user question-circle dropbox exclamation folder-open-o sign-in exclamation-triangle ban youtube building-o icon-mouse-pointer angle-down angle-up location-arrow file-text-o heart-o heart envelope bars comment times info-circle envelope-o thumb-tack list-alt google lock at map-marker search twitter linkedin facebook bold users bar-chart home chevron-left chevron-right check chevron-down chevron-up file-pdf-o eye filter pencil-square-o database rss-square link whatsapp cogs upload calender plus minus picture-o sort step-backward step-forward weixin share share shopping-cart circle download level-up star phone check-square-o clock-o arrow-up trash-o external-link arrow-down price-tag

Vacature Systeembeheerder bij Hogeschool Tio (fulltime)

Systeembeheerder
Hogeschool Tio
 • Hogeschool Tio Bedrijfsprofiel
 • HBO of hoger
 • Medior niveau
 • Vast contract
 • 40 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving Ben je op zoek naar een uitdagende baan bij één van de beste hogescholen van Nederland? Tio is een particuliere onderwijsinstelling en verzorgt erkende hbo- en mbo4-opleidingen op het gebied van hotel, event, toerisme, business en e-commerce. Jaarlijks studeren zo'n 2000 studenten aan de kleinschalige vestigingen van Tio. Alle hbo-opleidingen van Hogeschool Tio staan op nummer 1 in de Keuzegids 2018 en alle mbo-opleidingen zijn in de Keuzegids gekwalificeerd als Topopleiding.

De afdeling ICT bij Hogeschool Tio bestaat uit 13 gedreven professionals die in de volle breedte zorgdragen voor de ICT-services voor de educatieve- en de bedrijfsprocessen. Voor de komende jaren is er een ambitieus programma opgesteld om de ICT-faciliteiten bij Hogeschool Tio verder te professionaliseren. Hogeschool Tio staat voor kwaliteit en als systeembeheerder heb je een belangrijke rol in het bereiken van het gewenste niveau.

Werken als systeembeheerder bij Tio betekent dat geen dag hetzelfde is. Je optimaliseert de ICT voorzieningen op de vestigingen, houdt de ICT-voorzieningen operationeel en je biedt ondersteuning aan de vestiging, de docenten en de Tio studenten. Denk aan het implementeren van nieuwe hard- en software, het inrichten van laptops, het beantwoorden van vragen over digiboards en printers en het support van een aantal applicaties.
Tio zoekt een allround, communicatief sterk en servicegerichte ‘alleskunner’. Samen met je collega’s onderhoud je de systemen en voer je wijzigingen door. Je werkt in deze functie samen met collega systeembeheerders. Mede afhankelijk van je woonplaats en die van de andere systeembeheerders, word je verantwoordelijk voor een of meerdere vestigingen. Word je hier enthousiast van? Dan is Tio op zoek naar jou!

lees meer

Functie-eisen Je beschikt in elk geval over:
 • minimaal hbo werk- en denkniveau;
 • werkervaring in de automatisering;
 • zeer goede kennis van Microsoft besturingssystemen, bij voorkeur gecertificeerd (MCP, MCTS);
 • kennis van virtualisatie en storage strekt tot de aanbeveling;
 • gedegen kennis van netwerkinfrastructuur en -apparatuur;
 • ervaring in een coördinerende rol of de ambitie deze rol op te pakken;
 • goede communicatieve vaardigheden;
 • kennis van en ervaring met onderwijs specifieke applicaties is een pre.

Op de vestigingen zijn regelmatig activiteiten buiten kantooruren. Denk aan open dagen, introductiedagen, overleggen van docenten en studentevents. Essentieel onderdeel van de functie is dat jij hierbij aanwezig bent om de ICT op rolletjes te laten verlopen.

lees meer

Taalvaardigheid Vereist: Nederlands, Engels
Bedrijfsomschrijving Wilt u werken bij één van de beste hogescholen van Nederland? Bij Hogeschool Tio werkt u in een kleinschalige setting met focus op de student en zijn glansrijke toekomst.

Hogeschool Tio is een particuliere onderwijsinstelling en verzorgt erkende hbo- en mbo4-opleidingen op het gebied van hotel, event, toerisme, business en e-commerce. Jaarlijks studeren zo’n 2000 studenten aan de kleinschalige vestigingen van Tio. De opleidingen van Tio behoren al jaren tot de beste van Nederland en staan aan kop in de diverse rankings. Bij Hogeschool Tio werken ongeveer 400 medewerkers, verdeeld over de vijf vestigingen en het hoofdkantoor. Hogeschool Tio heeft vestigingen in Amsterdam, Utrecht, Rotterdam, Eindhoven en Hengelo. Het hoofdkantoor van Tio is gevestigd in Utrecht.

lees meer

Salarisinformatie Salaris in overleg
Overige info Interesse?
Dan komen wij graag met jou in contact. Solliciteren kan tot en met 30 mei 2019 a.s. uitsluitend via de knop 'solliciteer' hieronder. 

Je ontvangt uiterlijk op 15 juni 2019 een reactie van Tio betreffende je sollicitatie. Direct na binnenkomst van de eerste reacties beginnen wij met de selectie van kandidaten. Dus snel reageren helpt! 

lees meer

Contactpersoon Dhr. Louis van Dieteren
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare vacatures voor in regio Utrecht Bekijk alle soortgelijke vacatures
 1. ICTerGezocht.nl
 2. ICT Vacatures
 3. Utrecht