user question-circle dropbox exclamation folder-open-o sign-in exclamation-triangle ban youtube building-o icon-mouse-pointer angle-down angle-up location-arrow file-text-o heart-o heart envelope bars comment times info-circle envelope-o thumb-tack list-alt google lock at map-marker search twitter linkedin facebook bold users bar-chart home chevron-left chevron-right check chevron-down chevron-up file-pdf-o eye filter pencil-square-o database rss-square link whatsapp cogs upload calender plus minus picture-o sort step-backward step-forward weixin share share shopping-cart circle download level-up star phone check-square-o clock-o arrow-up trash-o external-link arrow-down price-tag

Waar wacht je nog op? Schrijf je in en word koning van je carrière!

Vacature Ben jij een IT-er die graag uitgedaagd wordt? Dan zoeken wij jou!

ICT BeheerderICT Servicedesk Medewerker
Isential IT Professionals
  • Isential IT Professionals Bedrijfsprofiel
  • MBO niveau 3 of hoger
  • Junior/Medior/Senior niveau
  • Vast contract / Detachering
  • 30 - 40 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving Ben jij een IT-er die graag uitgedaagd wordt?
Dan kun je je hart ophalen als IT-specialist bij Isential Detachering!

Heb jij een afgeronde MBO / HBO IT opleiding, een aantal recente (microsoft) IT-certificeringen en minimaal een half jaar stage/werkervaring? Dan gaan wij graag met jou in gesprek!

Jouw rol
Bij Isential bieden wij jou de kans om bij onze opdrachtgevers mooie opdrachten uit te voeren en tegelijkertijd te werken aan de certificeringen die nodig zijn om je blijven ontwikkelen.
Als IT-professional binnen Isential word je binnen jouw expertisegebied bij onze opdrachtgevers ingezet op tijdelijke projecten. Onze opdrachtgevers bevinden zich voornamelijk in Midden, Noord en Oost Nederland en variëren van zorginstellingen tot onderwijs en van overheidsinstelling tot industriële omgevingen. Kortom een mooie mogelijkheid om uiteenlopende projecten uit te voeren en in verschillende keukens rond te kijken.

Isential is doorlopend op zoek naar enthousiaste IT-ers voor bijvoorbeeld onderstaande functies:
* Servicedeskmedewerker
* Werkplekbeheerder
* Systeembeheerder
* Netwerkbeheerder
* Azure specialist
* Office 365 specialist
* Virtualisatie specialist

lees meer

Functie-eisen Wat maakt jou geschikt voor deze baan?
Aan de hand van jouw reeds opgedane kennis en ervaring, in combinatie met jouw ambities gaan we kijken welke functies binnen Isential interessant zijn en aansluitend gaan we ook kijken welk groeipad we kunnen bepalen. Doordat wij graag meedenken over, en de mogelijkheden hebben bij te dragen aan jouw loopbaanontwikkeling zijn wij zowel op zoek naar Junior, Medior en Senior IT-ers.

Jij hebt minimaal:
* Een afgeronde IT gerelateerde MBO 3/4 of HBO opleiding
* Minimaal 1 recente Mircosoft certificering (bijvoorbeeld Windows 10, Server 2012/2016, Office 365)
* ITIL certificering is een pré
* Goede communicatieve vaardigheden in de Nederlandse taal
* Bereidheid om te reizen naar onze opdrachtgevers
* en bent in het bezit van rijbewijs B

lees meer

Taalvaardigheid Vereist: Nederlands
Rijbewijs Vereist: Auto (B)
Bedrijfsomschrijving Isential is dé opleidings- en detacheringspecialist voor de IT-industrie. Wij detacheren ervaren IT professionals voor specifieke projecten bij IT-dienstverleners. Daarnaast detacheren wij eigen en extern ingehuurde IT-docenten voor opleidingstrajecten bij toonaangevende IT-dienstverleners en in het IT-onderwijs.

lees meer

Salarisinformatie Salaris in overleg
Aantal uur per week 30 - 40 uur p/w
Het aantal uren is in overleg
Overige info Een afwisselende functie in een toonaangevende kennisorganisatie, die al meer dan 25 jaar huisleverancier is van de grootste IT-dienstverleners van Nederland. Het delen van kennis en het stimuleren van ontwikkeling en groei staan centraal bij Isential. Jouw verdere opleiding, training en begeleiding nemen we dan ook heel serieus. Graag maken we samen met jou een persoonlijk ontwikkelingsplan en geven we in overleg vorm aan de uitvoering daarvan. Uiteraard bieden wij een prima salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder een leaseauto en een pensioenregeling.
 

lees meer

Contactpersoon Mevr. Emilie Roke-van Houwelingen
0525-799864
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare vacatures voor in regio Zwolle Bekijk alle soortgelijke vacatures
  1. ICTerGezocht.nl
  2. ICT Vacatures
  3. Zwolle