarnaast geven wij relevante future proof IT tools mee, zodat wij opdrachtgevers verrassen met hoog opgeleide en communicatief vaardige jonge IT-professionals.

Working Talent verzorgt:
• IT Traineeships
Hoog opgeleide, intrinsiek gemotiveerde jonge talenten met 0-3 jaar relevante werkervaring worden opgeleid tot IT specialist. Dit zijn Trainees die met hun capaciteiten, inzet en ambitie in staat zijn om grote stappen te maken binnen hun IT vakgebied.
Working Talent start om de maand een Traineeship in de richting van Pegasystems, Software Development, Big Data, DevOps, Outsystems of Cyber Security.

• Bijbanen voor studenten
Working Talent biedt studenten met een HBO/WO achtergrond in Informatica, Kunstmatige Intelligentie of een andere bètastudie, een relevante bijbaan aan als Software Developer of Big Data Consultant. Onze Student Developers zijn parttime beschikbaar tussen de 16 en 40 uur per week

lees meer

Salarisinformatie Bruto € 2.600 p/m
IT Traineeship DevOps
Score: 7.1
Stemmen: 15

 1. ICTerGezocht.nl
 2. ICT Vacatures
 3. Landsmeer