user question-circle dropbox exclamation folder-open-o sign-in exclamation-triangle ban youtube building-o icon-mouse-pointer angle-down angle-up location-arrow file-text-o heart-o heart envelope bars comment times info-circle envelope-o thumb-tack list-alt google lock at map-marker search twitter linkedin facebook bold users bar-chart home chevron-left chevron-right check chevron-down chevron-up file-pdf-o eye filter pencil-square-o database rss-square link whatsapp cogs upload calender plus minus picture-o sort step-backward step-forward weixin share share shopping-cart circle download level-up star phone check-square-o clock-o arrow-up trash-o external-link arrow-down price-tag

Waar wacht je nog op? Schrijf je in en word koning van je carrière!

Vacature Applicatiebeheerder bij Hogeschool Tio (fulltime)

Applicatiebeheerder
Hogeschool Tio
 • Hogeschool Tio Bedrijfsprofiel
 • HBO of hoger
 • Medior/Senior niveau
 • Vast contract
 • 40 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving De afdeling ICT bij Hogeschool Tio bestaat uit 13 gedreven professionals die in de volle breedte zorgdragen voor de ICT-services voor de educatieve- en bedrijfsprocessen. Voor de komende jaren is een ambitieus programma opgesteld om de ICT-faciliteiten bij Hogeschool Tio verder te optimaliseren. Hogeschool Tio staat voor kwaliteit en als Applicatiebeheerder heb je een belangrijke rol in het bereiken van het gewenste niveau.

In de functie van Applicatiebeheerder ben je het aanspreekpunt en verantwoordelijk voor verschillende systemen, waaronder Office365, CRM, Finance, HRM, Sharepoint, de presentieregistratie en videolokalen. Je zorgt er actief voor dat je klanten blijvend optimaal geholpen worden met de systemen. Taken die hierbij horen zijn het uitwerken van een functioneel ontwerp, het functioneel inrichten van de systemen, het aanleveren van managementinformatie en zoeken naar continue verbeteringen. Tevens geef je gebruikerstrainingen. Ook het projectmanagement van diverse ICT-innovatieprojecten behoort tot je functie.

lees meer

Functie-eisen Je beschikt in elk geval over:
 • een afgeronde opleiding op hbo/wo-niveau, bij voorkeur richting ICT;
 • minimaal 3 jaar ervaring in een soortgelijke functie;
 • ervaring met het implementeren en testen van (bedrijfs)applicaties;
 • ervaring met projectmatig werken;
 • kennis en ervaring met het maken van queries, rapportages en analyses
 • je neemt verantwoordelijkheid en hebt een servicegerichte instelling;
 • een innovatieve, enthousiaste en proactieve houding;
 • uitstekende mondelinge en schriftelijke communicatieve vaardigheden.

en bij voorkeur heb je ook:
 • enige jaren projectmanagement ervaring;
 • kennis en ervaring met Office 365, Sharepoint en CRM software;
 • kennis en ervaring met SQL/SQL server, HTML en PowerBI.

lees meer

Taalvaardigheid Vereist: Nederlands, Engels
Bedrijfsomschrijving Wilt u werken bij één van de beste hogescholen van Nederland? Bij Hogeschool Tio werkt u in een kleinschalige setting met focus op de student en zijn glansrijke toekomst.

Hogeschool Tio is een particuliere onderwijsinstelling en verzorgt erkende hbo- en mbo4-opleidingen op het gebied van hotel, event, toerisme, business en e-commerce. Jaarlijks studeren zo’n 2000 studenten aan de kleinschalige vestigingen van Tio. De opleidingen van Tio behoren al jaren tot de beste van Nederland en staan aan kop in de diverse rankings. Bij Hogeschool Tio werken ongeveer 400 medewerkers, verdeeld over de vijf vestigingen en het hoofdkantoor. Hogeschool Tio heeft vestigingen in Amsterdam, Utrecht, Rotterdam, Eindhoven en Hengelo. Het hoofdkantoor van Tio is gevestigd in Utrecht.

lees meer

Salarisinformatie Salaris in overleg

Een uitdagende baan bij één van de beste hogescholen van Nederland. Hogeschool Tio staat voor persoonlijk, excellent én ondernemend werken. Tio biedt goede (ICT-)faciliteiten, een prima beloning, en een uitdagende leeromgeving met voldoende mogelijkheden om jezelf verder te ontwikkelen. Je werkt binnen een enthousiast team van gemotiveerde en betrokken collega’s. Daarnaast worden er regelmatig leuke activiteiten georganiseerd. Je komt te werken op het moderne hoofdkantoor op loopafstand van station Utrecht Centraal.

lees meer

Contactpersoon Dhr. L. van Dieteren
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare vacatures voor in regio Utrecht Bekijk alle soortgelijke vacatures
 1. ICTerGezocht.nl
 2. ICT Vacatures
 3. Utrecht