Vacature Systeembeheerder / Werkplekbeheerder - Rotterdam

Rotterdam

Hogeschool Tio
  • Hogeschool Tio Bedrijfsprofiel
  • HBO of hoger
  • Medior/Senior niveau
  • Vast contract
  • 40 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving Ben je op zoek naar een uitdagende baan bij één van de beste hogescholen van Nederland? Solliciteer dan op de functie van Systeembeheerder bij Hogeschool Tio Amsterdam en Roterdam!
 
De functie
De afdeling ICT bij Hogeschool Tio bestaat uit 12 gedreven professionals die in de volle breedte zorgdragen voor de ICT-services voor de educatieve- en de bedrijfsprocessen. Hogeschool Tio staat voor kwaliteit en als systeembeheerder heb je daarin een belangrijke rol.
 
Werken als systeembeheerder bij Tio betekent dat geen dag hetzelfde is. Je optimaliseert de ICT-voorzieningen op de vestigingen, houdt de ICT-voorzieningen operationeel en je biedt ondersteuning aan de vestiging, de docenten en de Tio-studenten. Denk aan het implementeren van nieuwe hard- en software, het inrichten van laptops, het beantwoorden van vragen over digiboards en printers en het support van een aantal applicaties. Samen met je collega systeembeheerders onderhoud je de systemen en voer je wijzigingen door. De vacature betreft de vestigingen Amsterdam (ca. 2 dagen per week) en Rotterdam (ca. 3 dagen per week). Word je hier enthousiast van? Dan is Tio op zoek naar jou!
 

 

lees meer

Functie-eisen De ideale kandidaat
Tio zoekt een allround, communicatief sterk en servicegerichte ‘alleskunner'.
Je beschikt in elk geval over:
·         minimaal hbo werk- en denkniveau;
·         werkervaring in de automatisering;
·         zeer goede kennis van Microsoft besturingssystemen, bij voorkeur gecertificeerd (MCP, MCTS);
·         kennis van virtualisatie, storage, netwerkinfrastructuur en -apparatuur;
·         een flexibele instelling en kan zowel zelfstandig als in teamverband goed opereren;
·         ervaring in een coördinerende rol of de ambitie deze rol op te pakken.
 
Op de vestigingen zijn regelmatig activiteiten buiten kantooruren. Denk aan open dagen, introductiedagen, overleggen van docenten en studentevents. Essentieel onderdeel van de functie is dat jij hierbij aanwezig bent om de ICT op rolletjes te laten verlopen.
 

lees meer

Taalvaardigheid Vereist: Nederlands
Overige info Wat biedt Tio?
Een uitdagende baan bij één van de beste hogescholen van Nederland. Hogeschool Tio staat voor persoonlijk, excellent én ondernemend werken. Tio biedt goede (ICT-)faciliteiten, een prima beloning, en een uitdagende leeromgeving met voldoende mogelijkheden om jezelf verder te ontwikkelen. Je werkt binnen een enthousiast team van gemotiveerde en betrokken collega's. Daarnaast worden er regelmatig leuke activiteiten georganiseerd.
 
Over Tio
Tio is een particuliere onderwijsinstelling en verzorgt erkende hbo- en mbo4-opleidingen op het gebied van hotel, event, toerisme, business. De opleidingen van Tio behoren al jaren tot de beste in Nederland en gaan aan kop in de verschillende rankings. Jaarlijks studeren zo'n 2000 studenten aan de kleinschalige vestigingen van Tio.
 
Interesse?
Dan komen wij graag met jou in contact. Solliciteren kan tot en met 30 oktober a.s. uitsluitend via de knop 'solliciteer' op de Tio-vacaturesite. Wil je meer weten over deze vacature? Neem dan contact op met: Louis van Dieteren; Manager ICT; uitsluitend bereikbaar per e-mail via [email protected]
 
Je ontvangt uiterlijk op 13 november 2020 een reactie van Tio betreffende je sollicitatie. Direct na binnenkomst van de eerste reacties beginnen wij met de selectie van kandidaten. Dus snel reageren helpt! Bij eventuele technische problemen rondom de sollicitatie kan je contact opnemen met
onze Servicedesk, via [email protected]
 

lees meer

Contactpersoon Dhr. Louis van Dieteren
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures ICT Werkplekbeheerder in Rotterdam Bekijk alle soortgelijke vacatures
  1. ICTerGezocht.nl
  2. ICT Vacatures
  3. Rotterdam