user question-circle dropbox exclamation folder-open-o sign-in exclamation-triangle ban youtube building-o icon-mouse-pointer angle-down angle-up location-arrow file-text-o heart-o heart envelope bars comment times info-circle envelope-o thumb-tack list-alt google lock at map-marker search twitter linkedin facebook bold users bar-chart home chevron-left chevron-right check chevron-down chevron-up file-pdf-o eye filter pencil-square-o database rss-square link whatsapp cogs upload calender plus minus picture-o sort step-backward step-forward weixin share share shopping-cart circle download level-up star phone check-square-o clock-o arrow-up trash-o external-link arrow-down price-tag

Waar wacht je nog op? Schrijf je in en word koning van je carrière!

Vacature ICT Specialist MKB (Allround engineer)

SysteembeheerderWerkplekbeheerderICT Support
123AUTOMATISERING B.V.
 • 123AUTOMATISERING B.V. Bedrijfsprofiel
 • MBO niveau 4 of hoger
 • Medior/Senior niveau
 • Vast contract / Tijdelijk contract
 • 40 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving Wij zijn een jong en snel groeiend bedrijf en opzoek naar de juiste persoon voor een optimale relatie met onze klanten. Dit doe je niet met een snelle sales babbel maar je laat je daden en ervaring voor zich spreken. Geen vraag is jou gek genoeg, en je doet de deur pas achter je dicht als de klant tevreden is, de klant met een glimlach je een hand geeft en alle medewerkers weer zorgeloos aan de slag kunnen. Je bent iemand die snel leert en als je het even niet weet overleg je dit binnen de groep om te komen tot een oplossing.

Je taken omvatten onder meer:
 • Uitrol projecten. Van eenvoudige VoIP projectjes, het opleveren van verbindingen, tot het migreren van Office365 omgevingen, jij bent onze man in het veld en op kantoor.
 • Beheer op locatie. Sommige tickets kun je beter even op locatie op pakken. Jij bent de superhero voor onze klant.
 • Support. Je ondersteund onze klanten op een hoog niveau. Dit kan vanaf kantoor maar ook vanuit huis.
 • Pre-sales. Jij weet precies wat de klant nodig hebt. Met jouw expertise en kennisniveau maken we gezamenlijk een mooie oplossing voor onze klanten.

Jij gaat elke uitdaging aan, en houdt er van om geprikkeld te worden. Je bent goed in staat out of the box te denken, en analytisch problemen te analyseren. Je gaat altijd voor de beste oplossing, en nooit voor de snelste. Je baan is je hobby, en je hobby is je baan. Herken jij jezelf in deze omschrijving, dan hebben wij een match!

lees meer

Functie-eisen Beschik jij over de volgende kwaliteiten? Dan zijn wij op zoek naar jou!
 • MBO+ of HBO werk- en denk niveau 3 of 4;
 • Minimaal 3 jaar ervaring in de IT
 • Microsoft Azure/Office365 kennis
 • Kennis van xDSL, Glas- en breedbandverbindingen
 • Aantoonbare kennis en ervaring met routers/Firewalls.
 • Aantoonbare kennis en ervaring met Windows 10 desktop omgevingen
 • Aantoonbare kennis en ervaring met Windows server 2012/2016 omgevingen
 • Ervaring met het werken in IP netwerken (VLAN, subnetten, etc) is een pré
 • Je bent woonachtig binnen een straal van 30 kilometer van Utrecht

lees meer

Taalvaardigheid Vereist: Nederlands, Engels
Rijbewijs Vereist: Auto (B)
Bedrijfsomschrijving 123AUTOMATISERING is een jong snelgroeiend (klein) bedrijf en zich voornamelijk bezig houdt met automatiseringsoplossingen binnen het MKB segment. Met name in de veterinaire branche (=dierenartspraktijken) zijn we zeer actief met het aanbieden en ondersteunen van allerlei (Cloud) diensten, dit samen met onze partners.

lees meer

Salarisinformatie Bruto € 3.200 - € 4.100 p/m

Je gaat deel uitmaken van een hecht team van betrokken personen, waarin jouw creativiteit en eigen initiatief alle ruimte krijgen. Binnen 123AUTOMATISERING krijg je alle mogelijkheden om je te ontplooien en door te groeien, hiervoor biedt 123AUTOMATISERING diverse opleidingen en trainingen. Wij bieden een goed salaris wat past bij jouw
kennis, opleidingen en ervaring. Verder bieden we een uitgebreid pakket secundaire arbeidsvoorwaarden. Je mag rijden in een (lease)auto van ons -zonder eigen bijdrage!-, krijgt een telefoon vergoeding en uiteraard staat er een snelle laptop voor je klaar.

lees meer

Contactpersoon Dhr. Johan van den Hoogen
0303035338
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare vacatures voor in regio Houten Bekijk alle soortgelijke vacatures
 1. ICTerGezocht.nl
 2. ICT Vacatures
 3. Houten